Lena dunham nije raspoložena da se pokloni novom tijelu | RS.burnbrightlove.com

Lena dunham nije raspoložena da se pokloni novom tijelu

Lena dunham nije raspoložena da se pokloni novom tijelu

Imam neobičan odnos sa Lena Dunham, i kao ljubitelj svog rada i daleke obožavaoca. Kao i svako normalno ljudsko biće, nekoliko dana potpuno sam ovde za bilo istina da je polaganje dole, i ostalim danima sam u potpunom odbacivanju njenim rečima. Kada je vest proširila oko toga Danam pogledao tanji na Trejsi Anderson studiju openingin Njujorku ranije ove nedelje, valjane oči. Danam, čini se, je valjanje očima na izveštaje, takođe.

Lena Dunham je ostroumen Esej naglašava važnost individualnosti

To oko-valjanje proizilazi iz činjenice da je ova vest je pod uglom da bi utisak velike čestitke, da nekako Danam je prevazići veliku sramotu svoju normalnu veličine žena za vreme trajanja svoje karijere, počeo je gubljenje težine i sada izgledalo da bude veličine očekujemo celebriti žene da budu. To je preterano Dunham da je potapšeš na leđima i koriste reči kao što su "šepure" (kao Daili Maildidin njen naslov na priči), kao da je ona sada ima nešto vredno što gleda drugi. "Flaunt", takođe dosadno implicira da je ona samodopadan o svom novom obliku, da ona gubi težinu pažnje i površne pohvale.

load...

Refineri29vrote odlično parče odgovora o tome zašto Dunham Massa ni u jednom našem businessand, još bolje, Danam je iskoristio trenutak pisanjem dugačak Instagram odgovor na način na koji štampa rukuje njen nastup na Trejsi Anderson događaja.

Hvala na ovoj @ Refineri29. Osećam da sam je prilično jasno tokom godina koje ne daju ni najmanji od govana šta bilo ko misli o mom telu. Ja sam otišao na crvenom tepihu u couture kao veličine 14. Sam uradio sek scenes dana posle operacije, prošarana sa ožiljcima. Ja sam prihvatio da moje telo je stalno menja organizam, a ne fiksni entitetskom šta ode gore, mora sići ​​i obrnuto. I smile baš kao široka bez obzira na trenutnu veličinu, jer sam ponosan na ono što ovo telo je video i uradio i predstavlja. Hronična bolest obolele osobe. Bodi-shaming osvetnika. Seksualni napad preživeli. Raging ribu. Samo kao i svi vi. Sada se borim da kontroliše svoj endometrioza kroz zdravu ishranu i vežbe. Tako da je moj gubitak težine nije trijumf, a takođe nije neki znak Konačno sam dao u glasove trolova. Jer moje telo pripada meni - u svakoj fazi, u svakoj iteraciji, i šta god da radim sa njim, ja ne predajem u mojoj feminističke karticu nikome. Dakle, hvala moja devojka @ashleigraham za pisanje tako sjajno o tome na @lenniletter (link u bio). Hvala na @traciandersonmethod za me uči da vežbanje ima moć da se suprotstavi svoju bol i anksioznost, kao i da @jennikonner zato što je moj partner u jebi ga. Odbijam da slavimo ove gluposti pre i posle slike. Ne smo beskrajno više pritiskom vesti da prisustvuju u? Toliko ljubavi svim svojim veb prijateljima koji zahtevaju da život bude više nego svakodnevna vagati u, koji znaju njihova zasluga nema nikakve veze sa njihove veličine, koja se bori da se vidi i čuje i prihvatio. I love iou Lena

Danam počeo je ponovio da nikada nije dao je briga o tome šta je štampa je rekao o svom težinom (Hell Da devojka...) I da je to nedavno gubitak težine je - iznenađenje! - Ne, zapravo povezan sa željom Dunham da povinuje medijske standard lepote. Dok Danam je u prošlosti rizikovao se popovanje ili zaštitnički kada se glasni o svojim ličnim i političkim pogledima, našla sam joj Instagram odgovor da bude mesto-o odbrani sebe i svog tela pozitivnosti bez biti ohol o tome.

load...

"Ja sam otišao na crvenom tepihu u couture kao veličine 14. Sam uradio sek scenes dana posle operacije, išarano sa ožiljcima. Prihvatio sam da moje telo je stalno menja organizam, a ne fiksni entitetskom što ide gore mora spustiti i obrnuto. Smejem kao široka bez obzira na trenutnu veličinu, jer sam ponosan na ono što ovo telo je video i uradio i predstavlja ", piše Danam.

Njene rečenice utisnuti čitaoca oštrina njena želja da iskoristi sama čula. Takođe postaje jasno da mi zapravo znamo ništa o pravim razlozima njenog gubitka težine, i zbog toga, trebalo bi da se povuku u najkraćem roku.

"Sada se borim za kontrolu moj endometrioza kroz zdravu ishranu i vežbe. Dakle, moj gubitak težine nije trijumf, a takođe nije neki znak Konačno sam dao u glasove trolova. Zbog mog tela Belongs To me - u svakoj fazi, u svakom iteraciji, i šta god da radim sa njim, ja ne predajem u mojoj feminističke kartice za svakoga ", nastavila je. "Odbijam da slavimo ove gluposti pre i posle slike. Zar smo beskrajno više pritiskom vesti da se posvetim?"

Lina Danam je "Spasming bešika" je bolno stanje koje pogađa mnoge žene

Potpuno obelodanjivanje: Ja sam u svojim kasnim 20 i dalje mrzim svoje telo. Ja ga muči sa različitim dijetama, FAD hrane, čudnih vežbi i glupe odeće značilo da se osećam kao opunomoćenog žena ja bi trebao da bude. Dunham reči o ljubavi njeno telo ponovim svoj stav o telesnom pozitivnost mogu dobiti iza (i koji može da me izleči moje mazohizma želje da bude više žensko): Promenite svoje telo za vaše zdravlje, ne za estetiku.

Lina Danam se izvinjava za teškog abortusa Joke

Veći od ovoga, Dunham reči nas podseti da ste apsolutno nula pojma zašto telo oblik čoveka se menja. Gubitak telesne težine ili dobitak nije uvek direktno povezan sa površnim želje da izgledaju dobro; tela se menjaju zbog zdravstvenim pitanjima. Danam prioritet njeno zdravlje zbog dobijanja seksi ugriz na crvenom tepihu. Zbog toga, ja se klanjam.

Pre nego što odete, pogledajte naš slideshovbelov.

load...

Slične vesti


Post Zabava

Sundanceova glava kaže da je njegova veza sa Blakeom Sheltonom pomogla da osvoji glas

Post Zabava

Kesha hrabro svima diše kroz nju svoju novu muziku

Post Zabava

Džordž Kluni će govoriti o politici svaki put kad prokleto voli

Post Zabava

Glas Isaije zaslužuje više kredita zbog svog rizika

Post Zabava

Jason Momoa kaže da je degenerisan, a ne uzorni model

Post Zabava

Jennifer Lopez potvrđuje da je njena porodica u Portoriku sigurna

Post Zabava

Ovakav omiljeni favorit fanova mogao bi se vratiti za FTVD crossover

Post Zabava

Gotova Khal drogo se vraća iz mrtvih, samo na drugoj emisiji

Post Zabava

Chris evans i Jenni slate proslavili su praznike kao par

Post Zabava

Cijena je ispravna 45! pogledajte sve slavne koji su bili na izložbi

Post Zabava

Muškarac Shannen Doherti-a misli da je njen menadžment odgovoran za njen rak

Post Zabava

Ari Luiendik Jr. bi mogao biti zabranjen iz matične države Beke Kufrina (ne, stvarno)