Tražili smo decu sa tehničkim rukama da idemo bez telefona nedelju dana | RS.burnbrightlove.com

Tražili smo decu sa tehničkim rukama da idemo bez telefona nedelju dana

Tražili smo decu sa tehničkim rukama da idemo bez telefona nedelju dana

Oh, mi smo zlokobno ovde u SheKnovs. Ne verujete mi? Kao deo Hatch, naša inicijativa da osposobi decu da koriste medije i tehnologiju za kreiranje cool, odgovornog sadržaj predstavlja svoje jedinstvene perspektive o životu, osmislio smo društveni eksperiment. Imamo dozvolu od roditelja desetak mlađe oduzeti telefone svoje dece za nedelju dana - i videti kako će reagovati. A onda, pao mi je vest o deci. Biramo zlo smeha. Da, mi smo strašno tako.

Na početku razgovora grupe, deca su više nego srećni da rave o svojim uključenim-u životu. "Ja mnogo stvari sa svojim telefonom svaki dan", rekao je Rid. To je blago receno. Većina dece smo razgovarali naveo tonof aplikacije koriste na dnevni, od Snapchat na IouTube na Netflik za Instagram - i oni se proveru tekstova, naravno. Mnogo, mnogo tekstova.

load...

"Ja koristim telefon dosta kao olakšanje stresa, jer ima mnogo stvari koje sam se dešavaju u životu", objasnio je Henri.

"Osećam se kao da ne bih imao nijednog prijatelja ako nisam imao moj telefon," Sabina nasmejao.

Potreba Dating Advice? Ove Hilarious deca imaju Iour Back

Na pitanje koliko društveni mediji oni troše na svojim telefonima ili laptopovima, deca ponudio odgovore išlo od sat i 45 minuta do neverovatnih pet sati dnevno. Gutljaj. (Nije da mi odrasli su bolji. Ne gledaj ljuta tamo. Vidimo li se kreće.)

"Koliko [vas] Mislim da bi mogao ići bez telefona za jedan dan?" naš producent pitao grupu. Većina dece su podigli ruke, ali sa malo oklevanja.

"Jednu nedelju?" producent nastavio. Još nekoliko ruku pao i izgled zaprepašćenje prešlo lica iz grupe.

"Za mesec dana?" Sada su zabrinuti izgled su u punoj snazi, loših stvari - iako je nekoliko die-Hards dalje drži ruke podigao.

Onda smo bacili bombu: "Mi ćemo vas da se odrekne svega za jednu celu nedelju." To je allsocial mediji.

load...

"Neeeee!" Jojo vrisnu.

"Ja plačem", zaurla Henri.

"Ne sviđa mi se ovo", rekao je jedan dečak, gledajući istinski traumom.

Nekoliko dece želeo da bude jasno parametara. "Kao, možemo grupa teksta, kao, dvoje ljudi?" Lili pitao. Aa. Jok.

Loša vest br 2: "Tvoji roditelji su potpisao ovo Kako se učiniti da se osećate.?" pitao naš producent. "Betraied", "istakao" i "nervozan" su samo neke od odgovora. Na kraju, samo 10 od 12-te dece okupljenih pristala na eksperiment. Ko bi to učiniti kroz nedelju dana?

Dobro jutro Americavas prilično oduševljen o našem društvenom eksperimentu, a domaćin Majkl Strahan još želi probati na svoju decu (Sorri, Strahan poteru, naš loše).

Ovi "Tekstovi From Mi Teen" su još zabavniji od "tekstove iz mamu"

I tako je eksperiment počeo. Bi Dai 3, veoma kreativan (i urnebesno dramatična) Rid je toliko očajna, ona preškrabana "Death Note" na njenom licu i izgrađen lažni telefon. "Treba mi, treba mi, treba mi. Ima samo jednu aplikaciju. Aplikacija je Supernatural", rekla je ona, pokazujući "scenu" je privuklo na vestacke uređaju.

Henri je skoro u suzama. "Zašto uznemiriti?" upitao je producent. "Zato što sam prijavljen na svom IouTube", rekao je on. Sila je jaka; mi shvatamo.

Drugi dan 3 odgovori su pokazali jasne povlastice i zamke tehnologija je. "Mislim da je najteže zbog toga nije u stanju da tekst svoje prijatelje kad vidim nešto smešno," i "Samo radim ovaj digitalni detoksikaciju me pokazuje koliko koristim društvene medije." Dakle, možda je to dobra stvar?

Da li smo Roditelji Massive Hipokrat kada je u pitanju ograničavanje Screen-Vreme je za našu decu?

Bi Dai 6. #DigitalDetokChallenge, izgledalo je kao da deca više promeniti - ili podnese ostavku - njihovoj sudbini.

"Osećam se kao jedini pravi problem je Netflik. Ali sam navikao da ne mogu da ga gledaju", rekao je Džek.

"Nisam varao cijeli ove nedelje," Julija tvrdi ponosno. "Kao što nedelje ide dalje, to je bilo lakše za mene", rekao je Sabine izgleda prilično hladan o svemu.

Naravno, bilo je nekih slip-up. Instagram, Snapchat i nekoliko lutalica tekstovi bili imenovani kao cheat trenucima. Ali, nekoliko dece je reklo da su videli stvarnu korist za eksperiment. "To je zapravo mnogo lepše jer kad smo visi, nismo na našim telefonima kao mnogo", objasnio je Lili. Ta-Da!

"Ja obično samo da sedim kod kuće na svom telefonu ceo dan, ali ja izašao napolje", rekao je Evan, gledajući iznenađen. Henri je dodao da je koristio obavezno digitalni-slobodnog vremena za "igranje košarke" i "igra tenis." Vov. Očito zamena ekrana vremena sa aktivnim radnim vremenom je nekako. Još bolje nego što smo se nadali.

Kada je grupa Nastavlja za gde se sedi završiti eksperimenta, pitao je proizvođač, "Da li mislite da je tvoja mama ili tata može da upravlja ovim izazovom?" Kao veliki, "Neeeee," izbila iz sobe.

Da li bi voleli da vide da probamo? Oh, do đavola da. Rid je rekao od radosti, "Ja bih nominovao mami. Tako da staje progoni svoje prijatelje na Instagram." Važi, mali.

Pokušajte da se ne smejem previše. Mogli bismo doći po iourphone sledeći.

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Dj Khaled deli prvu sliku novog bebe

Post Roditeljstvo

Potrebno je 15 novih potreba za bebama

Post Roditeljstvo

6 načina na koje uznemiravate učitelja vašeg deteta - i kako ga zaustaviti

Post Roditeljstvo

Moje poslednje intruzivne misli me je uplašilo

Post Roditeljstvo

Instagram rangira kao najgora aplikacija za samopoštovanje devojčica

Post Roditeljstvo

Mama falsifikuje probušenje kćerove ćebule u znak protesta oko obrezivanja - i internet freaks

Post Roditeljstvo

Iskreno preduzeće podseća na bebi prah

Post Roditeljstvo

Trump se može pretvarati da klimatske promene nisu stvarne - ali neću

Post Roditeljstvo

6 hrane koja mogu povećati snabdevanje majčinom mlekom

Post Roditeljstvo

Laura prepon i Eva mendes su ciljevi radne mame

Post Roditeljstvo

Kako da ne kažete svom šefu da ste trudni

Post Roditeljstvo

7 stvari koje su zapravo sjajne u tome što su trudne