Tinejdžeri: službenici za prijem koledža vas gledaju na mreži | RS.burnbrightlove.com

Tinejdžeri: službenici za prijem koledža vas gledaju na mreži

Tinejdžeri: službenici za prijem koledža vas gledaju na mreži

Oh, luda tinejdžeri. Naravno, mislite da je barfing-Rainbovs Snapchat filtera je samo divno. Ali šta Jejl mislim o tvom uvrnuto-ass aktivnosti društvenih medija?

Jer ispada da su College Admissions policajci gledaju, tinejdžerima. Tako da pic tvoj prijatelj uzeo od tebe lupa pivo na vrhu krova vašeg srednju školu ili jedan od pušiš travu u sedištu vozača kabrioleta vaše bake? Da. Mi nismo anđeli ni ovde, ali možda ćete želeti da preispita neke od vaših izbora društvenih medija. (I dok si u tome, da smo ponizno predlažemo da pažljivo pogledate svoje životne izbore.) Jer hej, dezerter, svet pripada onima koji prave dobre odluke. Da, mi smo stari i dosadni, ali ponekad, imamo dobar savjet. Kao što su: Ne pogoršaju svoje fakultetske šanse postavljanjem snimak vašeg najboljeg prijatelja drži kosu dok se vi dogovorite se utrobu u toalet.

load...

Životne veštine sve dece treba da znate pre nego što krenu na fakultet

U svakom slučaju, ti si pod prismotrom od koledža moći da se. To je loša vest. Želim dobre vijesti?

Mogli bi te ipak volim. Trideset pet procenata 365 College Admissions oficira koji su učestvovali u istraživanju koje je sprovela Kaplan Test Prep priznao da ne proveri društvenih medija u procesu upisa. Zanimljivo? Veći gomila uzorku istraživanja, rekao je da su njihovi Peeks u učenika društvenih medija računa zapravo helpedthe učenika, uz 47 odsto prijem studenata oficira koji kažu filter barfing Rainbovs (ili, znate, slike učenika radio za Habitat for Humaniti) imao pozitivan uticaj.

Jedan od primera je student koji je strastveno govorio o LGBT pravima na Tvitter - nešto što nije spomenuto u njenom koledžu aplikaciji. Iariv Alpher, izvršni direktor istraživanja za Kaplan Test Prep, rekao je, "Ima mnogo pozitivnih ovde. To pokazuje raznolikost, pokazuje inicijativu, pokazuje liderstvo, i to isticao pozitivno sa oficirom upisa."

Dakle, ako ste koledža za lov teen, možda smanji na Snapchat filtera i pisati još Instagram snimaka vas spašavanja mačića i starije žrtve moždanog udara i stvari. To je izgleda poneti ovde.

load...

Meh, ne zanima me da li moja deca idu na fakultet

Oh, takođe? College Admissions službenici žele da znate da to nije grooviest ideja da obiđe kampus, a zatim se na Tvitter naglas o usranoj hranu ili ružno biblioteci ili dosadnog vodiča. Zdrav razum, ljudi, zdrav razum. Kada ste u nedoumici, izbrisati. Ti ćeš nas zahvaliti kasnije sa ugla kancelarije ili vaše jahte - verujte nam.

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

5 stvari Niko vam ne govori o IVF-u

Post Roditeljstvo

9 saveta za pomoć deci sa alergijama vole leto

Post Roditeljstvo

Dj Khaled deli prvu sliku novog bebe

Post Roditeljstvo

8-godišnji dečak izbačen je iz izviđača dečaka za Transseksualnost

Post Roditeljstvo

Rođeni fotograf snima neverovatne fotografije bebe u automobilu

Post Roditeljstvo

Domaće plamene stranke: Iai ili ne?

Post Roditeljstvo

Sam suicid izazvan plavi kit nije šala

Post Roditeljstvo

U nedjelju ne-Candi valentine tretira učionicu

Post Roditeljstvo

Kardashian sestre očekuju istovremeno, jer nauka

Post Roditeljstvo

10 najsmešnijih tveetova od roditelja ove nedelje

Post Roditeljstvo

Kim Kardašian zapad slučajno potvrdjuje pol brata broj 3

Post Roditeljstvo

Ne želimo da naš sin bude mladunče poput nas