Harvei Veinstein izaziva gnev Meril streepa time što ju je nazvao u svojoj tužbi | RS.burnbrightlove.com

Harvei Veinstein izaziva gnev Meril streepa time što ju je nazvao u svojoj tužbi

Harvei Veinstein izaziva gnev Meril streepa time što ju je nazvao u svojoj tužbi

Mislim da je prilično sigurno da kažem da je poslednja stvar koju od nas ne želi da uradi u ovom svetu je da snosi gnev Meril Streep. Ona je takođe čudesno, previše moćan i, iskreno, previše je dobra za bilo negativnog gluposti koje prolazi kroz Holivudu ovih dana. Kao takav, nije previše iznenađujuće Strip je odmah staviti neke negativnosti, zahvaljujući Harvei Veinstein, na eksplozije i potpuno udaljila sebe od njega u javnosti, ali je obeshrabrujuće da je morao to da uradi uopšte.

Nova tužba optužuje Harvei Veinstein of More Heinous ponašanja

U sredu, novosti nastao preko Blastthat Veinsteina je pokušao da uskladi himselfvith neke od njegovih A-listu poznanika (mada to može biti suviše velikodušan karakterizacija u ovom trenutku) u nedavnoj izjavi podnesena u odbranu svog ponašanja u odnosu na klasne tužba je i njegova kompanija, The Veinstein Compani, se trenutno suočava.

load...

Među A liste imenovanih kako bi pomogli prikaže Veinstein kao stand-up momka bez ikakvih opravdanih zabrinutosti oko njegovog ponašanja su Gvinet Paltrou, Dženifer Lorens i svemogući Strip. Od Streep posebno, izjava Veinstein je tvrdio, "Veinsteina je uvek bio pun poštovanja prema njoj u njihovom radnog odnosa." Nije dobar potez Veinstein je deo ako mene pitate.

Vijest o Veinstein imenovanja Streep kao mogući pokušaj da se dobije simpatije u ovoj novoj tužbi je usledila saopštenju Streep (navodno preko svojih ponavljanja s obzirom da nema aktivnu socijalnu medijskog prisustva) o Veinstein je parnicu saopštenju. Njen odgovor, u celosti, u oko kao prijatno ledenim kao što bi se očekivati u ovoj situaciji: "upotrebu Harvei Veinstein advokati" mog (true) izjave - da on nije bio seksualno transgresivni ili fizičkom nasilju u našem poslovnom odnosu - kao dokaz da on nije bio uvredljiv i sa mnogim drugim ženama je patetično i ekploitive. "

Harvei Veinstein je seksualno otimačinu ozbiljno uticao Salma Hajek

Njena izjava se nastavlja, dodaje, "Krivični postupci za koje je optužen sprovođenja na telima ovih žena su njegova odgovornost, a ako ima pravde ostavio u sistemu će platiti za njih - bez obzira na to koliko dobrih filmova, koje je mnogi dobri ljudi, Harvi je bio dovoljno sreće da su stekli ili finansiraju. "

To nije iznenađujuće Strip je sada budno u defanzivi kada je u pitanju pronalaženje sama uskladiti sa bilo kojom osobom optuženom za malverzacije ili bilo kakvih radnji koje mogu da se smatraju problematičnim. U ranim danima ovog skandala, Strip je postao figura da su neki, uključujući Rose McGovan, pod nazivom kao saučesnici fornot odmah osuđuje Veinstein. Izgleda da Strip neće praviti istu grešku kao i ona tada, a to je da sačekate dan ili dva da odgovori.

load...

Meril Strip je meta Misterious Poster kampanja u Holivudu

Dakle, neka ovo bude lekcija za sve nas: Ne vucite Meril Streep u svoje montaže pravnim problemima, pogotovo kada zna dobro i da nema razloga da bude deo toga.

load...

Slične vesti


Post Zabava

Prokletstvo, Dvight! Prestani da se mrtvim navijačima žao zbog tebe

Post Zabava

7 drugih Badass filmova na ledu koje čuju žene čine nas uzbuđenim

Post Zabava

Nisu sve žene iz NHL-a stvorene jednako kada je prisutna Carrie undervood

Post Zabava

Evo kako se čini da je prvi konkurent proglašen za preživelog

Post Zabava

7 otkrivanja bombe iz poslednjeg intervjua Selene Gomez

Post Zabava

Ultimate voke Bae Angelina Jolie govori za izbeglice

Post Zabava

Performanse Stephanie riže na glasu bile su čarobne

Post Zabava

Drev i Jonathan Scott imaju velike planove za naredne par godina

Post Zabava

Svako je zlo u stvarnim domaćinima sezone 12 u Orange Counti

Post Zabava

Neko je pokušao ukrasti francuski mcdormandov Oskar

Post Zabava

Kirstie Allei veruje da žrtve seksualnog nasilja treba da se suoče sa nasilnicima

Post Zabava

Britanski političar je u vrućoj vodi zbog rasističkih primedbi o megan marki