Reese anderson and Ava phillippe su blizanci u prvom zajedničkom modelu | RS.burnbrightlove.com

Reese anderson and Ava phillippe su blizanci u prvom zajedničkom modelu

Reese anderson and Ava phillippe su blizanci u prvom zajedničkom modelu

Ris Viderspun i njena ćerka Ava Phillippe, to su uvek imali posebnu vezu. Pored gleda skoro identična, dve žene imaju zajedničku strast za modu, a oni uporno podržavaju jedni druge ambicije - kao što je Phillippeovom debitanata BALLAND Vitherspoon je ulaganje u poslovnom svetu. Sada, dragi duo pokazivanje njihovu stalnu bratimljenje u zvaničnom slikanju za brend Vitherspoon je odeće i Home Decor, Draper James.

12 stvari koje treba znati o Rian Phillippe i Reese Vitherspoon ćerka, Ava Phillippe

Možda ne iznenađuje, obe žene su ukupni Naturals ispred kamere, iako su često igraju veoma različite uloge. Dok Viterspun nastavlja da deluje i proizvodnju, Filipp je na putu da postane proboj modeliranje zvezda. Prema Harper Bazaar je Fashionista je najnoviji dodatak Rodarte timu.

load...

Nove puta dva Naš najnoviji kolekcija proleće funkcije @reesevitherspoon i njena ćerka, @avaphillippe! Dodirnite vezu u biografiji da kupuju njihove #tvinning haljine

Majka-ćerka fotografije, snimljene za podršku kolekciju Rektacenzija Džejms proleće 2018, imaju smele roze i crvene u Vitherspoon je / Draper James 'signature Preppi stilu sa razigranim čipkom obrascima i provokativni otisaka poput srca i strelama. Linija je, naravno, taman na vreme za Dan zaljubljenih - Ima li boljeg načina da proslavimo ljubav nego šiklja o tvom detetu?

"Od trenutka kada je mogla da govori Ava je uvek imao svoje ideje, a ja volim da gledam kako se izrazi", rekao je Draper James 'blog, Love, Reese Vitherspoon. "Ona je duboko brine o svojoj porodici i svetu oko sebe. Ona često me obrazuje na vesti i pitanja mladih žena s kojima se suočavaju."

Ris Viderspun i Rajan Filipp Guš O Daughter Ava On Her 18. Rođendan

Viderspun je bio odan zagovornik #TimesUp, pokreta koji se poziva na okončanje nepravde, kao što su plate nejednakosti, seksizam i uznemiravanja. Pored toga što pomaže organizovati sve crno modnih uspeha u Zlatnih globusa, Viderspun je vocalabout svojim iskustvima sa seksualnog uznemiravanja i napada, a utvrđuje se da sve radne sredine sigurnije za žene poput njene ćerke. Jedan od načina da to radi je pokazujući da žene zaista može stvoriti, pokrenuti, izgradnju i slaisuccessful preduzeća - poruka koja nije izgubila na Phillippe.

load...

"Volim biti oko moje mame, i to puca je bila prilika da se zabave i podržava njen rad kao ženski preduzetnik", rekao je Filipp Ljubav, Ris. "Ona je takođe donosi mnogo udobnosti i pozitivne energije sa njom da rade, a ja mislim da je inspirativno videti svoje lične odnose sa svima na setu."

Onda i sada: Evolucija Reese Vitherspoon

Mogao Filipp pokrenuti sopstveni biznis jedan dan? Obv, pogotovo otkako joj je majka i bezbroj drugih se otvara put za žene u (konačno) raste do vrha.

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

2018 je bila godina jedinstvenog imena bebe

Post Roditeljstvo

Vanessa Lachei deli detalje o prevremenom rođenju sina

Post Roditeljstvo

Ne iznenađuje da je Serena Vilijams ciljevi trudnoće

Post Roditeljstvo

5 genijalnih savjeta za roditeljstvo za novo razvedene majke i tate

Post Roditeljstvo

Postoji nova aplikacija za mame koje traže mamu prijatelje

Post Roditeljstvo

Ćerka Cindi Cravford-a je prešla mamin seksi fotografski snimak

Post Roditeljstvo

Mama obožava internet sa fotografijom u porodilištu u cilju

Post Roditeljstvo

Prince Harri i Meghan Markle govore decu u prvom zajedničkom intervjuu od angažmana

Post Roditeljstvo

5 igara za igru kako bi djeca volela da šišaju zube

Post Roditeljstvo

Najsrećnija jela za bebe, bebe i još mnogo toga

Post Roditeljstvo

Mark Vahlberg je najviši tata sada kada se njegova ćerka zabavlja

Post Roditeljstvo

Da li su žene bez djece diskriminisane na poslu?