Maria Menounos odlazi na e! vijesti dok se bori sa tumorom na mozgu | RS.burnbrightlove.com

Maria Menounos odlazi na e! vijesti dok se bori sa tumorom na mozgu

Maria Menounos odlazi na e! vijesti dok se bori sa tumorom na mozgu

Kao što je i dalje hrabro bori tumor na mozgu, Maria Menounos ima announcedshe će se povući kao sidro na E! Vesti. To je saopšteno u ponedeljak ujutru ujutru, sa Menounos izdavanje izjavu da u velikoj meri zahvalio svoj tim i saradnike na E! a da posebno komentariše stanje njenog zdravlja.

Maria menounos otkriva Oskara govora koji ju je pretvorio u Feminist (Ekclusive)

Kako prenosi The Hollivood Reporter, Menounos započela svoju izjavu rekavši: "Ja sam tako zahvalna za protekle tri godine na E !, sam imao tako neverovatan put ko-hosting sa Jason Kenedija i radni svakodnevno sa predivnom spiska talenta na shov, uključujući proizvođača, osoblje i posade. "

load...

Ona je nastavila: "To je tako poseban, dobroćudni grupa i jedan Uvek ću razmotriti porodicu Posebno hvala Frances Bervik i Adam Stotski za svu podršku koju su mi pokazali tokom godina, posebno u ova teška vremena.. Ja ću zaista nedostajati svima i radujem sledećem poglavlju u mom životu. "

Kao što je navedeno od strane Menounos 'obzir, zvuči kao da je imala i nastavlja da ima veliku podršku tim iza nje na E !. U stvari, ovo je potvrđeno od strane saopštenju E! na petama od objavljivanja Menounos 'polaska.

Maria menounos odlazi Ekstra, Going to E!

E! Predsednik Adame Stotski, koga Menounos 'lično ime u zahvaljujući u svojoj izjavi, rekao je, "[o] Ur misli i podrška izaći Mariji i njenoj porodici i želimo im sve najbolje znajući da će Marija to start sa istim žestokim zalaganjem ona je poznata po. Mi smo zahvalni za Marijinom mnoge doprinosa e! tokom protekle tri godine. " Menounos je brod E! u 2014. Godini nakon izlaska Ekstra. Ona je zvanično postao sidro u 2015. I da je često radila zajedno sa ko-sidro Jason Kenedija, postao od najprepoznatljivijih E! suočava.

load...

Giuliana Rancic odlazi e! Vesti da se usredsredi na tri drugim projektima

Vijest o njenoj korak dalje od E! dolazi brzo na petama od njenog otkrovenja do Peoplein maja da joj je dijagnosticiran tumor na mozgu. Tada, Menounos rekao časopis da je njena dijagnoza došao kao njena majka se borio tumor na mozgu; vesti, čini se, nije tresti ili iznenaditi je. "Nisam plakao sam stvarno nasmejao To je tako nestvarno i ludi i neverovatno da moja mama ima tumor na mozgu -..?, A sada sam imala jednu" Sada, Menounos pojavljuje kao spremni da se bore ovo nego ikada ranije da njena izjava i ranije izjave o njenom stanju uma u ​​vezi ovog tumora su pokazatelji.

Sa svojim E! tim slanje njenu podršku, izgleda da je u njenu korist sreće. Evo da se nadaju Menounos pobedi ovu bitku i oporavi za dobro zdravlje brzo.

load...

Slične vesti


Post Zabava

9 stvari koje treba znati o ćerki Jamie Fokk-a, Corinne

Post Zabava

Sedmica je zadirkala novi vizuelni projekat: 5 stvari koje treba znati o tome

Post Zabava

Teorija velikog bang-a upozorava navijača o mrak Trump-a

Post Zabava

9 stvari gigi hadid i Zain Malik imaju zajedničko

Post Zabava

Pojaviće se nova čudesna žena 2, uključujući i kada se to može dogoditi

Post Zabava

Ellen degeneres se vraća svojim korenima za neverovatnu netflik specijalnost

Post Zabava

Neko je trudna u finalnom meču sezone Čikago meda, i znamo ko je

Post Zabava

Pitanja koja još trebamo pitati o Billu Oreilli i Foku

Post Zabava

Simone biles će u potpunosti dominirati u DVTS sezoni 24

Post Zabava

Grga Sophie Buša o kongresnom obliku za odijevanje može biti preterana

Post Zabava

Sneak pogledajte fotografije za epizodu sledeće nedelje su ovde

Post Zabava

Diddi je najveća platišna celeba na svetu po tehničkim karakteristikama, kaže Forbes