Alias Grace je priča o istinskom zločinu za koju nikada niste čuli i biće opsjednut | RS.burnbrightlove.com

Alias Grace je priča o istinskom zločinu za koju nikada niste čuli i biće opsjednut

Alias Grace je priča o istinskom zločinu za koju nikada niste čuli i biće opsjednut

Novi Netflik šou Psevdonimi Graceis već u odnosu na službenice je Tale. Drugim rečima, to je trebalo da bude dobar. Stvarno dobar.

Kao žena, Evo kako bih ja Resist ako je živeo tokom robinja je Tale

Od šest deo mini serija, koja premijerno na Netflik na 3. Novembra, govori o irskom imigranta i sluga po imenu Grejs maraka, koji je optužen za ubistvo svog poslodavca u 1843., iako ona tvrdi da nema sećanje na događaj. Ona je bila samo 16 u to vreme.

load...

Ova emisija neće biti obavezna-sat za običnog pripovedanja aspekta, već zato što je takođe zasnovan na slučaju stvarnog života, koji je prvi put da se prilagodi po romanu Margaret Atvood, istom ženom koja je autor službenice je Tale.

Prema Nev Iork Times, poznati su nekoliko činjenica o stvarnom životu ubistva. Atvood je slobode sa realnom životu slučaju, kao što je dodavanje činjenicu da maraka tvrdi da nema nikakvu uspomenu na događaje. U stvarnosti, ona je priznala da je bio prisutan za zločin, ali postavlja većinu krivice na sluga James McDermott.

MakDermott, zauzvrat, rekao je on bio pod Marks 'čini.

"Grejs Marks pogrešno ako tvrdim da nema ruke u ubistvo, ona je sredstvo od početka do kraja," MakDermott navodno statedin svoju potpisano priznanje za George Valton u suđenjima James MekDermotu i Grace maraka.

Poussei se vratio! 10 stvari koje treba znati o Samira Vilei je novi šou, službenice s Tale

Ovde su važne činjenice koje imamo:

  1. Tomas Kinner, bogati Kanada seljak, a njegova domaćica, Nensi Montgomeri, ubijeni su 28. Jula, 1843. Jedan je zadavljena, a jedan je ubijen.
  2. load...
  3. Oznake i Džejms MakDermott stabilna ruka su osuđeni za ubistva. MakDermott je obešen, ali Marks 'kazna je preinačena zbog njene mladosti i njenog pola. Čini se jasno da ljudi ne znaju šta da rade sa nama slabe volje žene nazad u dan. (Ovo kažem s teškom pomaganju sarkazma.)
  4. Znaci ušao u pokrajinskom zatvoru u Kingston, Ontario, 19. Novembra, 1843. Godine.
  5. Osam-i-po godine u nju kazne Marks je navodno počeo da deluje mentalno nestabilan. Nije jasno da li maraka je zaista lud ili ako jednostavno se koristi da kao metod da biste dobili manju kaznu. Ona je teoriju da je patila od bipolarnog poremećaja.
  6. Oznake su navodno posebno proganja deathof Montgomeri.
  7. Ona je pomilovan i pušten u 1873. Nakon toga, ona se preselila u Njujork, gde je izgubila svaki trag o njoj.

Atvood piše u posle njene knjige, "The detalji su senzacionalna Grace maraka je neobično lepa i takođe veoma mlad; Kinner je domaćica, Nensi Montgomeri, ranije rodila vanbračnog deteta i da je Thomas Kinner ljubavnica, u svom autopsije, ona Utvrđeno je da je trudna Grejs i njen kolega sluga Džejms MakDermott pobegao u SAD zajedno i da su preuzela štampe bili ljubavnici.. Kombinacija seksa, nasilja i očajnog neposlušnosti nižih klasa je najatraktivniji do novinari dana. "

Pitanja o Marks 'krivice i dalje ostaju do današnjeg dana. Oni su pitanja koja će najverovatnije nikada odgovor. Ali, zahvaljujući Atvood i Netflik pokazuju dolazi naš put, mi ćemo barem imati zabavan način postavljanja delove slagalice zajedno u ovom slučaju.

Kako da ne Lose Iour Mind Kada Potrošnja medijima tokom administracije Trump

"Kada postoje zločini nasilja uključuje oba muškarca i ženu, obično glasi: niko ne govori čovek je dobar momak, ali mišljenje često splitsabout ženu", objasnio je The Guardian Atvud. "Ili ona je zločinačke podstrekač svega toga, inače ona je uplašena žrtva i ona je to uradila samo zato što je bila uplašena za svoj život. To je obrazac sa Grace. A tu je i dokaza koji potkrepljuju obe strane."

load...

Slične vesti


Post Zabava

10 najboljih Sarah Paulson momaka iz svih AHS sezona

Post Zabava

Isil preuzima odgovornost za napad Mančestera na koncertu Ariana grande

Post Zabava

Serena Vilijams najavila je da je njen angažman redizajnirao ko-osnivača, pa, reddit

Post Zabava

Ova Henri kavilska smrtna obmana nije bila hladna - čak i ako je smiješno

Post Zabava

Dvts je konačno potvrdio sve takmičare za sezonu 25

Post Zabava

12 poklona koje su prihvatljive da daju Dvaine Johnsonu na njegov rođendan

Post Zabava

Sophie Turner brani čudne stvari decu o ovom važnom pitanju

Post Zabava

Jai-z deli sa svetom da je njegova mama lezbejka

Post Zabava

Kako se megafonska marka ponaša u poređenju sa kraljevskim ansamblima Kejt Middletona

Post Zabava

Sculli k-files je previše dobar za muldera

Post Zabava

Abigail Breslin daje moćnu i važnu izjavu o silovanju

Post Zabava

Ovo mi nismo revolucionarni shov koji mislite da jeste