Zabavne stvari sa decom ove jeseni | RS.burnbrightlove.com

Zabavne stvari sa decom ove jeseni

Zabavne stvari sa decom ove jeseni

Naravno, leto je često ispunjen sa peščanim Selfiji od obale, lepljive sladoled fleka na sve majice i smeh ispunjen zalaske sunca sa svojom decom. Ali sezona da sledi nudi potpuno novi masu uspomena da se napravi. Avanturama u produkuju berbe (jabuke? Kruške? Pumpkins? Oh mi!) I zatvoreni zabavni slično, razvoj zabavnih porodica jeseni tradicija je zadatak mnogi roditelji preuzimaju posle Labor Dai. Pored rezbarenje smešne / Spooki Jack-fenjeri, grabuljanje do gomilu lišća za posle škole skakanje takmičenja i pokupi probablitoo mnogo litara jabukovog sirćeta, ima dosta aktivnosti savršene za jesen da ne bi pomislio još. Kucnu smo nekoliko mame na internetu za svoje vrhunske dragocenih tradicije lako može da usvoji previše.

Poseta muzejima

Summertime privlači mnogo veće gužve za kulturu traže, jer je većina dece su oslobođeni obveze škola. Ali, osećam se kao sardine u muzeju Prirodnjačkog muzeja je ideja ničiji zabave, pa zašto ne krenuti tamo tokom jeseni? Obično postoji nekoliko čvrstih posle-škole sati vrhuncu za umetničke ili dinosaurusa-pilji pre muzeja blizu - i iskreno, nećemo reći da igrate Hooki u ime obrazovanja.

load...

Danijela Crouchlei, majka četvoro dece, uzima svoju decu u nauci izložbi i drugih muzeja u jesen tako da imaju najviše prostora i vremena za istraživanje, postavljaju pitanja i uče. I, hej, njena najstarija je finalista u Discoveri obrazovanja 3M Ioung Scientist Challenge ove godine, tako da te posete treba da se isplatilo.

Go Stargazing

Ako se desi da bi visio sa Kariba tokom najtoplijih dana leta, možda ćete videti toliko zvezde, vi ćete misliti sjaj je upravo speved na nebu. Međutim, u mnogim delovima SAD, padaju u stvari predstavlja jasnija, oštre Horizon Viev - Premijer za i gledate i uvođenje decu u astronomiju. Za Sujata Vemuri, mama dva, uzimajući trenutak da se pogleda gore kao mesec raste je voljeni jesen razonoda. "Mi volimo zbijaju pod ćebetom i pijuckam toplu čokoladu. Kao moje ćerke i ja se smenjuju imenovanja sazvežđa, naši razgovori se kreću od svemirskih putovanja do života van Zemlje ", kaže ona.

Imaju jedan-na-jedan datum

Ako ste roditelj ili staratelj više od jednog klinca, to se lako može osetiti kao herding mačke. Stalno balansira na zauvek-rastući listu obaveza u vezama, karijeru i raspored dečijih mogu da daju tvoje dete dan ili noć neprekidno mama vremena osećaju nemoguće. Ali za Liss Stern, autor i majka troje dece, njen cilj za jesen je provesti individualne vreme sa svakim od njene dece. "Ja uzmem 10-godišnjeg sina u novom Broadvai shov, kako je voli umetnost i u usponu glumac. Ja onda ću moj najstariji sin na bejzbol utakmicu na vikend, i uvek idem na balet sa mojim malim balerina, Blake, "ona deli.

load...

Kupujte (i kuvati uz) pao sastojke

Stavljanje decu da rade u kuhinji nije nimalo lak zadatak; sve zavisi od njihovog nivoa interesa (ili da li su dovoljno strpljivi da sačekaju pita za pečenje). Ali pošto bebe više ne može smetati prskanje u javnom bazenu ili se jure mehurića u dvorištu, dobijanja večera-making tim zajedno može biti najbolji izbor.

Ejmi Kon, majka dvoje dece i registrovana Nutricionista, predlaže donošenje kupovinu za jesen proizvesti u lov sakupljača. To je jednostavan način da se uvede nova ukusa andmake stvari zabavne za klinci sa kratku koncentraciju. Od dece se vratio u učionici (i na fudbalskom terenu ili u probe, itd) znači da ne dobijete sasvim onoliko KT sa njima tokom leta, vikend putovanje na Farmers Market zatim dete-prijateljski fall recepti može da za porodičnoj aktivnosti ćete sve uživaju. Trebaju mi recept ideje? Gledati na budućnost.

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Kako pronaći pratilaca za svoje dijete

Post Roditeljstvo

Chrissi teigen otvara se o njenoj postpartumnoj depresiji

Post Roditeljstvo

8 laže moje dete veruje u svet

Post Roditeljstvo

Najluđe mjesta mame su dojile

Post Roditeljstvo

Porodica iznenađena prvom bebom u generacijama - i bilbord najavljujući njen dolazak

Post Roditeljstvo

Kada deca sa autizmom dođu do puberteta

Post Roditeljstvo

20 procenata dece koja umiru u olupinama automobila nisu ispravno ograničena

Post Roditeljstvo

Vodič za upoznavanje sa njim

Post Roditeljstvo

Treba vam tretman IVF-a? ovo su najbolje kompanije za rad

Post Roditeljstvo

5 volonterskih oppsa za vas i vašu kćerku na prolećnom pauzu

Post Roditeljstvo

Ono što vaša tinejdžerka želi da zna - ali vam neće reći

Post Roditeljstvo

Porodične prijateljske destinacije za proleće, koje možete da priuštite