Chrissi teigen je OK sa ljubavlju ćerke Lune za pomfrit | RS.burnbrightlove.com

Chrissi teigen je OK sa ljubavlju ćerke Lune za pomfrit

Chrissi teigen je OK sa ljubavlju ćerke Lune za pomfrit

Da, znamo; znamo. Ona je kuvar autor i supermodel sa nogama sve dok gradske bloka i ona ima koncert hladnije nego kod većine ljudi će ikada iskustvo (usne Sinhronizacija Battlehost koji ledi sa A-liste poznatih ličnosti). I onda je to seksi muzičar muž (Jovan Legenda) ona dobija da putuju svetom sa. Da. Čujemo vas.

To je rekao, još uvek smatraju da Krisi Teigen ostaje jedan od najvećih humani, pristupačnim mama vani - posebno kada je u pitanju ono što je njena ćerka Luna, jede ovih dana.

Chrissi Teigen nije trudna ponovo, tako da svi mogu chill out

load...

Teigen - koji se udružio sa Mekdonalds da objavi vest o njihovom globalnom McDeliveri partnerstvu sa UberEats- želi svoju devojčicu da imaju najviše normalno detinjstvo moguće.

Teigen rekao Peoplethat stanje je sve. "Teško je ponekad zato što želite da pronađete ravnotežu i tu je organski ovo, organska sve", rekla je ona. "Ona voli pomfrit, kao, ona je dete. Ne želim da joj oduzme. Ja ne želim da neće moći da jede pomfrit ili ne biti u mogućnosti da uživaju komad slatkiša. Sve je u ravnoteži. "

Chrissi Teigen otvara o svom postporođajne depresije

Teigen je takođe jasno nije Germaphobe ni. "Želim [Mesec] da se i igrati u PlaiPlace i želim da uradi ta deca stvari", dodala je ona. (Samo možda ne ližu ništa, Luna.)

"Ona je nekako učenja o sosova tako da sada sa svojim pomfritom ona gleda oko sebe i zna da je kečap negde", rekao je Teigen Ljudi. "Ja sam kao," Nekad si pojela pomfrit ravnicu! ' Sada je potrebno začine. "

Ok, vi znate kako opsednuta sam sa uzimajući hranu isporučena i moja ljubav prema @McDonalds. Moja dva Faves su zajedno došli, zahvaljujući #McDeliveri sada @UberEATS. A da ne pominjemo ovu robu SPUŠTANjE kojima možete prepreku dok količine poslednjih naredivši #McDeliveri od restorana koji učestvuju u blizini se sutra 7/26 početkom u 11h po lokalnom vremenu. #ad

load...

Juče, Teigen je uočio daje besplatnu hranu Hoboken vatrogasaca iz McDeliveri Collectionas deo njenog partnerstva sa Miki D a. Ona posted slatko šut sa vatrogascima na njenom Instagram accountcaptioned, "U redu, vi znate kako opsednuta sam sa uzimajući hranu isporučena i moja ljubav prema @McDonalds. Moja dva Faves su zajedno došli, zahvaljujući #McDeliveri sada @UberEATS. "

Pretpostavljamo da Mesec postigao Vhole Lotta pomfrit taj dan.

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Scarlett johansson drži je stvarno o materinstvu

Post Roditeljstvo

Zašto moj 1-godišnjak spava na podu

Post Roditeljstvo

Ova mama se požalila na Fejsbuku - i spasila joj je nerođenu bebu

Post Roditeljstvo

Jessica Alba i cash varren su samo pozdravili dečaka

Post Roditeljstvo

Najveće greške u koledžima štede roditelji

Post Roditeljstvo

Mama kaže da će nastaviti da doje do petogodišnjaka uprkos internetu

Post Roditeljstvo

Manner za sto 101: vaš vodič za učenje dece

Post Roditeljstvo

Mamin vodič za Glasgov

Post Roditeljstvo

Ne iznenađuje da je Serena Vilijams ciljevi trudnoće

Post Roditeljstvo

Transgender aktivist jazz Jennings dobija svoju vlastitu lutku

Post Roditeljstvo

Kako online roditeljske zajednice mogu da povrede - ili pomažu - poremećaj poremećaja raspoloženja

Post Roditeljstvo

Ćerka Cindi Cravford-a je prešla mamin seksi fotografski snimak