Hugh Hefner biopic je mrtav, i Jared leto ne želi ništa sa tim | RS.burnbrightlove.com

Hugh Hefner biopic je mrtav, i Jared leto ne želi ništa sa tim

Hugh Hefner biopic je mrtav, i Jared leto ne želi ništa sa tim

Updated Nov 2, 2017, 7:35 pm CB: Posle direktor accountsaccusing višestrukim ženske Brett Ratner seksualnog uznemiravanja, zlostavljanje i silovanje, Varner Bros je ubio svoju planiranu Hugh Hefner film. Studio prekinuo sve veze sa Ratner ubrzo nakon Jared Leto, koji je glasine da se igraju vodeću ulogu, negirao bilo kakvu povezanost sa filma.

"Džared Leto nije i nije vezan za Bret Ratner je režiji Hju Hefner filma, niti će raditi sa njim u budućnosti", rekao je Leto je Rep rok. "Raniji izveštaji nisu tačni i nije potvrđeno njegovim predstavnicima."

U međuvremenu, Ratner koji je prvobitno negirao tvrdnje protiv njega, kaže da se distancira od Varner Bros, dok on radi na svojim "ličnim pitanjima."

load...

Original priča:

Pa, ovo je svakako zanimljiva vest, bez obzira na koji način ga iseći: Džared Leto će igrati Hugh Hefner u planiranom film. Novosti čuveni glumac je potvrdio da ulazi u cipelama Plaiboi mogul izbio rano u utorak ujutro, a odluka livenje je siguran da će poznati po nekoliko razloga. Direktor Bret Ratner, koji je bio vodeća snaga iza špica 2and Ks-Men The Last Stand, takođe postavljen da režira ovaj biopic o Hefner životu.

Džared Leto optužen da je kreten na snimanju Suicide Skuad

Projekat je još u nadzornim, super ranim fazama razvoja, što samo na iznenađenje ovaj film je pogodio već vodeću zvezdu. Prema The Hollivood Reporter, koji je prvi javila je, Ratner je imao svoje razloge za zahtevanje Leto da igra Hefner. "Džared je stari prijatelj", objasnio je Ratner je. "Kada je čuo sam dobio prava na Hef priči, on mi je rekao," Želim da ga igram. Želim da ga razume. " I stvarno verujem Džared to mogu. On je jedan od najvećih glumaca današnjice. "

load...

Nema sumnje da iako leto je navodno nikada nije sreo Hefner (bilo je planova da se organizuju sastanak preko Ratner, ali zdravlje Hefner je bio što nije u to vreme, prema THR), postoji više nego dovoljno video i štampanih snimke za leto da uče i koriste da izgrade svoju verziju Hefner.

Džared Leto Saves Babi Rhinos & krade Hearts (VIDEO)

Ova vest je dodatno čudi kada se u obzir činjenica da je Hefner je nedavno preminuo je 27. Septembra u dobi od 91. Osnivač Plaiboiled boja i kontroverzan život, a iako je bilo mnoštvo opinionsabout kakve zaostavštine je iza ode, to će bez sumnje biti interesantno videti kako leto tumači čoveka iza legende. Najave planiranih biopics obično nisu se tako brzo nakon smrti subjekta pomenutog BIOPIC, tako da kada se prašina slegne oko šoka ove vesti, nema sumnje da će biti intenzivna radoznalost o tome šta događaji u Hefner životu ovaj film će obuhvatiti.

Tom Petti & Ovi 61 Ostali Znamenitosti umro 2017. Godine

Za sada, sve što imamo su vizije Leto u Hefner je zloglasni smokingu okružena Plaiboi Bunnies - vrlo zanimljiv misli najblaže rečeno.

load...

Slične vesti


Post Zabava

Mladi i nemirni konačno donose odluku o novom Adamu

Post Zabava

Aliiah molden je najveća priča o uspehu glasa 12

Post Zabava

Katherine heigl & Josh Kellei proslavili su godišnjicu svadbe u bubru

Post Zabava

Kati Perri inspiriše naš novi post-izborni miting

Post Zabava

Dolazi mrtva Martha Stevart, jer se domaći bogovi nasmejaju na nas

Post Zabava

Najzanimljiviji deo o Bacheloru trenutno nije Arie Luiendik Jr

Post Zabava

Sve oči su na megan marki na Božićni dan, i ona ne razočara

Post Zabava

Ali fedotovski govori protiv lošeg ponašanja bachelora dame

Post Zabava

10 poznatih ličnosti koje pate na modu

Post Zabava

Rihannaov humanitarni godišnji govor je apsolutno vredan čitanja

Post Zabava

Mišel Obama govori Opra savet koji je dala Melani Trump

Post Zabava

Fii, Kendall Jenner nije postao Kilijev klon sa novim injekcijama usana