Roditelji će se sresti kao nova mama | RS.burnbrightlove.com

Roditelji će se sresti kao nova mama

Roditelji će se sresti kao nova mama

Pre nego što se rodi dete, vi razmislite kakva osoba si hteo da uvede u svet. Ono što verovatno ne smatraju, međutim, kakve ljudi bićete prinuđeni da komuniciraju sa jednom Vaša beba je tamo toddling oko. Bilo da radite ili boravak-at-home mama, mnogo slobodnog vremena će se izjednačila na igralištima i muzike klase deteta. I tamo ćete meetthe druge roditelje. Ne plašite se. Ovde je ko ćete sresti i kako postupati sa njima.

Ekspert Mama

Upoznajte mamu ko zna sve. Ona je pročitao sve knjige, prisustvovao svaki seminar. Možda su pisali neke knjige ili ona navedena kao izvor u fusnotama. Ako postoji studiju napolje, ona zna o tome. Ona tačno zna kako da rukuje nikakav problem da dođe svoj put - ili tvoje. I ona će vam reći tačno kako da to rešimo, da li ili ne želite da ona.

load...

Kako su tinejdzeri kao mačke

Kako za rukovanje: Lakše je biti njen prijatelj nego idu u biblioteku, ali se sprijateljila Ekpert mama znači jednu od dve stvari: ili 1) ćete postati sve više zavisna od njenog saveta dok niste sigurni kako da se oblače taj dan do zovete njen prvi ili 2) ćeš početi da shvate da vaše mišljenje razlikuje od njenog, i mislite da imate prilično solidne poene. I Bog da ti pomognem tog dana, moj prijatelj. Bog vam pomoći tog dana.

Cool-Ali-Tajno-Strašno mama

Vi upoznati na igralištu. Izgleda kao da se probudio, ali ona treba da izgleda tako. Kao da treba da se puši cigaretu. Njen humor je suvo i zajedljiv i pokušajte da ne snort-smeh dok je ismeva sve druge roditelje oko sebe. To će biti vas dvoje zauvek! Ste pronašli svoj novi BFF! Zatim joj je dete toddles do nje i traži više Teddi Grahams i ona ga naziva malo kreten. U lice.

Kako za rukovanje: Run i nikada prestati da rade. Ovo je loša vest. U stvari, pre nego što pokrenete, saznati šta proizvoda za kosu ona koristi. Dakle, bez napora dishevelled!

load...

Kult Mama

Ona je najpovoljnija mama ste ikada sresti. Ona je slatka, dobar slušalac, dolazi u vašu kuću sa kolačićima i njeno dete voli svoje dete. Ona izgleda previše dobro da bi bilo istinito - jer je ona. Tu je program koji će izaći ranije nego kasnije. To može biti religija, to može biti više nivoa marketinga šema. Šta god da je, to majka želi samu svoju dušu.

Kako za rukovanje: Ti ćeš imati svoj takmiče religija / bogaćenju šemu za njeno sprečiti. Ako počne da deli sve divne detalje svog novog boga, ona će bežanje brže nego što kažeš "Amvai." I nikad se ne zna. Ona može da nauči nešto o tome kako nervira je da se proselitized u. Možda možete srediti dogovor: Njeno dete uvek može družiti sa svojim detetom sve dok ona leži van hard prodati. I donosi kolačiće.

Dvostruka slika mama

Ona će biti vaš najbolji prijatelj. Ona će biti harizmatičan, šarmantan, divno. A onda će nestati. Puf! Ne pokušavajte da je nađem. Tako mi je žao.

Kako nositi: Kako održati Moonbeam u ruci? Ona nikada nije bila tamo, dušo. Ona nikad nije bio tamo.

Klica-fobiju mama

Neko je nestrpljiv! Ovo Nervni Neli slathers udove njeno dete u sredstvo za dezinfekciju ruku, čini zaključati mačka zbog toksoplazmoza, i ne bi nikada dozvoliti njeno dete bilo gde u blizini sandbok. U njenu odbranu, Sandbok su bruto.

Kako za rukovanje: Moraš osetiti izvesne simpatije za nekoga to puna strepnje. A ako ona dolazi, to je podsticaj treba da zaista počisti mesto. Tako motiviše!

10 Hilarious Santa-Foto #Fails

Zarazna Mama

S druge strane, tu je i ovo jedan. Ovaj mamin mali je uvek bolestan. Uvek. "Šta ćeš da uradiš," je mama moto. Njena kuća miriše na... Je to kupus? Uvek postoji mrlja na tepihu, a to je obično BARF. Ona će doći u tvoju kuću i ležerno pominje kako njena deca imala proliv samo tog jutra. Svaki put imate Plaidate, možete računati sate dok vaše dete silazi sa najnovijim virusom.

Kako za rukovanje: Izaberite neutralnu lokaciju. Shvatite da vaše dete će dobiti sve te viruse u svakom slučaju, tako da možda ovo mama ti uslugu. Pitam se da li su Germ-fobiju mama posle svega.

Nesiguran Tata

Ovaj tip radi od kuće kao pisca ili grafički dizajner. Svi njegovi prijatelji su žene. On se odnosi na njegovog bračnog druga kao "Hot Vife" i neće prestati da ti govorim i svakoga koji žele da slušaju šta je srećan čovek je. On će završiti uhvaćeni u unosa teksta skandal kada se ispostavi da je slao predškolske reditelj slike svog otpada.

Kako za rukovanje: Block njegov broj.

Vaš novi najbolji prijatelj

Ona je pomalo i smiješno. Njeno dete voli svoje dete. Ona se slaže da deca mogu biti najgori, a ujedno i najbolje, sve u isto vreme. Njeni tekstovi učiniti snort-smeh.

Kako za rukovanje: Neka radi ono što radiš. Vi ne možete da pogrešite. Osim ako ne želiš da joj kažem o tom mrežnog marketinga šeme samo otkrio. (Ne radi to.)

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

7 načina Donald Trump je baš kao mali

Post Roditeljstvo

Moja ćerka je bila maltretirana zbog Biti ateista

Post Roditeljstvo

Kako biti sa svojom porodicom ovaj praznik - čak i ako si daleko odvojen

Post Roditeljstvo

Razgovor profesora srušio je njegova vječna deca

Post Roditeljstvo

Prsluci za bebe sadrže BPA uprkos proizvođačima netoksičnih tvrdnji

Post Roditeljstvo

Nova pravila za čišćenje sa decom

Post Roditeljstvo

124 super-jedinstvena imena beba koje obećavamo da nećete čuti na igralištu

Post Roditeljstvo

Kardashian sestre očekuju istovremeno, jer nauka

Post Roditeljstvo

Tata tekstovi ćerke razloge zbog kojih voli svoju majku, svi se svađamo

Post Roditeljstvo

5 načina da se uverimo da naši sinovi ne raste kao Harvei Veinstein

Post Roditeljstvo

Mama obožava internet sa fotografijom u porodilištu u cilju

Post Roditeljstvo

Savet za nove mame: o čemu bih želeo da razmislim