Katie holmes se vraća na TV | RS.burnbrightlove.com

Katie holmes se vraća na TV

Katie holmes se vraća na TV

Čujte i počujte: Kejti Holms se vraća na televiziju u velikom način. Da, Holms je imao kratak luk na Rai Donovanin 2015, i OK, ona je igrala Jackie Kennedi ne jednom, već dva puta, u dve odvojene ograničenoj seriji o porodici Kenedi. Ali, kada je bio poslednji put videli Holms napraviti predstavu za poreklom znak na jednoj TV emisiji sa potencijalom da se kandiduje za da se dugo vremena? Ne sinceDavson je Creek tada.

Jeste li propustili Katie Holmes 'Veliki Novi modeliranje posao?

Ali, Holmes 'Došlo je vreme opet kao ona sprema da glumi u novoj TV dramu koja, uzbudljivo, zvuči kao Scandaland Homelandhad bebu i planira da isporuči tu bebu k nama negde u 2018. Godini Napolje malo prostora u redu za; ti ćeš želeti da gledaju ovu emisiju.

load...

Prema Rok, predstava (ranije pod nazivom gospođa Otis Regrets) seesHolmes igraju Hazel Otis ", koji je usred istrage domaćeg terorizma pretnju kada je lični nezrelost - aferu sa istaknuti opšti - razbija svoj život i ugrožava njenu karijeru u FBI sada označen 'ljubavnica, "lešnika Otise -. Supruga, majka, patriota - počinje da ponovo izgradi svoj lični život i profesionalni ugled". U redu, to je samo meni ili su Scandalvibes zapravo super-super-prednji i centar nakon čitanja tog sinopsis?

Kejti Holms i Džejmi Foks Can not kriti svoju ljubav prema unapred Grammi Gala

Emisija je navodno postavljena da udari Fok, i mada ne teško i brz datum je određen za emisiju na premijeri, dobre su šanse da bi mogao završiti u jesen ili midseason premijere Osnovnoj sostav. Srećom, još uvijek-zvanično Untitled šou će voditi dve žene, bivši Empireshovrunner Ilene Chaiken i Melissa Scrivner Love. Holms je postavljen na izvršnom-proizvede predstave kao dobro. Iako ovo može izgledati kao dosadno detalje industrije, najveći poneti iz ovoga je da tri moćne žene su zaduženi za ove priče, koja ne samo da čuva one Shonda Rhimes-Scandalcorrelations jaka, ali ukazuje ova drama može biti mnogo jasnija i pronicljiv na način na koji žene prikazuju se u ovoj priči.

load...

Ima jedna stvar Kejti Holms će izabrati preko Jamie Fokk

Dakle, u osnovi, uzbudjuj za ovu emisiju, narode. Uzbudjuj za emisiju, i još važnije, uzbudjuj Holms se vraća na TV; bilo je krajnje vreme Dang! Oh, i ozbiljno: Napravi malo prostora u vašem redu za ovu emisiju odmah.

Slične vesti


Post Zabava

Upoznajte nove glumačke članove koji će se pridružiti Vill & Grace

Post Zabava

Kimik zolciakova kćerin bikini post kreira ponovnu sliku (fotografija)

Post Zabava

Angelina Jolie ostaje snažna dok se raspravlja o njenom razvodu od Brada Pitta

Post Zabava

Jennifer garner ima novi posao

Post Zabava

Harvei je na kraju završio sa mamom koju je uvek zaslužio

Post Zabava

Christina el Moussa uvodi svet svom dečku i on je totalno dete

Post Zabava

Carrie undervood-ov poklon žrtvama Las Vegasa može vam uništiti

Post Zabava

Jennifer Lavrence se odmara od glume

Post Zabava

Samo smo se zaljubili u ćerku Christie brinklei, aleka rai Joel

Post Zabava

Opšta bolnica Velika pažnja su kritikovali lekari iz stvarnog života

Post Zabava

Dva igrača o preživeli: izmjenjivači igrica su svima pokazali pogrešno

Post Zabava

Vtf je Rajan Rejnolds razmišljao sa svojom listom za reprodukciju za živahnu bluzu?