12 stvari koje nikada niste znali o čudu na 34. ulici | RS.burnbrightlove.com

12 stvari koje nikada niste znali o čudu na 34. ulici

12 stvari koje nikada niste znali o čudu na 34. ulici

U to vreme svake godine, mnogi od nas dobiti svrab u piću Božić-tematske filmove. Ima dosta da birate, i izgleda kao prokleto-kod svakog od njih je u stanju da nas stavi u veselom raspoloženju. Kao što se dešava, Miracle on 34th Streetis jedan od onih božićnih filmova koji snima naša srca iz godine u godinu tokom praznika i naizgled uspeva da nas stavi u pravom raspoloženju.

Holidai Gifts for Iour šefica da se Otmena & Suptilno

Ali, ima još da se ovaj film ne vidi na prvi pogled. Sa originalnim film premijerno u 1947. I restarta objavio 1994. Godine, mi smo se upoznali ovaj Božić priču prilično dobro preko generacija, ali bi se oprostiti što ne zna neke skrivene istorije i iza kulisa činjenice o proizvodnji originalne verzije je. Imajući to u vidu, zašto ne nastavite da čitate i izložio na malo poznatih činjenica o filmu koji će dah novi život u film za vaš 2017. Gledanja iskustvo? Pogledajte naše omiljene zabavne činjenice o originalnom 1947. Filma u nastavku, a zatim gledati film; da ne bi Božić bez neophodnog gledanje Miracle on 34th Street.

load...

1. Magija Santa bio živ na setu

Osam-godišnji Natali Vud mislio glumac Edmund Gvenn zapravo Deda Mraz u skladu sa njenim biographivritten Suzanne Finstad. To nije bilo sve do Vrap Parti shvatila da nije bilo zato što Gvenn je obrijao svoju Klaus-kao bradu.

Slika: Foks

2. Gvenn nije bio samo Film Santa

Gvenn zapravo igrao Santa u 1946. Mejsi za Dan zahvalnosti ponosa. Foks postaviti kamere duž parade putu da osvoji glumca dok je mahao gužve.

3. Macis je sve o podršci film

Prema HEDDA Hopper 1947 koloni, "Gledajući Holivudu," Maci zatvoren ranije da njegovi 12.000 radnika je mogao da vidi film kada se otvori.

4. Komšija pomogao spasiti film

Neka vrsta neighborsaved konačni snimak filma. Očigledno je scena u kojoj Suzan radi na njenoj kuću iz snova je ubijen na dan koji je bio toliko hladno oprema kamera je smrzavaju i neuspeha. Komšija je pozvao ekipu u svoju kucu da se zagreje i popravi pitanja. Kao hvala, Morin Hara je ženu i njenog muža na high-end restoran 21 Club.

load...

Slika: Foks

5. Bilo je reči o nastavku

Tu je mogao da bude Miracle on 34th Streetsekuel. Očigledno, glumac Džon Paine je bio toliko zaljubljen u filmu koji je želeo da napravi praćenje. On je navodno čak napisao i nastavak koji je planirao da pošalje O'Hara, ali je umro pre nego ikada slanja. Hara je u svom biographishe "često pitao šta se desilo sa njim."

Melisa Mekarti pravi božićni film koji Jolli AF

6. Film skoro je imao drugo ime

Film je prvobitno nazvan Veliko srce. Prema Turner Classic Movies, direktor Džordž Siton voleo titulu, ali nije odjeka u UK publike, gde je film prvi put objavljen. "Ja sam lud za naslovom Veliko srce. Ako možemo jasno, to je prirodno ", napisao Seaton u dopisu proizvođača Villiam Perlberg. "To je vrsta naslova kao Sentimental Journei [1946] koja je napravila takav hit prethodno sa [John Paine i Morin O'Hara]."

7. Katolička crkva je o tome govora o razvodu

Katolička Legija Pristojnost ocijenio je Filmovi "moralno nepoželjan" jer O'Hara lik je razvedena. Ali progresivna priroda filma odjeka kod publike. "Maureen O'Hara lik je divan uzor", rekla je Nataša Vagner, čiji mama, Natali Vud, igrao Suzan. "Zato što je film je klasik, [njegova feminizam] zanemaruje."

Slika: Foks

8. Gvenn skoro nije cast

Gvenn rođak, Sesil KELLAVAI, prvobitno je ponuđena roleof Deda Mraz, ali je odbio. Gvenn zatim uhapsen ulogu.

9. Hara početku nije želeo da uradi film

Hara, koji je bio pod ugovorom sa RKO da je učestvovao radi jedan 20th Centuri Fok film godišnje, u početku begrudged film zato što je upravo vratio u Irsku, ali je zatim pozvao nazad u Ameriku na funkciju. Međutim, ona se zaljubila u priču nakon čitanja scenarija.

10. Priča je inspirisana Christmas shopping linijama

Pisac Valentajn Dejvis je uspeo da ideafor priče dok je stajao u redu tokom praznika. On je navodno razmišljao šta bi Santa-razmišljao o komercijalizacije Božića i pretvorila ideju u scenariju.

11. To je Božić bio u junu

Film nije objavljena tokom praznika. Čudno, zapravo je objavljena tokom leta. "[Deril] Zanuck nije bio siguran da će to biti uspeh, pa je morao da objavljen u junu, kada je prisustvo film je najveća, nego čekati Božić", napisao O'Hara u svojoj autobiografiji 'Tis sebe. "U stvari, javna kampanja jedva govorio o Božiću uopšte." Uprkos tome, film je i dalje ogroman uspeh.

10 Urnebesna Holidai Gifts To je potpuno pun-tastično

12. U glumačkoj podeli posebnu vezu

U glumačkoj je bio veoma blizu. Hara je objasnio u svojoj biografiji da će često provode večeri zajedno. "Svako veče, kad nismo radili, Edmund Gvenn, Džon, i otišao sam u šetnju do Petoj aveniji. Natalie je morao da ode u krevet, ali mi nismo. Zaustavili smo i prozora kupovali u svim prodavnicama, koji su lepo uređena za praznike ", napisao O'Hara." Edmunda, posebno volio te noći i delovao više kao klinca koji bi mogli dobiti poklone, umesto na Santa koji bi da ih daju. Imam takav veliki udarac od gledanja izrazi prozori komoda kada su videli Edmunda zagledao u na njih-ja tada znao da je hteo da napravi veliku senzaciju kao Deda Mraz. Svako osetio čari na setu i svi smo znali da smo stvaranja nešto posebno. "

load...

Slične vesti


Post Zabava

Lako pop kulture teme za vašu Halloveen parti

Post Zabava

Veoma lična, duboko sugestivna spisak onih razloga zašto je sezona 2 potrebna

Post Zabava

Imovina braće čine svoju poslednju HGTV seriju porodičnom aferom

Post Zabava

Gornja kuća fiksera uništena je u autu

Post Zabava

Tarek el moussa odgovara na zvanične razvodne vesti

Post Zabava

17 stvari koje nikada nisi znala o lucilovoj lopti

Post Zabava

Ovaj seks i gradska glumica bi se mogla pokrenuti za guvernera Njujorka

Post Zabava

Najnoviji plamen Kourtnei Kardashian, Iounes bendjima, definitivno je njen tip

Post Zabava

Sundanceova glava kaže da je njegova veza sa Blakeom Sheltonom pomogla da osvoji glas

Post Zabava

Plavi bršljan je definitivno deo iluminata i mi ćemo to dokazati

Post Zabava

Ellen degeneres dobila medalju od Baraka Obame - da li stvarno ima više životnih ciljeva?

Post Zabava

Prošle nedelje večeras je potreban odmak od predsednika Trumpa