Roditelji baš ne vole ovu politiku za piće u Njujorku | RS.burnbrightlove.com

Roditelji baš ne vole ovu politiku za piće u Njujorku

Roditelji baš ne vole ovu politiku za piće u Njujorku

Torbari bar i bistro u Clifton Park, Nev Iork, uvodi neke roditelje besni sa jednim pićem policifor bilo odrasli večerao sa decom.

Meni i torbari "vebsitespells kroz politiku u nedvosmisleno. "Posvećenost kraj Smrtni slučajevi od pijenja i vožnje zahteva od svih nas da učestvuje. Svako od nas učestvuje u našem jedinstven način. Mi u peddlers će ograničiti jedan od odgovornih odraslih u 1 alkoholnog pića, a večerao sa decom. Naš cilj je da zaštite svu decu trpezarijom sa nama. Mi cenimo poštovanje koje smo predvidi ćete pokazati za ovu politiku. "

load...

Pa, Torbari, možda ćete morati da zadrži očekujući, jer to poštovanje ne teče slobodno juuuustiet.

16 mesta vaša deca zaista žele da ostanu ovog leta

Ali, pre nego što se u to, samo da razjasnimo: Torbari canenforce ovu politiku, bez obzira koliko uokvirujuća to može izgledati.

Prema Times unije Albani je, "[T] on zakon ne kaže ništa o ograničavanju pića iz bilo kog razloga, osim što je nezakonito služi nekoga ko je očigledno pod dejstvom alkohola."

Što znači da Torbari bar & bistro (i bilo gde služi alkohol) može apsolutno negiraju nikome piće iz bilo kog razloga u bilo koje vreme.

Stvar je u tome nekoliko mesta dodeni koga piće - čak i očigledno pod dejstvom alkohola ljudi.

A mi bi usudio da pretpostavite da većina roditelja - čak i zaista loši oni - don'tgo se da jede sa svojom decom da se Rip-roaringli pijan, što je verovatno razlog zašto toliko roditelji osećaju prilično zlovoljan o peddlers 'naglaskom na one večerao sa svojom decom.

load...

Letimičan pogled na Ielp mišljenja za peddlers Bar & Bistroshovs velikog piće-politika podele (sve komentare Preneto sa recenzentima originalnim gramatike, pravopisa i kapitalizacija).

Neki pokrovitelji podržavaju politiku bez ikakvih rezervi. "Želim da ih pohvalim jedan od njihovih politika: da li su deca na tabeli, vozač može imati samo jedno alkoholno piće Strava.!" jedan recenzent rekao

Drugi recenzent je dodao, "Ja se upravo dogodilo na priču da naveli da imaju strogu" 1drink 'politiku za kupce vožnje sa decom. Ja sam svakako ne antialkoholičar, u stvari, sasvim suprotno, ali sam shvatio značaj ne vozim dok pije i iskreno sa ubedi i dostupnost usluga kao što su Uber & Lift svojim stvarno idiotskim. Tako je dobro za tebe Peddler je. Držite se dobro delo! Hvala na pomoći da naše nevine dece sigurno. "

15 trendi proizvodi nove mame Kunem se

Ali drugi vide meru kao "drakonske" i neprihvatljiva. "Upravo sam video vest svoj jedini dozvoljeni jedno piće kad sa decom, tako da sada mi reći kako da se brinu za svoju decu ?? ja mogu imati 3 ili 4 piva više od sat ili sat i po i dalje biti legalno voziti da mogu brinuti o svojim klincima neke nerve.ill nikada ići na ovo mesto loše reći that.vhat da svojim 2 roditelja jedan cant piti lol kloni naroda business.i će sigurno biti borave van tvoje, "jedan bivši zaštitnik žalio.

Druga je napravio orvelovski poređenje, govoreći: ".a restoran mora da bude" veliki brat "?"

Još jedan je prokomentarisao: "Vaše ime kaže 'bar i bistro," nije bistro i bar. Dakle, u skladu sa vašim politiku 245 lb muškarac ne može doći do vašeg osnivanja i naredi 12-oz pivo sa aperitiv, a zatim imaju čašu vino sa svojim obrokom ako on ima 14 godina staro dete sa njim? Razumem svoje odgovornosti i svoje odluke, a zbog vašeg slabo misli drakonske politike, ja ću izabrati da ne pokroviteljstvom svoj posao. Razumem vašu nameru, ali politika je ekstremna i opet, tvoje ime kaže bar prvi. "

Hej, mi ne raspravljam sa osnovnom porukom "da zadržimo decu sigurno!" Očigledno, ko će da se raspravljam sa tim?

30 poklona za Tombois da potpuno će izmamiti osmeh na lice

Ali mi aremore nego malo iznenađena da Torbari - jasno označen "Barand Bistro" - je odlučio da izdvoji roditelje i staratelje koji su verovatno posećuju restoran da sebi daju toliko potreban vece od kuvanja. Oni su tu da napunimo na pilećim prstima i koka kole, ne Bodi Shots i Jack Daniels.

Drugim rečima, mi mislimo Većina roditelja koji posećuju Torbari nisu potrebna policije. Oni koji su će biti retki - i ne "politika" će biti potrebno da se prekinuti.

Ukratko: Mi smo svi za politiku koje vode decu na sigurnom. Mi smo notbig ljubitelje politike koji se osećaju kao Big Brother lebdi nad nama, koji prati svaki naš pokret kao roditelja. Pivo (ili - * zgražavaju * - dva) uz obrok u periodu od dva sata ne roditeljske čudovište make.

Osim toga, mi smo već dobili dovoljno lebdi i policije iz naših rodbine. I na Tvitter. Silaze, torbari, i samo nam donese još jedan pomfrit. (A možda prestati da služi Momci iz bratstava lažno-ID u sledećoj tabeli.)

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Kako napraviti klub za decu

Post Roditeljstvo

Američka devojka, upoznaj američkog dečaka: nova lutka sa čovekom

Post Roditeljstvo

Jedna U.K. mama govori o mastitisu

Post Roditeljstvo

Podučava svoju decu ljubaznost pod administracijom Trump

Post Roditeljstvo

Da li treba da se suočimo sa našim mladićem o gledanju internet pornografije?

Post Roditeljstvo

Trudna sam (namerno!), Ali bih radije govorila o abortusu koji sam imao pre 3 godine

Post Roditeljstvo

Srodni stranac pomaže mami da se bavi tvrdoglavim decom

Post Roditeljstvo

Bebe koje su obučene kao princeze iz Disnei-a za fotografisanje su sve

Post Roditeljstvo

7 roditeljskih garaža stalno rade naši roditelji - i ispostavili smo se dobro

Post Roditeljstvo

Vaša vibracija privlači tvoje pleme: gde da pronađete mamu prijatelje

Post Roditeljstvo

Kako razgovarati sa decom o strašnim stvarima

Post Roditeljstvo

Možemo li molim te da ne sramnem Oliviju da je poljubila svog sina?