Landri Jesse Plemons je pristao na sredinu navijačice IRL - Kirsten dunst | RS.burnbrightlove.com

Landri Jesse Plemons je pristao na sredinu navijačice IRL - Kirsten dunst

Landri Jesse Plemons je pristao na sredinu navijačice IRL - Kirsten dunst

Nemojte reći Jesse Plemons da Nice Guis Finish Last - Homeboi se verovatno oseća kao prilično veliki pobednik odmah pošto glasine lete da je samo skliznuo verenički prsten na Kirsten Dunst prst.

U stvari, moglo bi se reći da je ovo primjer života imitira umetnost, i za Plemons, izlazi još bolje na drugoj strani. Slučaj u tački? Plemons upečatljivo glumio štreber fudbaler Landri Clarke u tvangi Miljenik Fridai Night Lights. Kirsten Danst igrao hot "cheertator" Torrance Shipman u kultnom filmu navijačica našeg vremena, Bring It On.

load...

Kirsten Danst ima bebe na mozgu

To je kao da je univerzum je još u srednjoj školi i odlučili da karmički nivo polje za igru. Plus, nekako dovodi stvari pun krug za Plemons, zar ne?

Kao što se sećate, njegovo loše karakter pined preko Snarki popularna devojka, Tira (Adrianne Palicki) za, kao, nikad. Ni u veliko iznenađenje, Tajra jedva priznao Landri postojanje većinu vremena i umesto toga bavi se burne on-ponovo, ponovo van odnosa sa super-seksi star Regresa / running back na Landri timu, Tim Riggins (Tailor Kitsch).

Uprkos u osnovi ubijanje lika za Tira i uzimanje krivicu tako Tajra ne bi se vezao u dramu, Landri još nikada nije uspeo nigde sa nedostižnom anti-navijačica svojih snova. Teško ga je.

Saturdai Night Lightscreator kaže "verovatno ne" na film

Ili jao vashim. Sada Plemons može da igra od svih Landri je Teenage Dreams IRL, jer je konačno sleteo je vruće, popularni plavu navijačice. Znate, nekako - budimo realni. Bez obzira na to koliko uloge Danst je igrao ili nagrade osvojila je od nje Bring It Ondais, ona zauvek će biti Torrens Šipman su u našim ranim 00s-vole srca.

load...

Što se tiče Deets idu za Dunst and Plemons 'velika novost je stranica Sikreports da je sladak par verio tokom Zlatnih globusa vikenda. U ovom trenutku, oba zvezdi ostaju mama, butthe veliki Dijamant Danst je sportska na prstenu fingerlateli imala novinskih spekulisali o njenom bračnom statusu nedeljama.

Kirsten Danst stoji za rodnim ulogama

Da biste dodali još jedan sloj u "život imitira umetnosti" situacije, Danst i Plemons su zapravo već u braku. Na ekranu. Na Season 2 FKS Fargo, Danst igrao kozmetičar Peggi Blomkuist. Plemons? Njen suprug podržava, ko je pomoćnik mesarski.

Ako se pitate šta je stvarni venčanje između ova dva lovebirdsmight izgledati, pa, Danst može imati već prosuo pasulj o tome.

"Ja sam neko ko želi da se venčaju. Ako se to dogodi u mom sredine na-kasnim 30, to će biti intiman", rekla je ona InStile UKin maj 2016, uz napomenu da je predviđeno joj veliki dan bi značilo "suda, večeru DJ sa prijateljima i porodicom. Ja ću ga tretiraju kao da će biti moj četrdeseti rođendan. "

Pre nego što odete, pogledajte naš slideshovbelov.

load...

Slične vesti


Post Zabava

Harri stilovi albuma su tako vrući jer to nije kao ostalo

Post Zabava

Hajde da brinemo o tvome trivijalnosti pre nego što novi film pada

Post Zabava

Kevinov priča o ovisnosti o tome, mi se neće završiti uskoro

Post Zabava

Slavno smrt vladavine troje: 9 puta ovo se zapravo dogodilo

Post Zabava

Da li je gal gadot bio prilično slabo plaćen za igranje čudne žene?

Post Zabava

Morgan Ricke kaže da je ovaj preživeli odmetnik potpuno bezobziran

Post Zabava

Rejčel Lindsaj je u suštini upravo otkrio pobednika bachelorette

Post Zabava

Najzanimljiviji olimpijski mecevi klizanja u istoriji

Post Zabava

Sve vreme koje smo želeli da zagrlimo živahno

Post Zabava

Post od Jennifer Lavrence o Charlottesville-u prima komentare sa mržnje

Post Zabava

Još uvek zvezda prelazi ponovo

Post Zabava

9 stvari koje treba znati o armijevom čekiću, heroju koji je preuzeo Holivud