Dvts je konačno potvrdio sve takmičare za sezonu 25 | RS.burnbrightlove.com

Dvts je konačno potvrdio sve takmičare za sezonu 25

Dvts je konačno potvrdio sve takmičare za sezonu 25

Updated septembar 6, 2017, 8:50 pm CB: Mi smo sada aconfirmed Dancing vith the Uloge StarsSeason 25, i to će biti zvezda-studded kao što smo se moglo očekivati.

Evo koji će zvanično biti u konkurenciji za sezonu 25 Mirrorball trofej i profesionalaca oni upareni sa:

 • Ukupan Divas "Niki Bela, sa Artem Chigvintsev
 • Shark Tank je Barbara Korkoran, sa Keo Motsepe
 • Bivši NBA zvezda Derek Fišer, sa Sharna Burgess
 • load...
 • Paraolimpijskog plivač Viktorija Arlen sa Val Chmerkovskii
 • Američki zvezda Terel Ovens, sa Cheril Burke
 • Nick Lachei, sa Peta Murgatroid
 • Vanessa Lachei, sa Maks Chmerkovskii
 • Violinista Lindsei Stirling, sa Mark Ballas
 • Singer Džordan Fišer, sa Lindsai Arnold
 • Debi Gibson sa Alan Bersten
 • Nekretnine Brothersstar Dru Skot, sa Emma Slater
 • Glumac Frankie Muniz, sa Vitnei Carson
 • Prilično Malo Liarsstar Sasha Pieterse, sa Gleb Savchenko

Sve oči će biti na Lacheis, bračnog para koji se u paru sa oženjenim profesionalcima. Takođe će biti interesantno videti kako HGTV zvijezda, Dru Scott tarife, i to će sigurno biti zabavno da vidim Ajkula Tankstar Barbara Korkoran cut tepih. Ne možemo da čekamo da vidimo kakve drame koja će izazvati.

Sezona 25 od DVTSpremieres ponedeljak, 18. Septembra.

Updated septembar 1, 2017, 8:25 pm CB: Anonimni izvor je otkrio više članova cast za Dancing vith the Stars Sezona 25, a čini se da napredujete do biti dobro. Prema E! Mreži, sledeći poznate ličnosti su spremni da zavezati svoje cipele za ples i udario pod: Grease! Live pevač i glumac Jordana Fišer, Malcolm in the Middle je Frankie Muniz, NBA zvezda Derek Fišer, Shark Tank je Barbara Korkoran i bivši paraolimpijskog plivač Viktorija Arlen.

load...

Naravno, ABC je nije potvrdio nijedan od ovih glasina još, ali ne bi me iznenadilo da su istina - što smo čuli o Drev Scott ulaska u šou put pred zvaničnom saopštenju za livenje (vidi dole).

Prošli su dani kada mreža može da čuva tajne od kvarenja u vestima. Ali šta god, mi smo spremni da gledaju ovaj ples obračun. Sve počinje 18. Septembra.

Updated Februari 28, 2017, 8:40 pm CB: Dancing vith the StarsSeason 25 ima dva nova direktnim konkurentima i oni međusobno znaju dobro.

Bračni par Nik i Vanessa Lachei će svaki takmičiti za Mirrorball trofej ove sezone, spajanjem već impresivno star-studded spisak glumaca. Imamo samo nekoliko pitanja: Koje Lachei će napredovati dalje? Ko će njihova deca navijati za? Će koristiti kako dobro znaju jedni drugima da sabotiraju, ili će oni mirno takmiči? Ne postoje pravila u ljubavi, ratu i Ples sa zvezdama, kao što stara izreka (nekako) ide.

U Lacheis takmiče jedni protiv drugih kao bračni par nije presedan za emisiju. U Sezona 21, Karlos i Aleka PenaVega je glavom u glavu. Aleka je na šestom mestu, dok je Karlos je skroz u polufinale.

Updated Februari 24, 2017, 11:50 pm CB: Posle nekoliko sezona dalje, Zabava Tonightreported da igram Pro Mark Ballas se vratiti toDancing sa Starsfor Sezona 25.

Ballas je poslednji put viđena na Sezona 22 od Dvts, tako da njegov povratak je izazvao dosta uzbuđenja. Dobro jutro Americaalso objavila druge prednosti koje će vratiti za Sezona 25, uključujući: Emma Slater, Lindsai Arnold, Keo Motsepe, Artem Chigvintsev, Gleb Savčenko, Sharna Burgess i Vitnei Carson. Pro Alane Bersten je postavljen da debituje.

Original priča:

Sudeći po livenje glasinama, Dancing vith the Starsis uskoro dva koraka svoj put u najzanimljivijih sezona. Ne samo da izvori su zujanje oko ABC udvara kontroverzna takmičara Šon Spicer i DeMario Jackson, najnoviji izveštaji takođe ukazuju mreža je obezbedila TV-fan favoriti Dru Skot i Niki Bellafor The Eclectic bačena.

Maksim Chmerkovskii & Karta Murgatroid Da je Većina Magični Vedding 2017. Godine

Priča se da ćemo saznati sigurno u četvrtak, 24. Avgusta, kada ABC zvanično najavio cast za Sezona 25 na Good Morning America. Do tada, to je ničija pretpostavka koji zapravo će napraviti rez. Ali, hej, ovde se nada ovo najnovija runda glasina ispostavi da je istina - ko ne bi voleo da vidi nekretnine Brothers 'Dru Scott Ukupno Divas "Niki Bela takmiče za željenu Mirrorball trofej?

HGTV ventilator favorit, Skot se pojavljuje pored njegovog brata blizanca Jonathan o njihovom popularnom kući renoviranje serije. Dapper komoda i lakši govornik, on služi kao folije na njegov flanelskom-nosi, čekić-maše izvođača bro (koji doduše ne bi bilo zabavno gledati na podijumu takođe).

Tom Bergeron se pretvara Ugli seksističkih tokom intervjua Simone Biles

Slučajno, Bella je takođe tvin - jedna polovina od poznatih Bella Tvins VVE je sa sestrom Brie. To nije Bella je samo tvrde da slave, ni. Ona se dešava da se bavi drugom velikom ime u rvanju svetu: John Cena.

Da, ako je to sve istrese, trebalo bi da bude prilično spektakl to all. Dancing vith the StarsSeason 25 premijere u ponedeljak, 18. Septembra u 8 / 7c na ABC.

load...

Slične vesti


Post Zabava

Ženski sportski filmovi koji će vas pripremiti za zimske olimpijade 2018. godine

Post Zabava

Archie comic reboot koji je slomio srca 80-ih godina svuda

Post Zabava

Možemo li prestati da se bijemo iznad ove slike ćerke Jason momoa?

Post Zabava

Ovo je učinilo Julia louis-dreifus postignutom za njenu nedavno lečenje Chemo

Post Zabava

7 stvari koje svi trebaju znati o Elleu kralju

Post Zabava

Supernaturalov dean i Sam trebaju kastiel sada više nego ikada ranije

Post Zabava

Navedena spirala spusta Džonija depa bila je izuzetno Lavish

Post Zabava

Svi kopaju novi Pamela Andersonov novi manje-više izgled

Post Zabava

Ljudi zapravo uznemiruju Kate Middleton zbog njene trudnoće

Post Zabava

To nije krivica Megin Kelli-a ako se dane u životu konzerviraju

Post Zabava

Solange Knovles i Iara shahidi daju naglasne nagrade Bet nagrada

Post Zabava

Bilo je samo pitanje vremena pre nego što je Kilie Jenner dobila svoj TV shov