Angelina Jolie, navodno, neće brinuti za Brad Pitta | RS.burnbrightlove.com

Angelina Jolie, navodno, neće brinuti za Brad Pitta

Angelina Jolie, navodno, neće brinuti za Brad Pitta

Update: 8. Novembra, 6:10 pm DR - Predstavnik Angelina Jolie je objavio novu izjavu o pritvor nje i Brad Pitt je šestoro dece - i oni su navodno stigli do pravni ugovor.

Predstavnik je rekao Peoplemagazine, "Možemo da potvrdimo da su za brigu o deci profesionalci ohrabruju pravni agreementaccepted i potpisan od obe strane pre više od nedelju dana. U skladu sa ovim sporazumom, šest deca će ostati na svom maternjem pritvoru, a deca će nastaviti terapeutske posete sa svojim ocem. Ovo je određeno brigu o deci stručnjaka da je u najboljem interesu dece. " Predstavnik je na otkrivaju da oni ne mogu da diskutuju podatke, ali da su se nadali da će biti "razumevanje osetljivosti porodične situacije." Nastavili su, kaže, "Mi verujemo da su sve strane obavezala na lečenje porodicu i da na razmatranje u ovom teškom trenutku."

load...

Međutim, izvori bliski paru, navodno je rekao Peoplethat da ospori tvrdnju Džoli rep, a da je sporazum navedeni "je jednostavno produžetak tog privremenog dogovora iza originalnog oktobra 21. Isteka." Drugi izvor je navodno rekao objavljivanje da je dogovor navedeni nije značilo kao sporazum stalni pritvor, već privremeno rešenje vhile Pitt i Jolie rad na više stalno nastanjenje.

Original članak:

Sa toliko konfliktnih izveštaja u medijima o statusu Angelina Jolie i Brad Pitt razvodu, nikada ne znam šta da verujem - a najnovije glasine nisu izuzetak.

Mislim Bred Pit i Anđelina Džoli su gotovo za dobro? Očigledno, nisi u pravu

Ranije, činilo se da su se stvari sve više građanski između dva i da su spremni da dele starateljstvo nad decom da pomognu izleči porodicu i sačuvati svojoj deci više tugu. Ali to možda više neće biti slučaj.

load...

Prema TMZ, izvori bliski Jolie im je rekla da je spremna da se bori Pitt u courtfor pritvoru svoje šestoro dece "dok se ne sabere." U zasad, ona navodno želi Pit da prate posjetu sa svojom decom.

I čini se da ona može dobiti želju, jer prema publikaciji, Jolie je "spisak želja" je ono što je bivši par privremeno dogovoreno dok Los Angeles Counti, Odeljenje za decu i porodičnim uslugama nastavlja da istražuje avion sukob između Pita i Maddok - kao i šire interakcije unutar porodice.

FBI je i dalje gura da bi za napad optužnicu protiv Brad Pitt

Prema izveštajima, Džoli želi porodica da izleči i spreman je da (jedan dan) omogućavaju Pit imaju "normalan" roditeljstva rutinu, ali dok se stvari rešavaju, ona namerava da se bori za starateljstvo.

Što se tiče Pitt, izvori navodno blisko povezani sa glumcu rekao je publikaciju koja veruju da sporazum pritvor će biti određena u Los Angeles Counti Odeljenja za decu i porodičnih usluga 'zaključcima - i veruju da će pronaći da Pitt je dobar roditelj.

Brad Pitt razvod "greška" je zapravo pažljivo planirani

Pre nego što odete, pogledajte naš slideshovbelov.

load...

Slične vesti


Post Zabava

Sledeća velika svirka Ladi gaga je ona koja savršeno odgovara njenom brendu

Post Zabava

Najpopularnije reklame o super bovl iz 2018

Post Zabava

Postoji tona seksističkih reklama - a žene nisu jedine mete

Post Zabava

Disnei najavljuje planove za pokretanje sopstvenog servisa za strimovanje i ditch netflik

Post Zabava

22 puta J.K. Rovling je odbacio Mic na Tvitteru

Post Zabava

Ova Henri kavilska smrtna obmana nije bila hladna - čak i ako je smiješno

Post Zabava

Riz Ahmed se možda najviše probudio Bae u Holivudu

Post Zabava

Dolazi mrtva Martha Stevart, jer se domaći bogovi nasmejaju na nas

Post Zabava

Samantha bee nas podseća da predsednik Obama nije savršen

Post Zabava

Rian Reinolds odobrava jednu pametna urednica fotografija kanadske tinejdžerke

Post Zabava

Kellianne Convai je udario momka u lice - ne jednom, ne dva puta, ali tri puta

Post Zabava

Shonda rhimes & lin-manuel Miranda dobijaju zvezde na šetnji slave