Uskršnje jaje lovite ideje koje još niste pokušali | RS.burnbrightlove.com

Uskršnje jaje lovite ideje koje još niste pokušali

Uskršnje jaje lovite ideje koje još niste pokušali

Ako ste slavili Uskrs, vi verovatno na jedan ili sve od sledećih: bojenje jaja, poklanjanju uskršnjih korpe za slatka deci i / ili potpuno tradicionalnim lovu na Uskrsnja jaja. Deca u vašem životu verovatno vole sve tri aktivnosti, ali smo prilično sigurni da je cela porodica ima MostFun sa lov jaja. Ali, postoje samo toliko godina zaredom dece može tražiti plastičnih jaja pre nego što počne da se stara, zar ne?

Vreme je da se malo kreativan. Kako bi bilo uključivanje neke Easter Bunni tragove? Šta je sa razbijanje porodicu gore u timove i rade zajedno kako bi rešili zagonetke? Mi smo zaokružen 11 lovu na Uskrsnja jaja ideje koje nisu Snooze - i rade za decu svih uzrasta. Vin-vin.

load...

25 Easter Basket Ideje za decu svih uzrasta

1. Easter bunni image

Easter Egg Hunt potpuna vođene od strane samog sa uskršnjim zecom? Sigurno ne može biti ništa više neodoljiva. Deca će Volim kad se probudim na uskršnje jutro da smatraju da im je Uskršnji Zeka ostavio personalizovane poruku i nekoliko zeka tragove koji ukazuju da ih u pravcu skrivenih jaja. Ovo slatko printablesmake postavljanje The Hunt zeka-Track povjetarac.

2. Uskršnje jaje vrt

Ako su premalo da dobro lovi u dvorištu, možete napraviti svoj Uskršnje jaje vrt da "raste" jaja umesto toga. Postavljanje bombone punjene uskršnje jaje floversin travu ili pesak će biti lako ni najmanja oni da pronađu svoje poslastice.

3. Unutrašnja lov jaje

Ako živite u delu zemlje gde proleće još nije potekle, nada se ne gubi. Možete uključiti hladno ili kišno Uskrs dan u avanturu kada kažete svojoj deci da idu u lov na sve njihove jaja i uskršnjih sitnice u kući. Da bi unutrašnji lov jaje još jedinstven, probajte krije jaja u trag ili sa tragovima koji su doveli do jedne velike Easter Basket.

load...

11 Easter centralni Ideje za dodavanje A Touch of Spring na vašem stolu

4. Zlatna lov jaje

Mali pirati će dobiti udarac iz ovog Uskrsa lova jaje blago. Uostalom, ko može da odoli zakopano blago? Posebno ako to znači jedan-of-a-vrste zlatni eggleft iza od strane Easter Bunni. Bonus poena za samo malo jačeg plen unutra.

5. Letter hunt

Učenje može biti zabavno, zar ne? Mlađa deca koja su tek shvatila kako se piše i čita će uživati u potragu za uskršnjim jajima da svaki sadrže pismo se piše skrivene poruku. Deca mogu da rade zajedno kako bi pronašli jaja pismo ispunjen i sastavio uskršnju poruku ( "Neki zeka te voli!") Kako bi zaradili za nagradu.

6. Uskršnje jaje dekoder

Ovo je veliki jedan za veće grupe, jer će deca treba da se stavi u timove. Timovi tri ili četiri može loviti da pronađu što više neodgovarajućih jaja (gde su stavili zajedno drugačije obojene polovine plastičnih jaja), kao što mogu. Kada su pronađeni jaja, timovi mogu rastaviti i sastavi koje se podudaraju polovine jaja. Prvi tim koji "dešifrovati" svim svojim neusaglašenosti jaja dobija veliku Easter Basket ispunjen bombone ili drugim poslasticama.

Kako da bude domaćin Easter Egg Hunt za odrasle

7. Kid navođene hunt

Svaki klinac koji voli da se povuče na brzinu na njihovim roditeljima će biti oduševljeni da bude zadužen za lova na uskršnje jaje. Zamolite decu da sakriju korpu jaja oko dvorišta - onda, iouhave da ih nađem. Što se tiče bilo jaja ne nalaze u određenom vremenskom roku - kaže, 10 minuta? Deca se zadržati one koji za sebe.

8. Scavenger lista

Ovo je za osnovno školskog uzrasta i starije dece koji su u potrazi za malo izazov: Make over svoj tradicionalni Uskršnji lov na jaja pomoću listu sakupljanja trofeja. Možete zadatak decu u pronalaženju niz različitih predmeta skrivenih po dvorištu (kao četiri plave jaja, šest žutih kartona jaja, dva čokoladna jaja i čokoladu Uskršnji zeka) pre nego što je vreme isteklo.

9. Aktivno Scavenger Hunt

Deca imaju mnogo energije da se spaliti; toliko znamo je istina. Dakle, ako su vaša deca su molili za Uskrs bombone po ceo dan, zašto ne bi ih da rade za nju? Hide sportske-tematske uskršnjih jaja koja sadrže aktivnu instructionalong sa slatkiša poslastica. Deca onda treba da uradite 10 Jumping Jacks ili pokrenuti krug oko dvorištu pre nego što pređemo na slatkiša u narednom jaje. Bonus: Verovatno će spavati verivell posle ovoga.

12 Cute Uskrs Breakfast Ideje vaša deca će Love

10. Glov-in-the-tamne lova

To bi se moglo zahtevati malo strpljenja, ali je vrijedilo čekati. Ako možete dobiti decu da odloži njihovo Easter Candi ekstravagancije za većinu dana, nagraditi ih sa lovom da pronađu sija u mraku jaja.

11. Uskršnje jaje Pinata

Ili kako o vama odreći logistiku u lov jaja uopšte i samo udario neke stvari sa štapom? Kupujete divan Uskršnje jaje Pinata (ili što sami) je idealna za manje dece koja ne mogu da razumeju kako da je lov na jaja, kao i starije dece koji samo žele da urade nešto drugačije ove godine. Da stvar bude još interesantnija, okušati na mini pinatasso možete napraviti poseban bombona punjenih kreiranje za svako dijete (da uništi).

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Ponosni otac prvog muževnog modela muželina troje trolova

Post Roditeljstvo

Konačno, roditeljski izvještaji su ovdje

Post Roditeljstvo

10 sigurnih načina da se razbije trudnica

Post Roditeljstvo

Majka tužila transrodnu ćerku za prelazak

Post Roditeljstvo

Izviđač izvodi izveštaj o transrodnim transakcijama - ali šta ih je preduzelo toliko dugo?

Post Roditeljstvo

8 laže moje dete veruje u svet

Post Roditeljstvo

Kad je reč o majčinom mleku, dečaci bebe postaju bolji posao

Post Roditeljstvo

Ono što vaša tinejdžerka želi da zna - ali vam neće reći

Post Roditeljstvo

Reese s lupom zatamnela je mamine blogove i dobila je taj odgovor

Post Roditeljstvo

Mama obožava internet sa fotografijom u porodilištu u cilju

Post Roditeljstvo

Drago mi je što sam u trudnoći otišao u orgiju

Post Roditeljstvo

Prvorođena deca mogu zapravo biti pametnija od svojih braće i sestara