Trendiest dečiji rođendanski kolači na instagramu | RS.burnbrightlove.com

Trendiest dečiji rođendanski kolači na instagramu

Trendiest dečiji rođendanski kolači na instagramu

U našim godišnjim pretrage za stvaranje magičan (i mi ćemo ga, foto-spreman priznati) rođendana za našu decu, kolač je ključ. Takođe, it'sso mnogo zabave. Na kraju krajeva, živimo u doba The Great British Bake Off, Instagram, Cake Boss, Pinterest. Samo recite. Nije iznenađenje roditelji će sveopšti na zvezde emisije: torta. Tražili smo Instagram za najmodernijih poslastice sigurni da digne u vazduh svoj feed ovog proleća. I dečak, mi smo pronašli neke zabavne one.

Ovih dana, postoji dece torta za svaku temu. Moja ćerka, na primer, imao je trolovi temom rođendansku žurku sa prijateljem - i duga posuti kolač stvarno je svoj dan. Ali tvoje dete ne mora da bude Trollsfan da imaju jedinstvenu i fantastično sa temom rođendansku tortu. Da li oni vole dinosauruse, prostor, unicorns, Succulents, sirene ili bilo kombinaciju istih, naći ćete savršeno cool tortu na ovoj listi.

load...

Ispod, Dženifer McCormick od Dearheart Confectionsand Natali Stein Južne Kalifornije je doga pekarske Co.veigh u neke od svojih super-slatko kolača.

Rainbov sprinkles

"Mislim, samo nešto inherentno srećni zbog duginih shovers," kaže Mccormick. Ona nije u redu. "Torta potpuno prekrivena shovers isecite da otkrije dugu unutra? Prilično magičan i čini dobre slike ", dodaje ona. Osim toga, možete lako dodati malo Princess Poppi i grana figurice za savršen centralni deo na svojoj modnoj Trolls-tematske partije.

Polu-gola torta

"Naked" kolača - gde je šlag namerno stao - su veliki sada, i ova slatka cvetni konfekcija pogodi metu. Ovo je napravio života bloger Elle Bovesfor prvi rođendan svoje ćerke. Livade su iz Presto Partiand Tender Love Cardstock.

Galaki torta

"Ova torta kombinuje dve aktuelne trendove cake: svemir i ogledalo glazura", kaže McCormick ove lepote. Interstellarconfection je savršen za Star Varsparti ili bilo super-kul međugalaktičkog događaja.

load...

Sladoled kap torta

Slika: Kleka Cakeri

Naravno da je toplo izbor ovog leta, u trendu kap torta Potrebno je sladak zaokret sa dodatim sladoled Topper. To toplo-roze broj od Juniper Cakeriis prilično savršen.

Kaktus torta

Slika: Zdravo Naomi

Ovaj divan kaktus torta od Dobro Naomispecialti poslastičarnice je jednostavna i slatka. Taj sočan osmeh je jednostavno previše sladak! Pored toga, paleta boja pastelne je veoma na trendu. Check out Instagram nalog australijske poslastičar za više Cuteness: @hellonaomicakes.

Unicorn magic

Unicorn kolači su svuda društvenim medijima ovih dana; moglo bi se reći da su na trenutak. "Ono što je dobro u jednorog torti je da samo glava daje takvu izjavu," kaže Mccormick. "Možete samo da glavu 6 inča i mane (i dopuni sa kolačića ili drugih poslastica partijskim-prijateljski) ili možete dobiti telo jednoroga kao dobro. Ja sam napravio ovu tortu za 5-godišnjaka, kao i 40-godišnjaci. "Zato ko ne voli unicorns?

Ovo je samo ravno do zadovoljila masu. Kaže McCormick njenog slatkog dvorca kolača, "Princeze ne može biti u trendu, ali će uvek biti popularan."

Mermaid-unicorn hibrid

Ovaj genije torta kombinuje dva popularna rođendanske teme: jednoroga andmermaids. "Sirena-jednorog torta je neverovatno popularan kolač jer zaista sadrži sve zabavno i magično," enthuses Stajn. "Jasno je da je super šarene, koja privlači pažnju, i prekrivena candi, sirena i jednoroga. Roditelji andkids love za jestivog sjajem i Lisa Frenk-ak kvaliteta, koji mnogi od nas odrastao sa. Ovi one su posebno prodaje sa tie-died unutra i jagode-limuna kremu. Dakle, sve spolja i unutra je magija. "Prilično. Pratite Stein neverovatan rad na Instagram nalogu njenog pekare, @greatdanebakingco.

Ukusno dinosaurus

Dinosaurusi su u Right Nov (JK - prilično siguran da sam u hiljadama godina). Doga Pekara Co može da isporuči slatku tortu za svoju malu dino ljubavnika. "Najluđa stvar (mislim) o ovim torti je da su napravljeni u potpunosti od PUTER KREM", kaže Stajn. "Javnost mrzi ukus fondana, ali obično cijeni ono što možemo manipulisati da uradi. Međutim, za ovu tortu, to je sve oblikovan, senku baca i ukrašen PUTER KREM, i da moram da verujem da je prilično impresivna "U pravu si.; to je definitivno impresivan (i pomalo zastrašujuće, TBH).

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Kako je naš ritual spavanja dala mojoj ćerki mnogo više od dobre priče

Post Roditeljstvo

Zabavni načini da deca budu aktivna kada se iscrpljuju

Post Roditeljstvo

Hilari duff u zajedničkom roditeljstvu nakon razvoda: to je sranje

Post Roditeljstvo

Ne sudite mi za dojenje moje petogodišnje dete

Post Roditeljstvo

8 voljenih dečijih autora čiji memoari možete da se izvučete

Post Roditeljstvo

Nikki trska prstena u novoj godini sa vraćanjem nude trudnoće pic

Post Roditeljstvo

Zašto internet gubi preko ove majmune haljine uradi to sami

Post Roditeljstvo

Fotografija medicinske sestre koja pomaže mami postpartum prolazi virusno, internet plače

Post Roditeljstvo

Kako možete (slučajno) podići narcisiste - i kako ne

Post Roditeljstvo

Domaće plamene stranke: Iai ili ne?

Post Roditeljstvo

Zašto ne bi trebalo da bebe bebu porodice

Post Roditeljstvo

Mamin april video koji je inspirisan žirafom je virusan