Chrissi teigen otvara se o njenoj postpartumnoj depresiji | RS.burnbrightlove.com

Chrissi teigen otvara se o njenoj postpartumnoj depresiji

Chrissi teigen otvara se o njenoj postpartumnoj depresiji

Chrissi Teigen nikad ne prestaje nas iznenadi. Uvek smo iskopali njen iskrenost, svoju mudro-pucanja duhovitost i odvesti-no-zatvorenici pristupiti internet trolova.

Tako da smo #SurprisedNotSurprised da smatraju da je model, autor i usana Sinhronizacija: Battlestar napisao esej o životu sa porođaja depressionand anksioznosti za Glamour s aprila naslovnu priču. Teigen i njen muž, John Legend su javnost o svom srećnom životu zajedno sa beba ćerke Luna Simone, 11 meseci. Ali je PPD esej otkriva različite iza kulisa bitku za Teigen.

load...

Chrissi Teigen je objave se podsticanja revoluciju

Nakon što je rodila Luna aprilu prošle godine, i povratka na posao u Lip Sinc bici, Teigen shvatila da nije sama prepoznati:

"Izlazak iz kreveta da se postaviti na vreme bio bolan. Nisam imao apetit. Ja bih išao dva dana bez zalogaja hrane, a znate koliki je dogovor hrane za mene ", rekla je ona.

"Nisam mogao da shvatim zašto sam bio toliko nesrećan. Ja ga okrivio je umoran i eventualno raste iz uloge: "Možda sam ja nisam smešan čovek više. Možda sam samo trebao da bude majka. ' "

Chrissi Teigen na modeliranju - sa strija - posle bebe Luna

Mi smo zahvalni Teigen za govor tako iskreno o PPD. Da ima celebriti mama sa ozbiljnim predstavnikom za hladnoću i smešan zabava govore o bolesti je velika stvar. Nadamo se da je njen esej ohrabruje druge mame koji se bore sa PPD posegnuti za pomoć. Znamo da je ovaj opis uputio bolan živac sa mnogima od nas moms ovde:

"Većina dana su proveli na istom mestu na kauču i retko bih prizvati energiju da se napravi gore za krevet. John bi spavao na kauču sa mnom, ponekad četiri noći zaredom. Počeo sam da drži haljine i udoban odeću u ostavi tako da ne bi morao da ide gore kada je John otišao na posao. Bilo je dosta spontano plače. Kada sam nije bio u studiju, ja nisam napustio kuću. Mislim, nikad. Čak ni Tiptoe napolju. Zamolio bih ljude koji su došli u zašto su mokri. Da li je to kiša? Kako ja da znam - Imao sam svaki nijansa zatvoren ", rekao je Teigen.

load...

"Moj doktor izvukao knjigu i počela, navodeći simptome. I ja sam bio kao, 'Da, da, da. " Imam svoju dijagnozu:. Postporođajne depresije i anksioznosti "

Mi smo impresionirani Teigen je spot-o opisu veoma teško da se objasni-poremećaja.

Chrissi završila svoj esej sa fantastičnim porukom:

"Postpartalna ne pravi razliku. Nisam mogao da kontroliše. I to je jedan od razloga što mi je toliko dugo da progovori: sam osetio sebičan, Icki, i čudno govori glasno da se borim. Ponekad mi još uvek. Ja govorim do sada, jer želim da ljudi znaju da se može desiti svakome, a ja ne želim ljude koji su ga da se osećaju neprijatno ili da se osećaju usamljeno. Takođe, ne želim da se pretvaram da sam sve o postporođajne depresije zna, jer to može biti različit za svakoga. Ali jedna stvar koju znam je da - za mene - samo samo biti otvoren za to pomaže ".

Da li će joj se bore sa PPD stane na kraj na bilo više dece sa legendom? O, ne.

"Volim Johna i Luna više nego što mogu da zamislim ljubavlju ništa, i Jovana i dalje se nadam da daju Luna nekoliko braće i sestara", rekao je Teigen. "Postpartalna nije promenilo to."

Hej, porođaja depresija: Kao one Tvitter trolova, vi ste pljeskali NAZAD. Sedi. Ponašati se. Chrissi Teigen radi za volanom ovde.

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Zašto bi trebalo da razgovarate sa svojim predškolcem o seksu

Post Roditeljstvo

Kako pronaći pratilaca za svoje dijete

Post Roditeljstvo

9 saveta za pomoć deci sa alergijama vole leto

Post Roditeljstvo

Ne želimo da naš sin bude mladunče poput nas

Post Roditeljstvo

Ljeto ili jesen beba? rizik od postpartalne depresije je veći, pokazuju studije

Post Roditeljstvo

Mrzite današnju politiku? kako naučiti decu o toleranciji

Post Roditeljstvo

Učitelj Florida otpušten zbog neodgovarajućeg materijala

Post Roditeljstvo

Uh-oh, ćerka Tine Fei želi da bude Regina Džordž

Post Roditeljstvo

Ćerka Cindi Cravford-a je prešla mamin seksi fotografski snimak

Post Roditeljstvo

Naš nomadski način života je bio najbolji dar koji smo ikada dali našoj deci

Post Roditeljstvo

Prolećno vreme čišćenja! 8 svežih načina za istovarajuće igračke

Post Roditeljstvo

Kako napraviti periode normalno za decu (i dečaci)