Eric Dickerson nikada ne bi trebao da bude na slavnoj učenici | RS.burnbrightlove.com

Eric Dickerson nikada ne bi trebao da bude na slavnoj učenici

Eric Dickerson nikada ne bi trebao da bude na slavnoj učenici

Najbolji zvezde na Celebriti Apprenticeare pametan i vozi - Leeza Gibbons je odličan primer. Ostali Poznata Apprenticecontestants su skloni dramu, ali oni su i neverovatno zabavan za gledanje.

Driven ili dramatičan, potrebno sve vrste da bi ova emisija uspeti. Ono što ne mogu da podnesem kada neko jednostavno ne može da se smeta da se stavi u bilo kakav napor ili barem reći nešto zanimljivo. Takav je bio slučaj sa Eric Dickerson, koji je apsolutno zaslužio svoju nemilosrdnu prekid u rukama Arnold Švarceneger.

load...

Milei Cirus Arnold Švarceneger je ubrzanje u bilo čudno

Dickerson pojavio kasno i imao je vrlo lezerno. On je malo doprineli projektu svog tima, umesto ostavljajući njegove kolege takmičari rade sve težak posao. Priznajem, projekat nije bio najzanimljiviji emisija ikada imao. Ona se sastojala snimao Infomercial i emisiju o grožđa sok. Ipak, bilo je puno u pitanju za Dickerson, koji su imali priliku da zaradite ozbiljan novac za njegovu dobrotvorne svrhe. Očigledno, ništa od tog bilo važno; on je jasno da on nije želeo da bude tamo i bio bi vrlo rado da idem kući.

Ne samo da Dikerson deluje ambivalentan o emisiji dok sastavljanju Infomercial svog tima (odnosno, hladi dok svi ostali sav težak posao), on je napravio fatalnu grešku aktivno govori Švarceneger da nije naročito stalo da li je on otpušten. To jednostavno nije nešto što vi kažete na Celebriti Apprentice. Švarceneger je zapravo hteo da otpusti te nedelje je menadžer projekta (Chael Sonnen), ali je odlučio da je mnogo veći problem od same nesposobnosti potpuni nedostatak pogona, pa je poslao dickerson do helikoptera.

load...

Ne popusta Arnold Švarceneger za novog šefa na Celebriti Apprentice

Pre nego što je isporučio uvek smešan liniju, "Ti si prekinut," da Dickerson, Švarceneger mu je dao neku neodoljivu hrane za razmišljanje: Čak i ako on ne naročito uživa biti na realiti shov, Dikerson treba naporno raditi, tako da on može zaradite novac za zaslužni dobrotvorne svrhe. Da, novac će ići u neku drugu dobrotvorne svrhe ako Dikerson nije ništa postići, ali ipak, bilo bi lepo videti ga probati. U suprotnom, u čemu je poenta?

Apprenticeturned u predsedničkoj kampanji, kada niko nije gledao

Naravno, Dikerson nije jedina poznata ličnost spremna da se vratimo kući. Snooki takođe povukla prerano i da je previše voljan da se odrekne kada toku dobio težak. Ali barem ona je predstava malo više zabavan, čak i ako je ona bila samo ljubav-u-mržnje takmičar.

Nismo bili uopšte razočarani da vide Dikerson i Snooki idi kući. Oni očigledno ne spadaju u ovom takmičenju. Drago nam je da drugi ličnosti zapravo žele da naprave nešto od ove izuzetne mogućnosti.

Da li mislite Arnold Švarceneger napravio pravu odluku? Komentar i podelite svoje mišljenje u nastavku.

Pre nego što odete, pogledajte naš slideshovbelov.

load...

Slične vesti


Post Zabava

Kathi griffin zvanično je sama ispalila iz CNN-a za grafičku Trumpovu fotografiju

Post Zabava

Toksično muško ponašanje kao što je Kuba ugodno Jr. podizanje suknje Sarah Paulson mora prestati

Post Zabava

Izveštaji o novom dečku Millie Bobbi brovna su previše

Post Zabava

U odbrani Erike Jaine na dvts: ona je seksi af, prevazići to

Post Zabava

Scarlett johansson samo želi Ivanku Trumpu da proklinje američke ljude

Post Zabava

Dakle, ovo je tajni projekat Loverne Cok i Beionce su sarađivali

Post Zabava

Angelina Džoli dobila je ogromnu, bolnu tetovažu vezivši je Bredu Pittu

Post Zabava

Ne, Olivija Mun ne zove Justin Therouk

Post Zabava

Matt Lauer danas objavljuje izjavu o svom sramotu

Post Zabava

Riverdale je znakovima Archie davao jedan pakao preobraženja

Post Zabava

Leah remini sugeriše da policija laže o ženi senatologije

Post Zabava

18 rap pesama za decu