Restoran nudi podsticaje za spuštanje telefona | RS.burnbrightlove.com

Restoran nudi podsticaje za spuštanje telefona

Restoran nudi podsticaje za spuštanje telefona

Nedavno sam ušao u restoran i video celu porodicu, roditelje i troje dece, svi na svojim uređajima. Šefovi sahranjen dole, ne gleda ili pričaju jedni sa drugima. Kako depresivno, mislio sam. Fast-forvard 20 minuta kasnije, i ja sam predao svom telefonu da moj 3-godišnja da ga zadrži od koristi svačije vode naočare kao gigantski naučni eksperiment. To će me naučiti da se tako samozadovoljan.

Borba je pravi za sve nas da bi cellphones dominira našim životima. Ili, u najmanju ruku, naši obroka.

Mobilni telefoni ne upropastiti veze, loše navike do

Sada neki restorani pokušavaju da bi borba malo lakše. Sarah Corner Kafe u Stroudsburg, Pennsilvania, nudi 10 posto discountto porodicama, ako oni mogu da idu ceo obrok, bez gledajući njihove telefone. Da, to znači da nema brz pogled na Tvitter ili otvaranja zadnje Snapchat. Znak kaže da je za porodice od četiri ili više, ali vlasnik kaže da će ga ispoštovati za porodice svih veličina.

load...

Kada kažete konobaru da vaša porodica uzima izazov, vi bacite telefone u korpe i donose old-school igre kao što su dželata i Iks-oks do trpeze. Vlasnik se nada da će omogućiti porodicama da se poveže dok čekaju svoju hranu. Ideja je potekla nakon što je porodica koja je došla svake nedelje koji je stalno na svojim telefonima.

Rekao je vlasnik kafe Beri Linč ABC Nevs, "Samo sam mislio da je takva sramota da nema više vremena zajedno samo da razgovaramo", rekao je on. "Pogledaj me u oči. Ja sam ovde sa vama. Kako si provela dan?"

Brza hrana gigant Čik-Fil-A je takođe uradio nešto slično. Prošle godine, oni su ponudili besplatan sladoled ako bi mogao staviti svoj telefon daleko za ceo obrok. Moja deca su verion tabli sa tim planom. I mi smo uspeli da zaradite našu desert!

Mislim da je to sjajno kada restorani nude podsticaj da ostanu van telefone, jer ja apsolutno mogu da kroz oku ne vide moj prijatelj MARGIE novi štene na Facebook. Barem ja mislim da mogu. To je vrlo slatko štene, a ona je verovatno posted a nev video do sada - dobro Gospode, koliko je hrana potrebno da dođe ?!

load...

Restorani Spark kontraverzni zabranom Kids

Čak i ako vaš Fave restoran ne nudi nikakve podsticaje da stvarno razgovara sa svojom porodicom, postoji još jedan način. Ostavite svoj telefon u kolima. To će biti tamo kada se vratite. I obećavam, simptomi odvikavanja će verovatno nestati pre nego što dođe račun.

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Deca izuzetnih poklona nikada neće zaboraviti

Post Roditeljstvo

Reese anderson and Ava phillippe su blizanci u prvom zajedničkom modelu

Post Roditeljstvo

Naš savet za spavanje: preskočite grad i učinite da vaš partner to uradi

Post Roditeljstvo

Fergie & son akl uživaju u datumu noći nakon njenog odvajanja od Josh duhamela

Post Roditeljstvo

Jenna devan tatumov ples Janet Jackson je prekinut od najslabijeg crash-a

Post Roditeljstvo

Deca koja se ne mogu zahvaliti za zahvalnicu mogu da pate

Post Roditeljstvo

Vreme je da zaustavite ljuljanje mame nad decom koristeći ipad

Post Roditeljstvo

Mikrocefalija: koje mame moraju znati o stanju koje je Zika prouzrokovala

Post Roditeljstvo

Kućna pravila za maminu ćerku pišu na internetu

Post Roditeljstvo

Želite biti bolji roditelj? pročitajte deci

Post Roditeljstvo

5 Realiti of Being parennial (to je milenijalni roditelj icimi)

Post Roditeljstvo

Poklon superheroja može učiniti decu agresivnije, pronalaze studije