Jeffrei Tambor o ujedinjenju Amerike i tog Meril streep govora | RS.burnbrightlove.com

Jeffrei Tambor o ujedinjenju Amerike i tog Meril streep govora

Jeffrei Tambor o ujedinjenju Amerike i tog Meril streep govora

Džefri Tambor, ima mnogo toga da bude srećna zbog odmah. Četvrti sezona njegove hit Amazon emisiji, transparentno, je na vidiku, on glumi u novoj Super Bovl ad i on je bio obicaj ove nagrade sezone, tako da je bio stranka u nekim zaista neverovatnim prihvatanje govora. Za Tambor, život dolazi ruže, a kada je seo da razgovara sa SheKnovs, saznali smo da, iako je situacija može biti malo nesiguran da smo navikli, on je sasvim dobro.

The Best Super Boul 2017 reklame koji su već pušteni

Prvo ono najvažnije: To Tide Super Bovl oglas

Tambor je zajedno sa fudbalska zvezda i niskog zabavan Rob Gronkovski za rebro-zagolica TV spot za ovogodišnje fudbalske svečanosti. Dok Tambor je stranac da rade na reklamama, ovom prilikom je bio malo drugačiji od ostalih.

load...

"Nikada nisam upoznao g Gronkovski," Tembor rekao SheKnovs ", i on me je pozvao da radim ovaj Tide reklamu. Bio je tako dobar i mlad i veoma talentovan. Sasvim komedije. Provesti smo zajedno." Dok Tembor sam nije ništa do bezobrazan neprijatnosti koja čini ovaj Tide Super Bovl Spot tako dobro doprinose, on se zapravo čine spot stvar lepote. Kako je mogao da ne? Ovo je Tembor govorimo o. On čini sve bolje.

Odštampati Meril Streep je Zlatni globus govor i Read It svaki dan

Što je još bolje je da će fanovi imati dve šanse da SPOT Tambor tokom nedeljne velike igre: U toku komercijalni i eventualno na tribinama tokom utakmice Super Bovl u Hjustonu. Kada smo pitali o njegovim planovima za taj dan, on se našalio: "Ja bukvalno idem na Super Bovl Vidimo se u odeljku. - Oh, ne bi trebalo da vam kažem svoju sekciju."

Nema sumnje da verovatno ima premijera sedenje da pratiš sva akcija odvija na terenu, a misterija lokacija će sigurno biti za veliku poluvremenu igra "Gde u ovom stadionu je Jeffrei Tambor,?"

load...

Slika: Majkl Vilijams / Star tracks

Vreme je za jedinstvo, istine i autentičnosti

Nakon razmatranja uzbuđenje okolne svoje učešće u Super Bovl, razgovor je prešao na temu Amerike dolazi zajedno za srećnu priliku. Uvijek pragmatičan, Tembor je trenutak da izraze svoje mišljenje o reljefu Super Bovl može da pruži u Ameriku u ovim inače emocionalno burnih vremena:. "Mislim da je ovo važan trenutak Mislim da je super svi žele da budu ujedinjeni mislim. Da svi žele stvari idu dobro, a ja ne mislim da je vreme za razdora. Mislim da je vreme za istinu, autentičnost, a ja ne mogu da zamislim trajnije ili trajne slike sada od Kipa slobode. "

Tambor reči matira, i zaista, ne postoji ništa osim istine i poštenja u svom obraćanju. On je bio u stanju da obuhvati osećanja mnogih od nas sada kao što smo bure napred u politički nestabilnom budućnosti; Za sada, međutim, slika Kip slobode je lep način da se skrene fokusira se ka smirenosti i jedinstva.

Mi ne možemo da zaboravimo Meril Streep

Ali Tambor Komentar takođe podseća na trend dešava tokom ove nagrade sezone: glumci s pravom izražavaju svoje političke probleme. Dok neki ruglu glumce kao "Hollivood liberalne elite" bez posla koristeći svoju platformu da govore, Tembor osećao drugačije. Ne samo da osećaju prijatno govoreći gore, ali je bio u stanju da saosećaju sa drugim akterima, kao Meril Streep, o ovim pitanjima. "Moja supruga i ja smo napravili poseban put da se zahvali Meril Streep za svoju sjajnom govoru na SAG nagrada", rekao nam je on. Dok Tambor, nije pomenuo da li je zaista predivna kao iskustvo, kao što bi se moglo zamisliti, razgovor sa Streep i razmatranje govor, ne voli da misli da je zaista bilo divno.

13 Times poznati Condemned Donald Tramp & His musliman Politika zabrane na 2017 SAG Avards

Za sada, Tembor je fokusiran samo na vikend, a sve je u Super Bovl. To je dobra lekcija za poneti: fokusirati samo na naredni dan ili dva pred sobom, provesti ga sa ljudima koje neguje i fokusirati se na dobre stvari u životu. Iako to nije iskusio, Tembor je bio veliki vodeća snaga smo došli da volimo.

Pre nego što odete, pogledajte naš slideshovbelov.

load...

Slične vesti


Post Zabava

Roark Luskin zapravo aplaudira Rajanu Ulrichu zbog toga što je izdao na preživelu

Post Zabava

Meganova marka je nepošteno telo sramota tokom svog angažmana

Post Zabava

Kim Zolciak je napravila uznemirujuću i neprimerenu seksualnu šalu o Brielu

Post Zabava

Skica sa luksom c.k. ima jedan veliki problem

Post Zabava

Prince Harri je zvanično angažovan na megan marki, i ne možemo biti srećniji

Post Zabava

Meganova marka će vam biti zahvalna za svoj tampon

Post Zabava

Tori spelling i Jennie garth mogu zajedno da se vrate na televiziju

Post Zabava

Rihanna je kraljica bočne vreve

Post Zabava

Podsetnik: Ross je upropastio svima prijatelje zahvalnosti i evo kako

Post Zabava

Keri Fišer je video tamu u jezgrovom feldmanu i pokušao je da ga spase

Post Zabava

Prince Harri i Meghan markle su nedavno imali strah Anthraka

Post Zabava

Povratak Nicole kidman u večernji shov je bio neverovatno čudan