Kako da kažeš da li živiš u sapunici? | RS.burnbrightlove.com

Kako da kažeš da li živiš u sapunici?

Kako da kažeš da li živiš u sapunici?

Od Kristin Burtt

Kristin Burtt je zabavni novinar La-based koji je pokrio sve od "Dancing vith the Stars" na dodeli Oskara. Ako ona nije na crvenom tepihu, ona je kod kuće u joga pantalone gledaju Netflik i jede čips.

Pogledaj ProfileImage ABC / Met Petit Štampa

Sapunice su uvek bili veliki beg od stvarnosti. Za neke ljude, to je kriv zadovoljstvo. Za druge, to je način života. Ti znaš ko si: volite dobru dramu i malo tračeve, ali je svoj život pretvori u stranicu iz Opšte bolnice?

load...

Mi smo tu da vam pomognemo da prepoznaju znake i neka vi znate da je vaš život može biti velika bez svih suza, zlih blizanaca i "Komplikovano je" odnos status na Facebooku.

Petar Hansen je Opšta bolnica je Dies at 95: To je nasleđe je ostavio iza sebe

Grand Ulazi: Znate kako da poseduje sobu i da će učiniti ništa manje nego da ulaz da će svi obratiti pažnju. Radi, devojko!

Osećanja: Vi ste neko ko ima puno i puno osećanja. Plačeš kada ste srećni, tužni i ljuti. Uvek ste deljenje kako se osećate u svakom trenutku, čak i ako to nije prikladno.

Venčanja: Niste zadovoljni samo jednom venčanju. Pronaći ćeš više ljudi da se uda. Hej, Erika Kejn je to uradio sedam puta - dva puta na istom čoveku! Ako vam se ne sviđa kako venčanje broj jedan ispostavilo, slobodno da se uda za muža broj dva, tri ili četiri da venčanje iz snova!

Ajlin Dejvidson se nadaju aRHOBH Reunion oni & R

Evil Tvin: Vi znate da ste u nevolji kada ćemo se krivi za sve što se dešava u redu u vašem domaćinstvu. Nije li ko stvara haos, zapamtite... To je tvoj zli blizanac! Ova situacija je prilično lepljiva i jedini način da se reši je da ti zli blizanac umre ili da amneziju.

load...

Amnezija: Da, amnezija je vrlo česta bolest u sapuna svetu, ali ne nužno u stvarnom svetu. To je dobar način da se započne novi život i zaboravi da si opljackao banku ili ukrao muža svog najboljeg prijatelja - pobegnem od te drame!

Carolin Hennesi General Hospital je ima sjajne Saveti za Jennifer Lopez

Borba: Knock-dole-drag-od borbe su najbolje prepustiti glumcima koji pretenduju da se bore. Ako vi i vaš Gal drugar se ljulja tašne jedni na druge, zgrabi neke ruže, idu na časove joge ili probaš sabran meditaciju.

Supercouples: Dok možda mislite da ste vi i vaš dečko su sledeći Luk i Laura, zapamtite supercouples retko je lako na sapuna. Nakon njihovog bajkovitog venčanja, Elena Cassadine baci kletvu na divnog dua, tako da možete da preispita tu supercouple strategiju i poštedi sebe iz istog osuđeni sudbinu.

Plastična hirurgija: Ako sve naše druge savete i trikove ne, uvek postoji plastična hirurgija. To je sapunica uređaj starost stara da zamenite glumce koji igraju istu ulogu. Dakle, ako život postane malo neuredna, postati neko novo, ali zapamtite. Tvoj život je još uvek sapunica.

load...

Slične vesti


Post Zabava

Prvi pogled na RHOD sezonu 2 dokazuje da je njihova drama veća od njihove kose u Teksasu

Post Zabava

Sve poznate ličnosti koje su Harvei Veinstein optužile za seksualne zloupotrebe - do sada

Post Zabava

Kate McKinnon je najgora osoba koja se zove ako počinite zločin

Post Zabava

[spojler] umro je na mrtvoj srednjoj sezoni, a rat je na putu

Post Zabava

Razmislite dvaput da biste mrzili na vrhu glavne kuharice Lakshmi - Richard blais ima leđa

Post Zabava

12 poklona koje su prihvatljive da daju Dvaine Johnsonu na njegov rođendan

Post Zabava

Mrtvi hoda bi nas sve iznenadili i pustili Sašu da živi

Post Zabava

Upravo smo toliko opsednuti Dvaine Johnsonom

Post Zabava

Roark Luskin zapravo aplaudira Rajanu Ulrichu zbog toga što je izdao na preživelu

Post Zabava

Blac China po prvi put izgovara s obzirom da je Rob Kardashian ušao u NSFV

Post Zabava

Toksično muško ponašanje kao što je Kuba ugodno Jr. podizanje suknje Sarah Paulson mora prestati

Post Zabava

Ben & Lauren nam daje ozbiljan udarac