Sve što treba da znate o nacionalnom školovanju | RS.burnbrightlove.com

Sve što treba da znate o nacionalnom školovanju

Sve što treba da znate o nacionalnom školovanju

U jednom mesecu, jer su 17 ubistva na Mardžori Stoneman Douglas High School u ​​Parkland, Florida, preživeli student uradili ono što toliko odrasli su bore da ostvare predugo: Oni su postali aktivisti, i, prokletstvo, ako oni nisu napravili njihov glas čuje.

I ove nedelje, na jednomesečni godišnjice pucnjave, preživeli Parkland pridružiće Ženska mart mladih Empover, kao i studenti i pristalice širom zemlje i širom sveta da izađe iz svojih škola, fakulteta i univerziteta u znak protesta zbog Sjedinjene Američke Države 'Rampant masovne pucnjave i pravila za kontrolu labavi pištolj - i činjenica da je u 2018., deca jednostavno više ne osećaju sigurno u školi. Oni zahtevajući Kongres preduzme akciju novto donosi savezne zakone pištolj-reformske - i možete ga tražiti previše.

load...

Ove nedelje i svaki dan, ovi moćni tinejdžeri (i odrasli koji ih podržavaju) govore #Enough, #NotOneMoreand #NeverAgain. Evo šta treba da znate o nacionalnom školskom štrajka i kako možete pomoći.

Ono što ljudi dobijaju Pogrešna O Parkland Shooter & Usvajanje

Kada je štrajk?

Štrajk će se održati u 10 časova po lokalnom vremenu u sredu, 14. Marta povodom jednomesečni godišnjicu snimanja Stoneman Douglas. To će trajati 17 minuta, u čast 17 izgubljenih života u parke snimanje ubistava.

Ko će učestvovati?

Studenti su predvodi, ali nastavnici, školski administratori i neki roditelji su takođe planira da učestvuje u štrajka. Prema marta evidenciji za žene, 2.853 valkoutshave zakazan je širom SAD, Evropi, Centralnoj Americi, Australiji i šire. Organizatori traže da se, da se osigura bezbednost učenika, nonstudents / osoblje / roditelji jednostavno nositi narandžasto u znak solidarnosti sa napuštanja i / ili organizuju štrajk njihovog radnog mesta - nego se pojavljuju u lokalnoj školi da učestvuje.

load...

Koji su ciljevi?

"Nismo sigurni u školi. Nismo sigurni u našim gradovima", organizacija je napisao na Facebook. "Kongres mora da smislenu akciju da nas čuvaju i prenose savezne zakone o reformi pištolj koji se obrati za javno zdravlje krizu oružanog nasilja." Shvatio? Smislena akcija, zakoni gun i nasilje kao zdravstvene krize javnog skoro sve govori.

zahteva učesnika includerekuests da Kongres:
  1. Ban puške
  2. Zahtevaju univerzalne provere pre prodaje oružja
  3. Donese zakon zabranu prilaska kako bi razoružanju potencijalno nasilnih pojedinaca
Štrajk takođe protivi sakrije nošenje reciprocitet.

Kako razgovarati sa svojim decom o Scari Things

Može deca upadaju u nevolje zbog izbegavanja školu?

Mnoge škole su u potpunosti podržavaju studentske napuštanja, ali neki su izdali disciplinske pretnje. ACLU je Vjera Eidelman ekplainedon sajt ove organizacije da "budući da je zakon u gotovo svim pravnim sistemima zahteva od studenata da idu u školu, škole mogu obično disciplinuje učenika za nestale klasi, čak i ako oni rade tako da učestvuju u protestu ili na neki drugi način da se izraze. Ali šta škola can'tdo je disciplina učenika više oštro, jer su izlazio da izrazi politički stav ili zato što ne školski administratori ne podržava stavove iza protesta. Drugim rečima, svaki disciplinski postupak za šetnju od ne može biti odgovor na sadržaj protesta. "

ACLU je dodao da, iako su "Nadam se da te škole priznaju da čak i kada su u njihovo pravo da disciplinuje učenika za proteste, koji ne znači uvek bi trebalo." Aminujem.

Da li je bezbedno?

Organizatori Štrajk ohrabruju učesnike da razgovara sa školskim administratorima da se osigura bezbednost učenika. Na primer, "ako hoda napolju nije sigurna opcija," sugeriše mladih ojačati sajt, "onda razmislite Valking-out u hodnicima, okupljeni u svojoj fiskulturnoj sali, ili jednostavno da ustane u svojoj učionici za 17 minuta." Isto tako, bezbednost učenika je rezonovanje iza traži odrasle NONSCHOOL u vezi ne prisustvuje.

Mi Daughter Marched pre nego što je Valked - ali aktivizam je više od toga

Šta mogu da uradim?

Pošaljite svoje predstavnike, pozvati Kongres i tveet. Isto tako, donirati. Isto tako, takođe, organizatori mladih Osnažiti ohrabri sve navijače da iskoriste društvenih medija: Start diskusije o nasilju oružja i reforme pištolj kontrolu, repost od @VomensMarchIouth na Instagram i @VomensMarchI na Tvitter i koriste oznake heša #Enough, #NotOneMore i #Nikad više.

Dakle, po rečima našeg jednom i zauvek predsednik.

Šta je sledeće?

Ovo Štrajk je samo početak. Deca i odrasli podjednako mogu učestvovati sledeće nedelje na mart 24 # March4OurLives u Vašingtonu, i u gradovima širom zemlje - i studenti mogu ponovo izašli na ulice sledećeg meseca za narednu Nacionalnog studentskog štrajka 20. Aprila.

I dok si u tome, prijavite se za ispravke iz ženske marta mladih Empover preko [email protected] klika herefor više informacija.

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Katie Loves iz Skandala pozdravlja prvo dete i nikada nećete pogoditi njegovo ime

Post Roditeljstvo

Zašto ne dobijem svoje dete novim iPhone-om?

Post Roditeljstvo

8 laže moje dete veruje u svet

Post Roditeljstvo

Neke žene pišu na pastu za zube da bi saznale da li su trudne

Post Roditeljstvo

Kardashian sestre očekuju istovremeno, jer nauka

Post Roditeljstvo

Ove same sami lažne karte čine čišćenje zabavno (da, stvarno)

Post Roditeljstvo

Vackiest celeb babi imena iz 2018

Post Roditeljstvo

Facebook otkriva svoj novi roditeljski portal

Post Roditeljstvo

5-godišnjak saznaje da dobija novo srce

Post Roditeljstvo

Kako preživeti zahvalnicu sa izbirljivim jedom

Post Roditeljstvo

Amal Cloonei je ili nije trudna sa savršenim potomstvom Džordža Klunija

Post Roditeljstvo

Iznenađenje: u nekim državama, nastavnicima je dozvoljeno da udare studente