Tajne tekstova za teens: otkrivena! | RS.burnbrightlove.com

Tajne tekstova za teens: otkrivena!

Tajne tekstova za teens: otkrivena!

Baš kad ste pomislili da bi bilo vreme da zatišje off i tretirati vaš tinejdžer u periodu od 24 sata obeležen uzajamnom poštovanju, korist od sumnje i minimalno narušavanje privatnosti, tu je nova pretnja svima u svojoj roštilja: tajna Teen tekt kodovi.

Ispostavilo se da su mnogi tinejdžeri koriste kodove Enigma-nivou i abbreviationsto prikrije prljavu značenje svojih online razgovora.

Ovaj zastrašujući problem nije nov, ljudi. Nazad u 2014, CNN-covered28 "tajna" Teen-stvorio acronimsthat roditelja treba zapamtiti, a zatim iseći na svoje podlaktice za brzu referencu. Na listi se nalaze NIFOC (goli ispred računara), KOTL (poljubac na usnama) i LH6 (hajde da imate seks).

load...

Kažete da ste već znate žargonu? U stvari, samo je poslala poruku svoje dete "LOL BRAB"? Naravno, mislio si da joj govorim da ste naglas chuckling i udaljavamo trenutno. Ali šta ste reallisaiing? Vremena - i online skraćenice - menjaju, i roditelji treba da ostane budan. Možda vaša ćerka misli da si "lizanje Oliver 's Love Thang, lupanje Robertov brat." Novi kodovi su navodno niču svakog dana. Vi ne možete biti previše oprezni više !!!

4 saveta za upravljanje mobilni koristite sa tekstom-Happi Kids

Tako je, roditelji. To je doba Secret Santa, ali procreated i to je ono što se: a, staklastog očiju tajni sekter slack-Javed čija duša mora nastojati da sačuvate, 24/7. Neće biti odmora za tebe. Ne sada. Nikada.

Ako se čini da se osećate bolje, ovo bezobzirno abbreviating nije nova pojava sa tinejdžerima, i svi smo još uvek ovde. Zašto, nazad u 1950-ih, deca koja su izgledali kao glumačkoj Grease su svi škrabotine izuzetno uznemirujuće, sumnjivo kratke poruke jedni drugima godišnjaku. (Moja majka je godišnjak je puna ovog sketchiness - najmanje 23 slučajeva 2 Sveet 2B 4gotten - i živela je reći i kreiranje sopstvene čudovište teens).

load...

Ipak, kako današnjih roditelja u inter-Nutti svetu, treba uzeti nikakve šanse. Šta možete da uradite povodom ovog uznemirujućeg trenda tajnih Teen teksta kodova?

Prvo, odlepio. Definitivno poludeti jer je uvek pomaže hraniteljske bolji roditelj-dete komunikaciju. Sledeće, oduzme telefon vašeg tinejdžera, vezati vaš tinejdžer u svojoj fotelje i vaterboard ga sa Vaterpik dok ne odustane kod za svaku kratko, sumnjive serije slovima koji se nalaze u svojim porukama.

Razmotriti praćenje sajber sistemlike Bark, koji automatski detektuje messagescontaining maltretiranja, sekting i znaci depresije ili misli o samoubistvu - štedite beskrajne sate srednje-of-the-night Sleuthing da shvatim koliko upropastio je vaše dete.

Lekcije sve tinejdžeri treba da znaju o tekting

Uzmite našu tajnu Teen teksta kod praktičan-dendi kuiz.Here na SheKnovs, uzmemo znajući stvari prilično ozbiljno. Kopali smo duboko da iskopaju kodirani žargonu da je stavljanje dece u riziku od stavljanja te riziku od gledanja gluplji i pojma nego ikada. Uzmite ovu važnu kviz i vidi kako se meriti gore!

1. GNOC znači: a. Učtiv glas za krompir njoke za večeru b. Get Nana Na Crack c. Get Naked pred kamerama.

2. IVS je: a. I Vant Soup b. Tužiću c. I Vant Sek

3. GIPOmeans: a. Deda, pišaš Često? B. GAG Iour Parole Officer c. Get pantalone

4. PIRIS: a. Verovatno čitam b. Peeps u rubbish [sezonskog samo] c. Roditelj u sobi

5. PRONmeans: a. Vaše dete je potrebna pomoć izvlači vord b. Vaše dete je krizira za rak i griz c. Porn, idiote

6. THOT: a. Kao, ko bi? B. Uzleti tilenol c. To Hej tamo, očigledno

7. KPCmeans: a. Kentucki Fried Chicken, samleveno je SamoIspravak b. Kick pop mačka c. Keep Parents Clueless

8. 53Ksis: a. Algebre domaći r. Evropska dimenzionisanje C. Seks

9. POSmeans: a. Komad Sugar b. Komad, um, košulja c. Roditelj preko ramena

10. IPNis: a. Kao IPA, ali nešto manje Hoppi b. Ljut sam sada oko. Ja Postavljanje Gola

Ekstra kredit: vaš tinejdžer ostavlja svoj mobilni na kuhinjskom stolešnici dok ona ode gore da viče na nju malu sestru za korišćenje svog novog Kilie Jenner paletu sjaj za usne. Upravo se desi da noticevhen tekst dolazi u koji glasi: "99 TDTM. CD9? VTTP? "

Vaš odgovor:

  1. Uzmite svoj telefon u radnju i zamenu za onu koja nije u kvaru.
  2. Tlo je dok je diplomira doktora nauka program
  3. Pitajte je ko želi da govori prljave i trgovinu bezobrazne slike, a roditelji su MUP. Listen to njen odgovor bez vijori i uvrtanje ruke kao Tenesi Vilijams karaktera. Uključe u otvorenom dijalogu, izražavajući svoju zabrinutost u konstruktivnom, ljubavlju način. [TKVPVDT !!! TOTES zezaš! ŠTA roditelj bi to uradila?!?!]

ODGOVOR LEGENDA:

Uglavnom je: Blagoslovi svoje srce, ti Lamb. Neverovatno je čak smislio kako da napravite bebe.

Uglavnom B: Imate problema sa besom. Ne ozbiljno. Trebalo bi da razgovara sa nekim.

Uglavnom c je: Ti si dobar pogadac. Ili ste na sedmom detetu i nijedan od njih nije snorting kokain koliko vi znate. Ili si se prljava, prljava mala ptica. Uverite se da dete nikada ne proverava svoju istoriju pregledanja ili svoje priloge iMessage.

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

20 razloga zbog kojih sam uplašen da putujem sa mojim Toddlerom

Post Roditeljstvo

Direktor srednjoškolske škole uvodi seksistički i obimni oblici dresa, a zatim se izvini

Post Roditeljstvo

Pokloni koji nauče decu saosećanje

Post Roditeljstvo

12 načina da se poveća nezavisna deca

Post Roditeljstvo

Chip & Joanna dobija najavljuju pol njihovog petog deteta

Post Roditeljstvo

Nova pravila za čišćenje sa decom

Post Roditeljstvo

10 najsmešnijih tveetova od roditelja ove nedelje

Post Roditeljstvo

Kako pomoći deci koji se plaše pucanja - i izbegavajte padanje

Post Roditeljstvo

6 stvari koje svaka mama zna o deci i prehladama

Post Roditeljstvo

Kćerka Mariah Carei-a ubija uvek biti moja beba na sceni sa mamom

Post Roditeljstvo

4 zahvalne zanate koje su tako jednostavne

Post Roditeljstvo

4-godišnjaka se zalaže za mamu da odloži rodjenje - i ide virusno