Ben Affleck se kreće i izlazi | RS.burnbrightlove.com

Ben Affleck se kreće i izlazi

Ben Affleck se kreće i izlazi

Updated Mai 2, 2017, 1 am T.: Zvanično: Ben Aflek se iseljava. Izvori kažu da je našao kuću u blizini baze on i Dženifer Garner zajedničkog u Los Anđelesu.

"Oni žele da budu sigurni deca su komforni," rekao je insajder Peoplemagazine. "On se kreće prilično blizu i da je sve u korak sa onim što su oni uvek govorio je najvažnije:. Njihova deca"

Garner će nastaviti da živi na imanju bivši par zajedničke, kažu izvori, a deca će pre svega ostati tamo, ali sa dosta poseta sa i do njihovog oca.

load...

Updated April 19, 2017, 8 pm PT: Izvori su sada kaže da iako Ben Aflek i Dženifer Garner održava prijateljske odnose između njihovog razdvajanja i podnošenje za razvod skoro dve godine kasnije, razvod je bio plan sve vreme.

"To je samo vreme", rekao je Peoplemagazine jedan insajder, dodajući da je odluka da podnese prošle nedelje je bilo obostrano.

Garner padati na zvanično podnošenje papire za razvod dok Aflek je prolazio kroz neke lične borbe, uključujući i boravka u odvikavanju, ali sada je dobro, a par je odlučio da se konačno krene napred.

"Džen čekao pravi trenutak" izvor blizak Garner objasnio. "Ona neće da podnese zahtev za razvod dok je Ben se borio. Ona je veoma ponosan na njega za dobijanje pomoći."

Original priča:

Ben Aflek i Dženifer Garner, samo prestani da se igraš sa našim srcima!

Samo nekoliko dana nakon što su zvanično podnela zahtev za razvod, par je viđen kako napušta crkvu togetheron Uskrs, nasmejana i smeje kao da se ništa nije u redu, a nemaju brige na svetu.

load...

Ben Aflek li razvodi od Dženifer Garner, i da, ovaj put oni su ozbiljni

Ben Aflek i Dženifer Garner u crkvu zajedno tri dana nakon razvoda podnošenja https://t.co/VksrLRL8AOpic.tvitter.com/gSOEiok4NT

- US Veekli (@usveekli) april 16, 2017

Iako su odvojeni i najavio kraj njihovog braka pre skoro dve godine, Affleck i Garner, su igranje sa našim emocijama tada, dešava datuma, gledajući ludo, glupo srećni zajedno, a preostalih stidljivo ćute o svim glasinama rekavši da će pomiriti. Izgledalo je kao veliki nagoveštaj da nikada nije podneo zahtev za razvod, do BOOM. U četvrtak, Garner, dostavio svoj podnesak. Aflek je podneo odgovor istog dana. U svom podnesku, rekli su da će zajedno raditi na tome da okončaju svoj brak prijateljski. Hm, očigledno. Oni jasno su i dalje najbolji prijatelji i oni i dalje treba da budu u ljubavi i BRB smo jeca.

Jennifer Garner s Babi tata aplaudirali za. Ia knov, Biti tata

Od sada, poslednji odsjaj nade smo preostali je činjenica da Affleck i Garner, još uvek živi na placu, iako u različitim kućama. Aflek iselili, ali pošto je završio rehabilitaciju za zavisnost od alkohola, on se vratio u imovinu da žive u gostionici. Izvor je rekao da aranžman dolazi na kraju, ipak, tako BRB opet, jecajući još malo.

"Ben će iseliti i traži imovinu u neposrednoj blizini tako da mogu da nastave da ko-roditelja jer su bili", rekao je insajder. "On će se kretati od kada je pronađe pravo mesto."

Ova Slika od Jason Momoa, Ben Affleck i Henri Cavill Sais It All

Ljubav je mrtav, svi. Mrtav.

load...

Slične vesti


Post Zabava

Netflik planira da obnovi stvarnost tv kao što to znamo

Post Zabava

Kesha hrabro svima diše kroz nju svoju novu muziku

Post Zabava

Potvrđeno je: Jenni slate i Chris evans su ponovo zajedno

Post Zabava

8 stvari koje verovatno nisi znala za Ronda rousei

Post Zabava

Filmovi i tv emisije koje su otkazane ili povučene iz kompanije Veinstein

Post Zabava

Cak i Sheldon Simeon se nije sasvim slozio sa odlukom sudija vrhunskih sudara

Post Zabava

Keshia vitez pulijam deli slatku poruku zahvalnosti zajedno sa svojim sonogramom

Post Zabava

Jada pinkett smith zove zlatne globuse za Biti rasistički

Post Zabava

Čak se kralj Regine pridružio i ovome

Post Zabava

Nemojte biti slabi obožavatelji sramotiti Brielle biermanov san da budete majka

Post Zabava

100. Lindsei Morgan o tome kako sve devojke mogu pomoći u spasavanju sveta IRL-a

Post Zabava

Kako muškarci mogu nastaviti da podržavaju vremenski pokret