Školski ručak u Trumpovoj eri: šta roditelji treba da znaju | RS.burnbrightlove.com

Školski ručak u Trumpovoj eri: šta roditelji treba da znaju

Školski ručak u Trumpovoj eri: šta roditelji treba da znaju

Stanje školskih obroka je na raskrsnici. Ako ste roditelj, možda ste čuli da je prošlog meseca, USDA izdao privremenu konačnu rulethat odlaže smernice Obama je doba radi sticanja školske obroke zdravije za decu. Pod Trump administracije, te rollbacks će omogućiti znatno više natrijuma i šećera po obroku i manje žitarica u školski obrok - utiče na nutritivni kvalitet hrane naša deca zavise od goriva svoju akademsku uspeh i rast.

USDA je objasnio da su rollbacks cilj da pruži školama više fleksibilnosti da služi više "dopadljiv" obroka. Međutim, nedavna studibi Rud Centar za prehrambenu politiku i gojaznosti pokazuje studenti zaista pozitivno odgovorila na smjernicama Obama ere, sa mnogim školama izveštavaju da su učenici jeli više vlakana, manje zasićenih masti i oko 15 odsto više voća i povrća.

load...

Zašto je ovo bitno? Nema sumnje da je pristup zdrave, hranljive namirnice mogu imati pozitivan uticaj na mlade tela i umove. Studipublished u časopisu Škola Healthshovs učenika koji jedu dovoljne količine voća, povrća, proteina i vlakana, sa manje kalorija od masti, da li bolje na testovima od onih koji su konzumirali hranu bogatu solju i zasićenih masti. U cilju uspostavljanja našu decu se za zdravu budućnost, to je imperativ da ih naučimo u ranom uzrastu kako da podstaknu svoje telo i um, i sve počinje sa stvarnim, zdrave hrane. Srećom, postoje mnogi školski administratori širom zemlje koji se razumiju u korist kratkoročnih i dugoročnih pružanja našim studentima pristup hranljivih ručkove - i ko šampion ove pozitivne promene na dnevnoj bazi.

7 načina da Make Ručak klinac Više Ekstra

Međutim, naš broken sistem hrana je daleko od toga da bude fiksna. Danas, dijabetes je sedmi vodeći uzrok smrti u Sjedinjenim Američkim Državama. Štaviše, 1 u 6 Mladež uzrasta od 2 do 19 se klasifikuju kao gojazne. Za milione američkih dece, naročito one u nižim primanjima, pristup zdrave hrane je izazov - i oko polovina američkih porodica i dalje oslanjaju na ručak program Nacionalne škole za hranjenje svoju decu. Bez pristupa visokog kvaliteta, zdrave hrane i ishrane obrazovanja, ova deca su pod visokim rizikom za preventabilnih bolesti kao što su dijabetes i gojaznost. Zato je toliko važno za USDA i ova administracija da unapredi napredak smo napravili prema zdrave užine, notroll zadnjim standardima o natrijuma, šećer i žitarice. Kada su u pitanju naša deca, ne bi trebalo da poštuje na najmanju moguću standarda; dugujemo sledećoj generaciji da ih opremiti sa alatima koji su im potrebni da uspeju i raste, a to uključuje podizanje bar na školskom ishrani.

load...

Srećom, mnogi faktori će utvrditi da li je škola klinac odluči da sprovede ili odbaci nove ishrane standarde, a roditelji mogu da uzmu aktivnu ulogu u podsticanju zdrave prehrambene navike u i van učionice. Evo kako.

Get spremali

Ponekad, najefikasniji način da se deca uzbuđeni zbog jedu stvarne hrane je da ih u kuhinju i upoznati ih sa kuvanja. Pokažite im šta hrana izgleda kao da postaje pripremljen u različitih jela. Kao majka tri devojke, radujem se kuva nešto od nule sa svojom decom tokom vikenda - to je veliko iskustvo učenja koje im pokazuje gde je njihova hrana dolazi i izlaže ih na razne sastojaka nisu pokušali ranije. Ako ste u vremenskom škripcu (kao većina roditelja su), dobar primer za svoju djecu od zaobilazeći fast-food drive-thru restoran u korist pogodnih opcija koje su takođe zdrava i izbalansirana; mi smo veliki ljubitelji brze i jednostavne obrok kitsthat nam daju fleksibilnost da dodate naš izbor od mršavih proteina i povrća.

Na kraju krajeva, podsticanje otvoren i radoznao stav u kuhinji će prevesti za stolom - što znači manje izbirljivi jedu i, nadamo se, bolje navike u ishrani u narednim godinama koje dolaze.

Šta Deca zaista treba da znate o Dan predsednika

Practice Vhat Iou Preach

Uvesti hranu i ishranu u drugim aspektima svoje porodice rutinu da se deca uzbuđeni zbog jedu pravu hranu. Zameniti slikovnice i priče za laku noć uz povremeno kuvar. Pretend supa i drugim stvarnim Recipesis dete-prijateljski Cookbook koji nudi jednostavne i zdrave recepte za predškolce i više; Villiam-Sonoma je kuvar za Kidsis punom porodičnih-prijatan obrok ideja i saveta. Umesto filma noći, opredeliti za kuvanje shov maratonu (mi smo ljubitelji MasterChef JuniorandChoppedin naša domaćinstva). Uzmite decu da pregledati na tržište lokalnih poljoprivrednika i ohrabriti ih da probaju, miris i probajte nove voća i povrća. Kao vaša deca stariji, ima da te prati do prodavnice i naučiti ih kako da čitaju etikete kritički. I hej, ako je nekome rodjendan, dete-Foodie giftcouldn't povrediti.

Budite informisani i izraze svoje zabrinutosti

Kao suosnivač revolucije Foods, ja ohrabriti roditelje da koriste školski Tramp administracija ručak ishranu rollbacks kao izgovor da postanu više angažuju u školskim životima svoje dece. Ako imate pitanja u vezi ove rollbacks, ne plašite se da razgovarate sa upravom Vaše škole. Bez obzira na to što pravila USDA je na svom mestu, roditelji bi trebalo da uvek znam šta školski obrok programu svoje dete je se sastoji od. Preporučujem da poseti svoju decu tokom ručka - vidimo šta oni jedu, kako izgleda. Ukoliko škola nema direktora food service, glavni je obično najbolja osoba da pristupimo sa konstruktivnim pitanja, brige i ideje. Koristite nove smernice USDA kao izgovor kako bi razgovarali o važnosti ishrane obrazovanja sa liderima vašoj školi je predlažući način može biti uveden u nastavni plan i program.

Tap u resurse zajednice

Konačno, traže resurse zajednice da pomogne ojačati pozitivne ishrana obrazovanje van škole. Uobičajeni Threadsoffers kuvanje i ishrane programi dizajnirani kako bi se sprečilo djetinjstvu gojaznosti i dobiti decu uzbuđeni jedu zdravu hranu. Organizacija se brzo širi širom zemlje i trenutno je dostupan u sedam velikih gradova. FoodCorpsis jedna nacionalna organizacija koja nudi školskih zajednica praktične lekcije iz kuvanja, baštovanstvo i slaviti zdravu hranu. Na kraju, Share Kuvanje Mattersis Naša snaga je nacionalni resurs koji pomaže porodice kupuju i kuvaju zdrave obroke na budžet tako da deca dobiti kvalitetnu hranu kod kuće.

Zašto PRE-K je najvažniji Godina

Dobijanje pristupa stvarnim, hranljivim namirnicama i usvajanje pozitivnih navika u ishrani je od ključne važnosti za uspostavljanje zdrave i uspešnu budućnost za sledeću generaciju. Dok je moja nada je da će ova administracija i USDA na kraju raditi na izgradnji na napredak smo napravili prema zdravim školskih obroka, takođe je važno imati na umu da negovanje zdravih navika među našom decom i unutar naših zajednica je zajednička odgovornost; kada smo svi mi uložili u Citivide vellness, imamo mogućnost da podigne bar na školskom ishrani i konačno stvoriti pozitivnu sistemske promene.

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Uđite u život Lauren Conrad-a kao nova mama

Post Roditeljstvo

Katherine heigl ima dečaka i spremni smo da budemo srećni za nju

Post Roditeljstvo

Kako biti sa svojom porodicom ovaj praznik - čak i ako si daleko odvojen

Post Roditeljstvo

Zabavni načini da deca budu aktivna kada se iscrpljuju

Post Roditeljstvo

Novi mamin život Žaneta Džeksona uključuje Biti čekao na ruci i stopala

Post Roditeljstvo

Serena Villamsova beba ima svoj sopstveni instagram - koju vode njeni roditelji

Post Roditeljstvo

Ponosni otac prvog muževnog modela muželina troje trolova

Post Roditeljstvo

Enrikue Iglesias i Anna kournikova dobrodošli blizanci

Post Roditeljstvo

7 ludi rod otkriva za ekstremne roditelje

Post Roditeljstvo

8 porodičnih novogodišnjih ideja koje možete planirati u poslednjem trenutku

Post Roditeljstvo

Babi imena koja znače čudo

Post Roditeljstvo

6 načina na koje uznemiravate učitelja vašeg deteta - i kako ga zaustaviti