Savet za nove mame: o čemu bih želeo da razmislim | RS.burnbrightlove.com

Savet za nove mame: o čemu bih želeo da razmislim

Savet za nove mame: o čemu bih želeo da razmislim

Ima mnogo toga što brinuti o (nepotrebno) pre nego što postanu roditelji. Ali se na drugoj strani, ima mnogo da se hadno ideavas stvari koje smo morali da brinemo. Ili smo znali, ali nismo znali duboko u našim dušama. I to nije tako zabrinjavajuće je produktivna, tačno, ali to bi bilo dobro za nas da se zaustavi i razmotrimo neke od tih izazova, pre nego što smo bili do pojasa u njima.

Ovde, bez nekog posebnog reda, su priče iz iskusnih majki o tome šta nije palo na njih pre nego što su njihova deca rođena. Upozorenje: Neki od njih su smešni, ali neke priče su veoma tužno.

Uz moj prvi, bio sam nepripremljen za sve osećanja Oh-Bog-šta-smo-mi-done-mi-srušenih-naše-života. Nisam Cavalier ide u celoj roditeljskom stvari; Nisam neko ko očekivao da će biti lako. Ali u isto vreme kada sam voleo moja ćerka je zastrašujuće ogroman, i ja zaista nisam bio siguran da li će naši životi ikada opet biti srećni. Sećam se bez dece prijatelj dolazi u posetu kad je beba bila oko 3 nedelje; moj prijatelj stavi svoju ruku na moja i rekla, "Morate biti tako ispunjen radošću." I nije bilo šanse da mogu da kažem, "Sranje, ne! Mislim, da, volim ovu bebu tonu. Ali takođe da me odavde!"

load...

- Kristi

Potpuno sam verovao da je "teži deo" će biti kada je moja ćerka bila beba i da je u vreme ona postala tinejdžera, ja bih potpuno su tu roditeljstvu stvar.

HAHAHAHA. Ha. Ha.

- Karen

Koliko dojenje bi povredila. I da, imali smo laktaciju konsultanti apsolutno viče na mene je sve izgledalo u redu sa držačem, itd, i da ne bi trebalo da povredi. Pa, to boli, čak i ako je sve drugačije savršeno. Kao toe-uvijanja, najgori bol u svetu boli. I to što je beba bocu napunjenu formulom da sačuvate svoju razum neće uništiti svoje dete.

- Josette

Saveti za nove mame: šta sam uradio ne moraju da brinu o

Nisam bio spreman za stalnu krivice i brige da ja krešući sve gore i neuspeha sve u životu. Svaka odluka nosi toliku težinu i ima dalekosežne, a ponekad i neočekivano, posledice.

- Melisa

Voleo bih da sam razmišljala o mogućnosti da nešto krene naopako. Oba moja sina su na autizma spektra, a ja sam potpuno šokiran. Trebale su mi godine da se oporavi od toga! Samo sam uzeo zdravo za gotovo da bih imao decu obično u razvoju.

load...

- Mikele

Imao sam slavne 10 godina sebičnog vremena pre dece. Nisam bio spreman za resentmentI bi feelabout gubitak mog vremena vlasništva.

- Helena

Nisam imao pojma koliko će doneti svoj smisao mortalitito svetlosti. Tobogane postao daleko manje privlačna. Uzimajući čamac na čak Placid Lake znači spasavanje na noge. Počeo sam da broji redove između mog sedišta i aviona hitne izlazu kao da bi trebalo da (ali nikada ne). Ja kopča pojaseve u NIC kabine sada. Ko to radi ?!

- Liz!

Nisam znao za "vrišti dok ne povratim u sedištu." Mislila sam da bebe spavaju u automobilu. Boi HOVDI Pogrešio sam o tome. Takođe nije bio pripremljen za projektil pljuvačka-up ili kaka dolazi na leđa i van vratu Onesie. Ja samo. Nemam pojma.

- Vanesa

Nisam brinem o nošenju kremu (na mom licu) svaki dan. Pre nego što sam imala svoj prvi sin, nisam bio baš ispred toliko. Ali nakon što se rodio, osetio sam da je trebalo da mu dam što više na otvorenom igru moguće. Pošto smo živeli u malom stanu u Bruklinu, udario sam igralište svakodnevno već godinama. Bio sam u suncu non-stop.

Završio sam sa rakom kože i mnogo bora u kratkom vremenskom periodu.

- Mikele

Top 20 Babi potrepština za nove mame

Nikada nisam mislila da brinete o bilo šta krenulo naopako sa rođenjem, tako da ne planira da ima preemiethe drugi put. Ja sam pokvarena moje prve isporuke, koji je bio udžbenik savršenstvo. To nikada nije palo na pamet da bih imao ništa osim nastupa ponavljanja. Ali Ben je mesec dana ranije i proveo prvih 12 dana svog života u Nicu. Vi stvarno ne mogu pripremiti za ono što je iskustvo kao, čak i ako imate upozorenje, koje nisam.

- Tare

Niko mi nije rekao kako apsolutno grozno prvih šest veeksare. Bio sam potpuno kontuzovan.

- Danijela

Na temu tinejdžera, ništa na Zemlji može da vas pripremi za prvi put vaše dete treba da bude kući, ne odgovaraju na telefon i shvatiš da nema pojma gde su oni.

- Bet

Moje prvo dete vasstillborn.I se sećam krstarenje pored poglavlje u trudnoće i rađanja knjigu o prevremenog porođaja. Prvi stav je u osnovi "Nećeš da pročitam, jer niko ne želi da razmišlja o tome." Bili su u pravu. Nisam ga pročitao. Osoblje bolnice su bili divni i ljubazni, ali ja bih da sam uzeo stvarno teško sat vremena da razmislim o tome šta bih želela da se to meni desilo.

- Dženifer

Kako ne bih change.Everione mi je rekao da će vaš život tako potpuno promeniti, dete postaje toliko važno da sve ostalo patuljci u odnosu. Bila sam šokirana saznanjem da su sve moje druge potrebe i strasti ne ode - oni i dalje zahtevao da bude prepoznata i negovana. Nisam bio spreman za to istina.

- Boni

Nikada, nikada se pauzu. Bio sam šokiran kada su se vratili na posao da vikend značilo nothing.I borili kroz moje radnih dana iscrpljeni samo da se probude u 5 sati subotom kao sat. Ja nisam iskusio nešto tako sveupijajuće. Mentalno i fizički.

- Loren

7 saveta za nove Mame da se naspavam

Voleo bih da sam znala kako pomoći bi bilo da bude bogat čovek.

- Džen

Nisam znao da je roditeljstvo svoje dete će izazvati teške uspomene na mog zlostavljanje u detinjstvu. Ja preporučujem da svako ko se bavio teškim fizičkim i / ili emocionalne kazne kao dete počne terapiju pre nego što decu ako je to moguće, a ako ne, odmah nakon što je decu u cilju ublažavanja flashback i druge PTSP simptome koji se mogu javiti.

- Karolina

Voleo bih da sam razumeo isolationbetter. Voleo bih da sam se izolovani su od njega više. Će ići u školu svaki dan da idem na posao svaki dan da idem nigde uopšte bilo teško. I ja sam introvertan koji voli da bude daleko od ljudi skoro sve vreme. Ali bilo je previše oštar kontrast za mene i ja sam pokušao da pripremi druge nove roditelje od tada.

- Dženifer

Stvarno potcenio iscrpljenosti. Stalno sam mislio: "Ja sam bio na fakultetu, ja sam izvukao prekovremeno, imao sam rano-jutarnje poslove!" Ali nema pripreme. Ne znam ni šta sam mogao drugačije, ali to je bilo kao u vreme Južna kalifornijski mi je svetlo jaknu u Bostonu u februaru, jer "kako je hladno može zaista biti?"

- Stefani

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

6 fun stuffing stuffers koji će učiniti vašu decu pametnijom

Post Roditeljstvo

Ono što želim da moje belce sinove znaju o ovim izborima

Post Roditeljstvo

10 najsmešnijih tveetova od roditelja ove nedelje

Post Roditeljstvo

Tata piše blog objavu o povlačenju svog divljeg djeteta - i komentari raznesu

Post Roditeljstvo

10 mitova rada je vreme da se razbije

Post Roditeljstvo

Kim zolciak-bierman kupuje dečije otporne kese od post-parklanda

Post Roditeljstvo

Da li visokotehnološki bebi monitori više nanose štetu nego dobro?

Post Roditeljstvo

Šta da radiš ako žališ što imaš svoju decu

Post Roditeljstvo

10 najsmešnijih tveetova od roditelja ove nedelje

Post Roditeljstvo

Možemo li molim te da ne sramnem Oliviju da je poljubila svog sina?

Post Roditeljstvo

Ellen degeneres pokreće novu kolekciju životnog stila bebe

Post Roditeljstvo

Klimatske promene: preduzimanje akcije i pronalazak nade kao porodice