Daril i Carol zajedno hodaju mrtvi, i to opet boli | RS.burnbrightlove.com

Daril i Carol zajedno hodaju mrtvi, i to opet boli

Daril i Carol zajedno hodaju mrtvi, i to opet boli

Volim dobre okupljanje, zar ne? A kada je reč o The Valking Dead, nema okupljanje smo očekujući više nego svima omiljeni Distopian bffs, Daril i Carol.

The Vai DeadSeason 7B Samo Delivered najbolji Valker Kill Ipak,

Ali, pre nego što se u dobrog osećaja stvari, dozvolite mi da malo da vas upozorim: Mi smo venturing u spojlera teritoriju ovde. Biće umesno zemljište tačke raspravu o "novom Best Friends" u 3. 2. 1.

load...

U redu, hajde da uradimo tu prokletu stvar.

Jer bi naziv epizodu sugeriše, ovonedeljni hodanje Deadvas sve o izgradnji odnosa. Naravno, ovo je zombpocalipse, tako da proces nije uvek lep kao što bi se moglo zamisliti. To nije kao naš svet, gde možete da oseti friend-iskru sa nekim, zamolite ih da ga kick sa sobom u neki takos ili amo-Io - bum! - ti si besties.

U TVDvorld, pravi prijateljstva su iskovana u vatri. Sve manje je samo savez. Ove nedelje, bilo je malo i dešava.

Za početak, kada smo poslednji put videli Rik i bandu, oni su okruženi fukara posade preživelih koji svakako nisu odaje prijatelja vibracije. Samo kada se čini da je Rik napreduje sa liderom "Heapsters", Jadis, mali Jackalope ga gura niz trash planinu u jamu sa krijestama Death Valker pod nazivom Vinslou.

Bring It, Negan! The Vai DeadMai su upravo otkrila svoje tajno oružje

Naravno, Rik badasses svoj izlaz iz situacije (sa pomoći iz Michonne), a Heapsters izgleda spremni da postignu dogovor i pridruže pobunu. Ali, hajde, možemo zaista imate poverenje u ribu koji je upravo bacio Rick u Hoardersversion Rimskog Koloseum?

load...

Mi smo je upis u Frenemi kategoriji za sada.

Prijatelj razvoj veliki da se iz tog celog Sticki Situation bio niko drugi do Gabriel, izgubljenom Oca, postaje jedan od Rick novih doglavnika. Bilo je vruće minut, ali stari otac Gejb je stekao spasenje.

Dosta toga, iako, jer je prijatelj-jedinstvo koje smo svi mi umiremo da govorim je onaj između Daril i Kerol, zar ne?

Prvo, Deril štedi Carol život kada sazna plana Richarda da je žrtvuje kako bi se vozi u Carstvo u rat sa spasioci. Ozbiljno, Dik, konsultovati sa nekim pre nego što podesite ove stvari u pokretu, hoćeš li?

Zatim Deril pronalazi svoj put do tajne kabinu Carol i kuca na vrata. Pogled na njenom licu - na bothof njihova lica - kad otvori vrata? Gah! To je bilo potpuno masakriranje. Ja sam sve u mojim emocijama preko ovom skupu, a to čini da se osećam kao da treba da idem vikati na nekim beba mačića ili tako nešto. Ovo je zombpocalipse, Džuli. Saberi se.

Ipak, moraš priznati da je to strašno dirljivo trenutak kada Deril konačno pita Carol zašto je ih je ostavio na prvom mestu. A još više kada ju je čuje se i razume tačno šta ona misli kad kaže da neće biti ništa od nje ako je stalno ubijanje.

Naravno, to je bilo sve dečja igra emotivno u odnosu na trenutak kada Kerol pita Darile ako svi "kod kuće" je u redu. NE, Carol, oni nisu. NISAM - ER Mislim, svi nije u redu. Unmiked histerična žena-beba suze *

Da li Nove fotografije sa hodanje DeadReveal Ko nosi čizme?

Kerol nije znao istinu o Glenn i Abe i, dobro, ona i dalje ne posle ovonedeljnog epizodu. Zašto? Jer, još jednom, Deril uradio ono što je morao da uradi da zaštiti i čast svog prijatelja: Lagao joj da joj spase bol i da je skine sa sebe izgubi u din rata.

Dakle, oni večeraju zajedno, a zatim Deril ostavlja nakon još jednog žestokog zagrljaju. To su najsrećniji / najtužniji pet minuta televiziji svako od nas će verovatno gledati cele nedelje. I mi smo ukupno mazohisti jer želimo više.

Šta misliš? Da li će Kerol konačno pridružiti Otpor?

Pre nego što odete, pogledajte naš slideshovbelov.

load...

Slične vesti


Post Zabava

Trenutno se na Internetu dešava oprah vinfrei takedovn

Post Zabava

Zakonske nevolje Beioncea porasle su nakon što su suđeni za uzorak formacije

Post Zabava

Rihanna je toliko otežala diplome, i Tvitter je oduševljen

Post Zabava

Supernaturalni kastel pod mršavom luciferovom magijom označava tamnu budućnost

Post Zabava

Završni mrtvi jeseni pada donosi šokantnu (preteću) smrt

Post Zabava

Scarlett johansson samo želi Ivanku Trumpu da proklinje američke ljude

Post Zabava

Mindi Kaling i senator cori booker su u suštini zaljubljeni

Post Zabava

Sarah Hiland može pjevati kao ptica, ali ona nije jedina glumica sa cevima

Post Zabava

Kristen zvono na nagradama puka pokazala je da treba da ugosti sve

Post Zabava

Davson Coile je savršen dodatak glasačkom timu blake

Post Zabava

Ne treba nam ni dijalog da znamo da će stvarne domaćice Sidneia biti dramatične

Post Zabava

Nemojte popustiti Arnolda Schvarzeneggera za novog šefa poznatog učenika