Koja netflikova krunica postaje ispravna - i gde su išli lopov | RS.burnbrightlove.com

Koja netflikova krunica postaje ispravna - i gde su išli lopov

Koja netflikova krunica postaje ispravna - i gde su išli lopov

Netflik je najnoviji serija Crovnis pijanica unutar pogled na živote kraljice Elizabete II i oni najbliži njoj, ali kako tačno su scene smo gledali? Evo nekoliko detalja koji uhvaćeni naše oči i slom kako tačne su oni zaista.

Churchillova kupatila

Vinston Čerčil. Gospodar zna kako da napravi pljusak. # TheCrovnpic.tvitter.com / CNkLKZvFZO

- Kruna (@TheCrovnNetflik) novembar 4, 2016

U jednoj smešnoj sceni koji će izazvati ogromnu seksualnog uznemiravanja tužbu ako se to desilo danas, premijer Vinston Čerčil traži njegova sekretarica pročita njegovu poštu na njega dok je u kupatilu. Ovo nije umetnički dozvola za efekat. Pisci za emisiju kažu da su otkrili tačan anegdotu u dokumentarnom filmu o čuvenom vođi.

load...

Kraljica Elizabeta i njena corgies nadmašila Kejt Middleton'sVogue cover

Kralj Džordž VI je operacija

U sceni koja je napravila mnogo modernog gledaoca drhtaj mislima supergerms, kralj Džordž prolazi kroz operaciju za uklanjanje plućno krilo, a ne u bolnici, ali u kabinu u Bakingemskoj palati - zajedno sa gigantskim kristalne lustere. To nije bio dramatičan dozvola. Kralj zaista imaju ovu veliku operaciju na palati (mada ako se zaista umotan organ uvredljivog u novinama poput dimljene ribe je druga priča). Jedini deo scene koji nije baš dogodilo je dio kada se porodica okuplja na palate čekaju vesti. U stvarnosti, Elizabet i Filip ostao u Clarence House, kraljice Marije u Marlborough House i Charles i Anne u Balmoral.

Ime igre

Postoje dve strane svake istorije. # TheCrovnpic.tvitter.com / dKo1iNzPp2

- Kruna (@TheCrovnNetflik) Oktobar 26, 2016

Je kraljevska kuća ime porodice stvarno tako velika stvar? U seriji, Filip je prikazan kao ljut i kastraciju jer Elizabeta je nagovorio da zadrži Kuću Vindsor umesto imena njegove porodice, Mauntbetten (što je zapravo potpuno novo ime mu je otac stekao na dobijanje britansko državljanstvo, zamena njegov mnogo više Nemački jedan). U stvarnom životu, ljudi bliski paru, uključujući i premijera, rekao da je to izvor velike bračne nesloge. "Ja sam jedini čovek u zemlji nije dozvoljeno da daju svoje ime svoje dece. Ja sam samo krvavi ameba", kaže Filip se žalili prijateljima. U stvari, to smetalo ga je toliko da punih osam godina kasnije, kada je bila trudna sa princom Andrev, Elizabet ponovo pokrenuo pitanje sa svojim savetnicima. Na kraju je odlučeno da će kraljevskih zadržati ime Vindzor, ali bilo potomci ne nose naziv "Kraljevsko Visočanstvo" će nositi prezime Mauntbetten-Vindsor.

load...

Kraljica Elizabeta i princ Filip proslavili godišnjicu braka

Margaret je slomljeno srce

Neobično blizak razumevanje. Pic.tvitter.com/Tk8KKSvvalD

- Kruna (@TheCrovnNetflik) 5. Oktobar, 2016

Posle godina čekanja, princeza Margaret i Peter Tovnsend razvedeni otac dvoje dece, konačno došli do saznanja da je njihova ljubav nije da bude. U filmu Tovnsend čini najavu da par neće Sun, ali u stvarnom životu, to je Margaret koji je razbio vest na svetu - mada sa izjavom pisanog za nju lično Tovnsend.

"Želeo bih da se zna da sam odlučio da se ne uda za grupe kapetana. Peter Tovnsend", navodi se u saopštenju. "Imajući u vidu Crkve nastave koji Kristijan brak je neraskidiva, i svestan svoju dužnost prema Komonvelta, ja sam rešio da stavi ova razmatranja pred bilo koje druge.

"Ja sam do ove odluke potpuno sama, i na taj način sam bio ojačan neoborivom podrške i posvećenosti Grupe kapetana Tovnsend. Ja sam duboko zahvalan za zabrinutost svih onih koji su stalno molio za moju sreću."

Princ Hari kaže baka potreban svog muškarca

Princ Filip je nasleđe

Snobbishli razrešava kraljice Marije kao iz "porodice parvenues i Carpetbaggers," Knez je pozadina je u stvarnosti nije baš daleko od samih Vindsors. Nekoliko znakova komentarišete činjenicu da Filip je princ bez zemlje, njegova porodica pošto je prognan iz Grčke, ali je njegov kraljevska krv je kao plavo kao Elizabet je. Oba njegova majka i baka su rođeni u zamka Vindzor, a njegov pra-pra-baka je kraljica Viktorija - kao što je Elizabet je. Pored toga, Kristijan IKS Danski je Elizabeth pra-pra-pradeda i Filipa pradeda.

Koji je tvoj omiljeni deo Crovnso daleko? Recite nam u komentarima ispod!

Označeno u
load...

Slične vesti


Post Zabava

13 razloga zašto se čuje ponavljanje i donosi promene

Post Zabava

Svi muškarci treba da nastave da budu Jensen Ackles na ovoj slici

Post Zabava

Naši omiljeni ženski bosovi na TV-u

Post Zabava

Šokantni detalji o kojima niste znali o životu princeze dijane kao kraljevske porodice

Post Zabava

Casei affleck krivio svog poslovnog partnera za donaciju Donalda Trumpa

Post Zabava

Dinamička patka ima veliki najavu da napravi, a fanovima se to neće dopasti

Post Zabava

Ženski sportski filmovi koji će vas pripremiti za zimske olimpijade 2018. godine

Post Zabava

Puni front sa Samantom pčela dokazuje da političari mogu raditi zajedno

Post Zabava

12 karaktera je ubijeno od sive anatomije koju još uvijek žalimo

Post Zabava

Aaron Rodgers krije Oliviju Munn delimično na neprikladne veze

Post Zabava

Michaela mrzi keilenovu borbu za plodnost stiže do srca Biti žena

Post Zabava

Ružičasta hvata unazad na Tvitter-u trolu pokušavajući da upropasti svoje performanse super čaše