Mandi moore brani upotrebu N-Vord-a na ovo smo mi | RS.burnbrightlove.com

Mandi moore brani upotrebu N-Vord-a na ovo smo mi

Mandi moore brani upotrebu N-Vord-a na ovo smo mi

Mendi Mur izlazi sa jakim This Is Usopinion, tako Vežite se. Zapravo, to je prilično logično i razumno mišljenje, pa je važno da obratimo pažnju na to još više. Ranije ove nedelje, Mur je branio This Is Us "Upotreba N-vordon njegova najnovija epizoda," najviše razočaran Man. "

This Is Us Moments da Revatch kada vam je potrebna Good Cri

Postoji trenutak u epizodi kada Rebeka i Džek ide da vidi crnac sudija koji je predsedavao nad njihovom slučaju usvajanja za Randall. Šta je trebalo da bude brz i jednostavan potvrda da je Randal bio zakonski njihovo dete postaje suptilan nastavni trenutak o rasnoj dinamike u nuklearnoj porodici.

load...

Nakon što je sudija odlaže svoj slučaj, Rebeka i Džek zatražiti sastanak; oni treba da znaju zašto. U pomenutom sastanku, sudija nastavlja da objasni ovu mladu belu paru da veruje da Randal treba da se podigne crnih roditelja, roditelji koji mogu da ga uče šta znači biti crnac i pripremi ga za kritičnim momentima u životu, kao i kada beli čovek neminovno ga zovu N-reč. U ovom trenutku, sudija kaže da je stvarna N reč - visoko neobično (ali ne i bez presedana, posebno za NBC) narativna izbor za centralnom mreže emisiji.

Bet je najvažniji lik u This Is Us

Iako je lako videti kako Prve reakcije na primenu pune, oštre N-reč možda ima inicijalno šokirali gledaoce, Mur je vreme da objasni zašto je bilo neophodno uključiti reč i zašto je to važno na This Is Us.

"Vi govorite o 1980 - to je bilo više, nažalost, deo narodni jezik tada", rekla je ona Ekstra. "To nije scenario. To je nešto što je odabrao kao glumac reći i prvi put je to rekao sam da Milo i ja smo oboje kao... Nismo znali da će tamo." Zanimljivo je napomenuti da su njena reakcija i glumca Milo Ventimiglia reakcija na saslušanje guest star Delroi Lindo (koji igra sudiju) Čini se da pravi. Mur potvrđuje ovaj trenutak je oglas-libbed nekako produbljuje uticaj trenutka još dalje.

load...

Fanovi izgleda da slično osećaju da Moore kada su "Najviše Razočaran man" emitovana u utorak, 7. Novembra Mnogi odmah odveli u Tvitter da razgovaraju o svojim osećanjima u vezi korišćenja N-reč, sa nekim napominjući koliko je važno da taj loaded reč je rečeno.

#ThisIsUsjust ispustio N reč i ja sam za to!

- Podrick Pejn (@FredE_Cornbread) Novembar 8, 2017

Vov. Oni done rekao je N reč o NBC. Ja sam se tresla. Ko su pisci za #ThisIsUs ??!?! ??! Kontinuirano nam pokazuje dubinu i istraživanje trku u ne ekploitive način. VoV.

- Naomi od Vakanda (@MvenReleNaomi) 9. Novembar, 2017

Umesto da bude ljuta na NBC-u za dozvolu @NBCThisisUsto koristiti "N" reč bez cenzure, možemo samo biti drago da postoji predstava, po prvi put nakon dugo vremena, da je ovo stvarno i omogućava nam da imamo takvu vrstu dijaloga v / jedna drugoj? Je važno! #Ovo smo mi

- B (@brianneamira) Novembar 8, 2017

To je patetično crna sudija na TV seriji ne mogu koristiti "N" reč bez ljudi ne vređa kada se pravi rasista problem je bio crni sudija ne bi odobri usvajanje crne deteta u porodici BC oni su beli! #OVO SMO MI

- Tabata James (@tabathajames) 9. Novembar, 2017

The Look njihova lica, kada je rekao da N reč, je neprocenjiv. Ona je čak napravio Gasp! #Ovo smo mi

- # BrittFitℹ (@brijh) Novembar 8, 2017

This Is USIS mi pomogli da Grieve pokojnog brata

Razumljivo je da bi Mur brani upotrebu N-reč o This Is namaZa bezbroj razloga. Njeno objašnjenje skeniranje sa temama i pravac emisije, i pored toga, ova emisija je pokazala da se ne plaši da se pozabave teškim temama kao što su rasne politike. To je emisija i mreža odgovorna NBC, drži reč u završnoj verziji epizode ​​znači da je želja da se nastavi takav razgovor sa navijačima.

Pa je rekao, Mur. Dobro rečeno.

load...

Slične vesti


Post Zabava

Šta biste trebali znati o sonekua martin-zelenom, najnovijem olovnom zvijezdnom tragu

Post Zabava

11 stvari koje verovatno ne znate o kamenu Šarona

Post Zabava

Evo kako se Chris soules priprema za svoj dan na sudu

Post Zabava

Zašto je avgustovski OUAT povratak najbolje što se dogodilo u sezoni 6

Post Zabava

Sofia vergara & Nick loeb-ova tužba za embrion postaje sve složenija

Post Zabava

Kesha hrabro svima diše kroz nju svoju novu muziku

Post Zabava

Može li HGTV primorati tarek i christina el moussa da ostanu zajedno?

Post Zabava

Jessica Simpson bičeva piletinu morske šale za celu hranu

Post Zabava

Chris plava već ima plan za život posle glasa

Post Zabava

Koliko malo laži utiču na Nicole Kidman fizički i emocionalno IRL

Post Zabava

Hoćeš jednom vremensku sezonu 6 zabava? Imamo ih - točno

Post Zabava

To je ono što vaš snažan 90 -togodišnji Jonathan Tailor Thomas izgleda sada