23 glumaca za koje niste znali da su bili Britanci | RS.burnbrightlove.com

23 glumaca za koje niste znali da su bili Britanci

23 glumaca za koje niste znali da su bili Britanci

Nagrade sezona je u punom jeku. Čini se svakog vikenda sjajni trofeji su delili, a ove nedelje naši prijatelji preko bare su domaćin stranku.

The BAFTA, ili nagrade Britanski akademija filmske i televizijske, predstavljaju spoj Zlatni globus i Oskara, osim da su Britanci, pa automatski, zvuče hladnjak. Ne samo da će oni imati Joanna Lumlei (Petsi, draga, iz Absoluteli Fabulous) domaćin emisije 18. Februara, ali će biti fantastičan niz prestižnih gornjih primljen engleskog akcentima od diplomiranih dramskih akademija, kao i neki Adele stilu Cocknei, da ne pominjem neke bogate velški i škotske Brogues. Ako nije bilo za fenomenalnih haljina i linija neravan vilice na ekranu (Gledam vas Tom Hiddleston i Danijel Krejg), ja bih biti u iskušenju da samo uključite zvuk na i slušaju.

load...

Međutim, možete se iznenaditi ako ti pesmu da vidite neke od zvezda vaše omiljene TV emisije u razgovoru sa engleskim Lilt. Mnogi od naših američkih televizijskih i filmskih likova zapravo igraju Britanci! Proverite neke od njih u nastavku.

Endru Linkoln

Endrju je odrastao u Jorkširu kao dete i prisustvovao Kraljevsku akademiju dramskih umetnosti. On je bio na nekoliko popularne TV serije u Londonu i oženio ćerkom čuvenog Engleski muzičar Jethro Tull - Kris Martin i Gvinet Paltrou je ćerka bila njegova devojka cvet. Čak je imao i ulogu u klasičnom britanskom ROM-com Love, zapravo. Nikad ne bih znao od Linkolna akcentom na Sheriff Rick Grimes The Valking Dead je Gruzije.

I Hate sezona nagrada - Evo i zašto

Idris Elba

Iz njegove uloge kao Stringer na žici, ne bi pogodili Elba je iz Londona pravilno. Pohađao je Nacionalni Pozorište mladih sa grant od princa poverenje. On je poznat po svom veoma britanskog ulogu DCI John Luther, detektiv u BBC serije Lutera. On je čak dao časti kraljice. To je britanski puta 10.

Kim Katral

Katral je rođen u Liverpulu, ali njena porodica se preselila u Kanadu kada je bila veoma mlada. Međutim, u 11, Katral se vratio u London da trenira na Akademiji za muziku i dramske umjetnosti. Nakon nekoliko filmskih uloga, je sletela je ugovor sa Universal Pictures, a za to vreme je bila u stanju da usavrši američki akcenat sve smo čuli u ulogama poput Mannekuinand Samantha na sek and the citi.

load...

Rozamund Pajk

Pike je rođen u Londonu i išao u školu u Bristolu, gde je djelovao sa Nacionalnom Pozorištu mladih. Ona se pridružila veoma britanskih klubova da igra Bond devojku i igra Jane Austen karakter. Teško je videti kako ona nas je sve uverila da je prevrtljiva Njujork ubica u Gone Girl.

Džilijan Anderson

Skali. Britanci? Da, istina je tamo. Iako je rođena u Čikagu, njena porodica se preselila u London, gde je odrasla u Crouch End. Ona je takođe proveo u Mičigenu odrastanja i prisustvovao pozorištu školu u DePaul. Anderson je bidialectal. Ona lako prebacivanje između njih, koji objašnjava kako ona može ići od lovi vanzemaljci da igra britanski detektiva Stella Gibson (suprotno Gospodine Grai, Džejmi Dornan) u Falland Miss Havisham u Dickens 'Great Ekpectations.

Džejmi Dornan

Dornan je zapravo u Belfast, Irska, koja je potpuno drugačija zemlja nego Engleske. Međutim, on je ortaci se sa Britancima, kao što su Eddie Redmaine i jednom od Keira Knightlei. Dornan radili suprotno Gillian Anderson u BBC trileru Pad. Ali Amerikanci će ga znati kao lovac na Once Upon A Timeor, verovatnije, kao Christian Grei.

Kristofer Gost

Iako Kristofer Gost je tehnički rođen u Americi, njegov otac, koji je bio član Parlamenta, bio je četvrti baron od Saling. Dakle, Gost je britanski plemenitost. Guest proveo deo detinjstva u Engleskoj, koja pokazuje kada čujete njegov naglasak na klasičnoj komediji Spinal Tap. U suprotnom, možda nikada znao da je baron da vide kako igra ulogu na Saturdai Night Live andTakiand u urnebesno filmovima kao što su The Princess Bride, Vaiting for Guffmanand Best in Shov.

Endru Garfild

Rođen u Kaliforniji u britanskom majke i američkog oca, Garfild je detinjstvo proveo u Surrei, UK, i to je ono gde je počeo da studira glumu. Dok je u Engleskoj, Garfild je radio na emisijama kao što je Dr. Vho. Njegov prvi veliki američki film je Društvena mreža. Zatim je postao iskonski američki superheroj, Spider-Man.

Charlie Hunnam

Hunnam je rođen u Nevcastle. Pre nego što igra California motocikla odmetnika, Jak, na Sons of Anarchi, Hunnam pojavila u britanskim filmovima Nicholas Nicklebi, Hladno Mountainand Children of Men. Čak je imao i ulogu u britanskoj verziji Kueer as Folk, koji ga je činilo jako poznat preko bare.

Metju Ris

Ris je zapravo velški i rođen u Kardifu. Pre nego što igra ruskog špijuna igra američki ili novinar Daniel Ellsberg u post, on je bio na ABC serije Brothers & Sisters. Ako želite da proverite svoj britanski naglasak, pogledajte ga u Titusvith Anthoni Hopkins i BBC adaptaciji The Misteri of Edvin Drood.

Dominik Vest

Zapad je odrastao u Šefildu, Jorkširu. Dugo pre nego što je počinio preljubu kao Noah (sa kolegom Brit Ruth Vilson) u aferu, bio je Baltimora detektiv MakNalti na žici. Možete uhvatiti njegovu stvarnu akcenat u filmovima poput Ričarda III, letnje noći Dreamand narednom mini serija verzija Les Miserables.

Rut Vilson

Vilson je rođen u Kentu, koji bi mogli da okupi ako ste videli njenu suprotnu Idris Elba u Luther.Vilson učinila mnogo Brodveju i američkim filmovima kao usamljeni Rangerand Saving gospođa bankama, ali možete čuti njen odličan američki akcenat u Shovtime serija Afera.

25 najboljih filmova niste znali su napisali Žene

Damian Luis

Luis je rođen u St. John Vood u Londonu i bio je podignuta na čuvenom Abbei Road. Pohađao Eton College, a zatim je studirao dramu sa drugovima iz razreda Daniel Craig i Joseph Fiennes. On je baci u Band of Brothersbi Stivena Spilberga i dobio nominaciju za Zlatni globus koristeći svoj američki akcenat. Dobio ponovo da ga koristite kada je glumio kao američki vojnik (suprotno kolega Britanac Rupert Friend) u Otadžbini. Osim ako sumnjate da zvuči britanski, igrao bivšeg premijera Tonija Blera u Confessions of a Diari sekretara.

Kristijan Bejl

Bala je rođen u Velsu i živeli u mnogim zemljama odrastanja. On je bio u stanju da prelazite svojim američkim i britanskim akcentom na veoma mlad kada je baci u Spilberga carstva na Sunand onda Kenet Brana Henri V On može biti poznat kao Patrick Bateman u američkoj Psicho - koji ga je cementirana u američkoj pop kultura - to je, dok je stavio na crnu masku u Batman.

Hju Lori

Lori is sooooo britanski. On je rođen u Oksfordu, otišao u Iton, veslao za Cambridge i počela je komedija trupu sa Emma Thompson i Stephen Fri. On može, kao i da se zove Veliki Bene. Ali ti to ne bi znao koje je neugodni lekar karaktera igrao u hit emisiji House, koja je trajala osam godina. Ili njegov leder-penjanje potpredsednik, Tom James, u VEEP. Međutim, ako ste uhvatili njegov nastup kao jezivo Dicki Roper u noći Manageror bilo od njegovih popularnih skice u Lori i Fri, nećete moći da propusti svoju Britishness.

Carei Mulligan

Mulligan je rođen u Londonu i proveo neko vreme odrastanja u Nemačkoj pre nego što je delovao u Dr Vho, Pride & Prejudiceand An Education, koji joj je pala nominaciju za Oskara. Ona je tada dobio je veoma prestižnu ulogu legendarnog američkog karaktera Dejzi Buchanan u The Great Gatsbi.

Hugh Danci

Danci odrastao u Staffordshire i delovao u britanskim filmovima kao što su Dejvid Copperfieldand kralja Artura. Možda ste mislili da je Amerikanac, ali ako ste videli kako igra Vill Graham u sablastan NBS serije Hannibalor u naslovnoj ulozi Claire Danes 'Babi Daddi.

Miša Barton

Barton je rođen u Londonu i dual britanski i američki državljanin. Nešto što nikad u popularnoj teen seriji mogao reći za njen SoCal karaktera Marissa Cooper jezik The OC Međutim, ona je uradila mnogo pozorišta, uključujući u Dablinu, Irska. Ona je i dalje deli svoje vreme između LA i Londonu.

Majkl Šin

Šin je rođen u Velsu i odigrala takve ikonske Britance kao Tonija Blera i David Frost. Međutim, za mnoge Amerikance, on je najviše poznat kao Liz Lemon je "budućeg muža" Veslei Snipes ili možda kao njegov Emi nominovan karaktera dr Vilijam Masters u Masters of Sek.

Stiven Mojer

Mojer je odrastao u Eseksu, gde je počeo svoju pozorišnu trupu. On je otišao na turneju sa Roial Shakespeare Compani pre nego što je stavio na par očnjake i pridružio ekipi od True Blood.

Naomi Vots

Mnogi greška V za američki ili australijski, ali je rođena u Kentu. Vati se pojavio u nekoliko australijskih filmova pre njenog proboja ulogu u David Linch je Mulholland Drive. Sa svojim naglaskom na Birdman, King Kong, fer Gameand Tvin Peaks, nikad ne bi sumnjate da nije iz SAD.

Henri Cavill

Cavill je odrastao na ostrvu u engleskom kanalu. On je postupajući u ranom uzrastu, uzimajući baci u filmovima poput Grof Monte Cristoand na kraju hit serije The Tudors. On je imenovan najviše Dashing vojvoda od strane Entertainment Veekliand zatim sleteo verovatno najviše ikone američkog ulogu Supermena u Man of Steel. Smeli zaista.

Najbolje momenti iz 2018 nagrada sezoni do sada

Rebeka sala

Hala je rođen u Londonu u pozorišnoj kraljevskoj - njen otac, Petar sala, osnovao Roial Shakespeare Compani. Ona ima dvojno državljanstvo u SAD i Velikoj Britaniji, čime se može objasniti zašto je izgledalo potpuno uverljivo kao Bostona devojku Ben Affleck u filma The Tovnand osuđen Srbija TV reporter Christine Chubbuck.

Označeno u
load...

Slične vesti


Post Zabava

14 seksualno nabrojanih odlomaka iz erotičkih knjiga koje su NSFV

Post Zabava

Bivši glumac je napravio hrabru izjavu o bijelom prozoru u filmu

Post Zabava

Hoćeš jednom vremensku sezonu 6 zabava? Imamo ih - točno

Post Zabava

Pogodi koja je jedna od beioncinih dece imala jaja-zs mean chug

Post Zabava

7 hoda mrtve sezone 7b spojleri kako bi vas podstakli za premijeru

Post Zabava

Ljubavna romansa Mariah Carei i Brian tanaka je međunarodna afera

Post Zabava

Najsmešniji momci vezani za šansu iz snlove slavne opasnosti

Post Zabava

Beioncine vesti o trudnoći su odlične, ali hajde da pričamo o toj fotografiji

Post Zabava

9 stvari koje treba znati za Sam asghari, Britnei spears šokiran novi BF

Post Zabava

Jak Tailor Vpr ima toliko pitanja o scienologiji

Post Zabava

Podsetnik: Ross je upropastio svima prijatelje zahvalnosti i evo kako

Post Zabava

Ljudi su u ovoj sezoni Bachelor u raju