8 časova o ljubavi me je učila Leslie & Ben iz parkova i rekreacije | RS.burnbrightlove.com

8 časova o ljubavi me je učila Leslie & Ben iz parkova i rekreacije

8 časova o ljubavi me je učila Leslie & Ben iz parkova i rekreacije

Ispovest: Volim Parks and Recreation. Kao, ceo prokleto mnogo. To je jedan od mojih svih vremena omiljene TV emisije, komedije i drame, dolazi na prvom mestu (sa The Officetrailing iza u bliski drugi) svaki put sednem da razmislim o tome. To je predstava koja se meša apsurdnog sa svetlom drame, da pronađe oštre načine da kritika glavnim socijalnim pitanjima (uglavnom seksizam, generacijske podele, ekonomska pitanja i složenost birokratskog života koji se odnosi na redovne civila) i da nam daje likovi tako razlikuju u svojim jedinstvenim osobinama ličnosti je teško da se identifikuje sa najmanje jednim od njih na dubljem nivou.

Naravno, zato sam uvek brzo reći narode da je jedan od osnovnih parova u emisije, Ben Vajat i Leslie Knope, možda je najbolje u #CoupleGoals - a to važi i za stvarnim parovima tako (osim mojih roditelja; te , Mama i tata!). Ono što Ben i Lesli tako posebnim je da se tok ljubavi, kako kaže, nije pokrenuti pravo. To nije bila ljubav na prvi pogled. To nije bio žurba pred oltar. Nije bilo lako. Pa ipak, kada je Ben i Lesli konačno venčali pre pet godina u Season 5, Episode 14, "Lesli i Ben", bilo je kristalno jasno ova dvojica su trebali da budu zajedno i bili su savršen par jedno za drugo.

load...

I tako, na poseban dan koji je Dan zaljubljenih, osećam da je jedino ispravno da proslavimo par najviše obožavam, koji mi je najviše naučio o kako je voleti nekoga i smer ove divlje, čudan svet od ta osoba je strana. Da li ste spremni da se neke ljubavne lekcije iz Bena i Leslie?

U redu. Idemo.

14 TV Friend Grupi smo zaista želite da prekinete vezu sa

1. Ne možete Hurri Love

Slika: Giphi

Ben i Lesli je dugo vremena da se do oltara. U osnovi, ne možeš požurivati kroz ljubav i očekuju stvari srediti bez problema. U slučaju Ben i Leslie, to je, kao, otprilike četiri godine od prvog trenutka kada zaista dobili zajedno do dana su rekli da uradim. Uzeli su polako; su se fokusirali na njihovom odnosu koliko su fokusirani na svoje karijere; i na kraju, sve je ispalo. Polako i smireno, narode, kako ste pobediti.

2. Ponekad prijateljstvo može da dovede do prave ljubavi

load...

Slika: Giphi

Ben i Lesli zapravo počeo kao na radnom mestu neprijatelje vrsta, a stvari su se promenile, jer mora da upoznaju jedni druge. Ben i njegov šef, Kris Traegerov, stigao u Indianapolis na Pavnee, Indiana (vhereParks & Recreationis set), ugasi i restrukturiranje Poni vladu - a stvar koja radna mašina Lesli nije bio sklon. Ali, kako je vreme odmicalo, a početni glava-limit završio, oni su postali prijatelji. To prijateljstvo je trajalo neko vreme, pa čak i kada su od drugih ljudi, to je njihova sposobnost da budemo prijatelji koji formiraju temelj njihovog odnosa i uvažavanja jedno za drugo.

3. Tvoja srodna duša će te voleti ko si

Slika: Giphi

To može izgledati kao mozgalica, ali Ben i Leslie su stvarno dokaz da te tvoja srodna duša voli bez obzira na sve. Lesli voli stvari poput Murder, She Vrote, jake žene političari, Scrapbooking, vafli i iznenađujuće njeni prijatelji sa raskošnim poklonima. Ben je sve o 90-ih alternativne muzike, calzones, krcka brejk-cak tabele, prikazujući hisGame od Thronesknovledge i lečenje se da Batmanmemorabilia. I ni Bene ni Lesli naći nešto čudno o tome šta njihova CB voli i šta dobija ih ide; mogu blago rugati se, ali to je sve značilo ljubavlju.

4. Vaša prava ljubav zna sve te male stvari o tebi

Slika: Giphi

To je sve o detaljima, i Ben i Lesli ne samo ceniti jedni druge bubice, oni ih znaju svi iznutra i spolja. Oni su svesni jedni drugih osećanja, navika i izbora, jer je dubina znanja jedni o drugima prolazi tako, tako duboke. U obraćajući pažnju na onog drugog hirova i plodove jednog tuđe ličnosti, Ben i Lesli smislio način da se govori isti jezik i postanu još bliže kroz njihove sličnosti i njihove razlike.

5. Loving neko zna podržavajući ih bez obzira na sve - čak i kada je teško

Slika: Giphi

Ben i Lesli su ponovo testirani više puta. Možda najveći i najznačajniji prepreka tokom vremena onParks i Recreationvas kada Lesli hteo da se kandiduje za gradsko veće, ali to značilo raskid sa Benom, jer bi bilo skandalozno. Ben podržala Leslie jer je znao da je to njen životni san i raskinuo sa njom na kratko tako da ne bi se osećali konfliktu. Love, kao i život, nikada nije clear ili lako, a Ben i Lesli dokazali da ako možete da vidite vaš partner je mrtav skup na postizanje cilja, ponekad moraš da ih podrže, čak i ako to nije povoljno za vas.

6. Vi i vaš partner ne mora uvek da se dogovore o stvarima

Slika: Giphi

Oh, ti misliš da je posut cvećem za Bena i Leslie? Razmisli ponovo. Ovo dvoje su imali više nego što svoj deo neslaganja i napetosti tokom godina. Da li je kvadrature od preko najboljeg vrste oglasa da stvore kada Lesli je trčao za gradskog veća ili vreme Lesli pokušao da se dodatne parkove sredstva od grada iako Ben i njihovog šefa, Chris, ne mogu stvarno pomoći, ove dušu drugari uvek rade preko svojih problema, čak i kada se čini da su problemi suviše velika da se prevaziđu.

7. Ljubav može biti zabavno

Slika: Giphi

Ben i Lesli zabaviti zajedno, a oni to ne kriju od nas. Naravno, njihova verzija zabave je uloga igra Vrhovnog suda Srbije i što se hardcore, možda pisanje Lord of the Ringsfan fikcija ljubavnih pisama jedni drugima ili samo se opijaju na veeknight kao način da se odluči koji bi trebalo da radi za visoki vlada kancelarija, ali kada ovo dvoje zajedno, dobra vremena zaista roll.

8. Ćeš znati da si onaj kada znate da želite da ostarim sa njima

Slika: Giphi

Srećom, parkovi i Recreationshovs da je Ben i Lesli ostariti zajedno. Ljubavna priča koja je počela sa radnom mestu neprijatelji pretvaraju u prijatelje pretvaraju u partnera završio sa par starenja i siva zajedno. Emisija je jasno od samog početka su ova dvojica treba da budu zajedno, i sve ono što ih je dovelo bliže i zadržao ih dovoljno razlikuju tako da nisam dobio dosadne je stvari na dugotrajnom vezu. U osnovi, ako ne može biti čudno, glupo, Moodi i beskrajno podržavaju jedan drugog, onda verovatno nije trebalo da bude sa nekim do samog kraja.

Ami Poehler je Funniest Moments tokom godina

Ne znam za vas, ali ja sam pun ljubavi sada samo razmišljam o Ben i Leslie, ja sam u iskušenju da samo ponovo bingeParks relaks, ali samo scene između njih. Ovo je jedan TV par ću zauvek voleti i nekako se nadam da ću da oponaša ide napred. Ostanite zlatna, vas dvoje.

load...

Slične vesti


Post Zabava

Zašto se fieri mora ozbiljno shvatiti

Post Zabava

Kendall Jenner ne može da zaustavi niskog senčenja Sofije Richie

Post Zabava

Hoćeš jednom vremensku sezonu 6 zabava? Imamo ih - točno

Post Zabava

Lisa vanderpump oplakuje smrt ne 1, već 2 njene pse ove nedelje

Post Zabava

Fotografije od odmora u Chrissi teigen-u na Baliju će vam pružiti zavidan odmor

Post Zabava

Tom Cruise očigledno misli da je Leah remini bukvalno đavo

Post Zabava

Stvari postaju ozbiljne između Dakote Johnson & Chris Martin

Post Zabava

Glavna fokus Jordana Brevstera u 2018. godini nije njena karijera ili čak njena porodica

Post Zabava

Muški brat je otkazan i Amanda liston nije zadovoljan

Post Zabava

Vtf je Rajan Rejnolds razmišljao sa svojom listom za reprodukciju za živahnu bluzu?

Post Zabava

Amber Tamblin stavlja holivudsku istoriju uznemiravanja na eksploziju

Post Zabava

Jesse Villiams se i dalje bavi kradljivom dramom