Zašto je moja djeca napustila hor bez govora? | RS.burnbrightlove.com

Zašto je moja djeca napustila hor bez govora?

Zašto je moja djeca napustila hor bez govora?

Dobro došli u Survivor, u kojoj autor Ketrin Njuman pokuša da odgovori na pitanja u vezi sa adolescentima i zašto su tako - i kako da ih volimo uprkos svemu.

Imam jedno pitanje za Nevman? Poslati ga herhere.

Pitanje:

Moj 10-godišnji otkaz hor i nije mi rekao za tri nedelje. Za tri nedelje, joj ostavili smo pre škole za njega i za tri nedelje, ona je izabrala da nam ne govore da neće. Želeo sam da izgubim sranje i reci joj svaku lošu stvar koja se dogodila svakoj osobi koja nije bila u kojima su rekli da će biti u istoriji ljudskog roda, tako da može da shvati zašto mama se ponaša kao odustajanje od refrena u 10 je kapija lek Juvi. Šta je trebalo da uradim?

Odgovor:

Pročitao sam vaše pitanje da svojoj deci, i moja 17-godišnja bio, mislim da je sigurno reći, izazvao. "Sećaš se kad sam hteo da odustane chorus?" On je rekao i da. Da uradio sam. Bio je 9 u to vreme, i on je blurted out, što sam uzeo da je ovo iznenada, Bolt-iz-i-plave želja da napusti najviše ekstatično divan aktivnost je iko ikada uradio. Kada sam rekao, "Ali ti voliš refren!" On briznula u plač i rekao: "Ne, mama. Ti voliš hor."

load...

I morala sam da se izbori sa činjenicom da je to istina. Ja sam ljubav refren! Zaslepljujuće tako, kako se ispostavilo. Jer, kada bi pevale "Jerusalim", te otok mali glasovi ispunjen oči sa vrstom maglovite suza koje ometaju vašu viziju tako da ne možete da vidite vaš nesrećni mali pevač nesrećno peva. I željno zeva u velikim široko usta gutljaji vazduha, kao riba na suvom. Otvorio sam svoj um da tu istinu - verovatno mogli da čujete strašnu, zaglavio vrata u mom mozgu Škripajući na svojim zardalim šarke - i videla svoje dete kako je bio, a ne kao ja zeleo da bude. Bolje ikad nego nikad. On je otkaz hor.

U ovom slučaju, vi niste predstavili mogućnost da rade pogrešne stvari, kao što je Prisvojeno po pretpostavci vašeg deteta da bi, što je sranje. Dakle, da odatle. Moja deca su u zagrejanoj dogovor da prva stvar koju treba da pitate svoje dete je, "Zašto si želeo da napusti refren, a šta ste zamisliti da bi to da si mi rekla?" Jer oboje osećate kao glavnom pitanju ovde je u poverenju, a ja sam sklon da se složim sa njima. Deca će često stvaraju velike probleme dugoročno za sebe da se izbegne sukob u kratkom roku. (U stvari, otac moja deca "je sličan sklon, ali to je razgovor za neki drugi dan.)" Očuva životna sredina u kojoj oni ne moraju da vas lažem, "14-godišnji rekao, mudro ali i dosadno, kao i ona je govorio o dodavanju bananu na Smoothie. Oh, samo to? Samo negovanje sredinu u kojoj nas naša deca potpuno poverenje? Gotovo.

load...

Ali naravno, ona je u pravu, jer je refren, ali je kasnije (veruj mi na reč o tome) je Sude časove i posle maturu partija i vožnju i seksa i droge i drugim pitanjima nismo ni stigli do još u našoj porodici. Grand Theft Auto, možda. Prostitucija. I mi treba da verujemo da će nam stvari - i oni treba da nam veruju da nam kaže. Dakle, pitajte o ne ti, i pažljivo slušati. Ako je odgovor ne se predstavi jasno, onda postavim ovo dodatno pitanje: "Kako možemo promeniti naš odnos, tako da ćete se osećati kao da može da mi veruješ" Slušanje bolje može biti deo toga. Biti manje kritičan, otvoreniji. Smanjili pritisak. Ponaša više mirno, ako ste skloni da ljutim Flare-up. Šta god da je, vi ćete želeti da to uradite. I možete jasno da poverenje nije isto što i svi dobiju ono što žele. Možda u svojoj porodici, ta osoba će morati da završi ni godinu dana u horu, jer kada jednom počnete nešto, morate da ga vidi kroz. OK. Ali trebalo bi barem biti otvoren, neustrašiv dijalog o tome. I vaša ćerka treba biti sigurni da je njen glas - čak joj ne-pevanje glas - neće čuti od vas.

Moja ćerka - damn nju i njenu nivo-headedness! - Takođe osećao kao ti treba opisati svoj strah sa izjavom I da ti ne optužujem. "Osećao sam se kad sam shvatio da sam ne zna gde ste bili sve te nedelje. Želim da budem iskren sa mnom, tako da mogu da pomognem da budete bezbedni." Lep. A evo šta bih dodao:. "Napredovanje, budimo sigurni da rešavaju probleme zajedno, a ja ću pokušati da budem što je moguće više otvorena, tako da ne morate da se plašiti pričaš sa mnom obećavam vam da smo na na istoj strani. " Šta god mislite da je vaš najvažniji posao je kao roditelj Tveens i tinejdžera - Postavljanje ograničenja, gajenje vrednosti, vodeći računa vaša deca su bezbedni i srećni - nećeš biti u stanju da to uradi veoma efikasno ako vaša deca ne vidimo se kao saveznika. Tako da taj posao 1. (Samo oguliti i pop ga pravo u blenderu sa mlekom i jagode! Easi-peasi.)

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Moje dete neće piti moje napumpano mlijeko za mast - ali nečije dete ima

Post Roditeljstvo

Heidi montag & spencer pratt želi da upoznate svog sina ASAP

Post Roditeljstvo

Laverne cok seća se kada je prvi put njena mama nazvala njenom ćerkom

Post Roditeljstvo

Fitnes studio je spasio moje postpartalno mentalno zdravlje

Post Roditeljstvo

Julie andrevs na njenoj novoj izložbi, Julies greenroom

Post Roditeljstvo

Dnevna nega sramota roditelje na telefonima

Post Roditeljstvo

Malo ljudi, veliko telo zvezda sveta - sramota za objavljivanje bebe bump fotografija

Post Roditeljstvo

Laura prepon i Eva mendes su ciljevi radne mame

Post Roditeljstvo

Parodijski video o deci koji pada BBC intervju je neverovatan

Post Roditeljstvo

4 načina da se ovlada Biti jedina radna mama

Post Roditeljstvo

Prestani da pretpostavljam da je moja krivica što imam strahovitu bebu

Post Roditeljstvo

Zašto nećete videti moje dječje slike na Facebooku?