Menadžeri Džoni Depa ispuštaju svoje prljave vešere o nepažljivim navikama potrošnje | RS.burnbrightlove.com

Menadžeri Džoni Depa ispuštaju svoje prljave vešere o nepažljivim navikama potrošnje

Menadžeri Džoni Depa ispuštaju svoje prljave vešere o nepažljivim navikama potrošnje

Izgleda da Džoni Dep je pravni jadi se gomilaju, a da usporava. U ponedeljak, email Dep je detaljima svoj finansijski crisisvere objavljen od strane Upravnog grupe, koja predstavlja Depp i sa kojom se trenutno zaključani u pravnu bitku. Ispostavilo se da je Dep je još žalosno u dugovima nego što smo ikada mogao i da zamisli; Prikazivanje ovog prljavog veša će se peče duže vreme.

Džoni Dep je Navodno nadole Spiralni je bila krajnje Raskošni

E! Nevsobtained zvanične dokumente koji "uključuju 11 eksponate e-mail prepiske između samog Depa, njegova sestra Kristi Dembrovski i drugih advokata, agenata, menadžera i bankara u vezi filmska zvezda računima." E! Je takođe u stanju da izveštavaju da su ovi email tvrde Depp računi su prekoračenja za skoro 4 miliona $ od 2010. To je loše, loše vesti za Dep.

load...

Novi japanski Pivo Poslovni Džoni Dep je ovde i Zbunjujuće

U e-pošte i da izgleda da Depp je potrošnja je izmakla kontroli duže vreme. U 2009. Godini, u vreme kada je Dep glumio u Public Enemies, njegov posao menadžer Džoel Mandel, navodno doprla do njega da razgovaraju o suzbijanju svoje navike trošenja. Kao E! Izveštajima, "On je savetovao svog klijenta da" polako na potrošnju odmor 'i' razgovaramo o nekom limit dolara 'na učešće u Dilinker muzej aukciji ", koji podrazumeva se Pirates of the Caribbeanstar je potrošačkih navika nisu bili samo raskošan, ali oni su bezobzirni i.

Dok Dep priznao je njegova potrošnja je izmakla kontroli i više puta pokušali da uguše Mandel je zabrinutost u vezi s njegovim potrošnje (uključujući govoreći mu da će pokušati da obuzda potrošnju odmor tokom porodični odmor), izgleda da je verovao njegove velike plate u raznim filmovima bili rešenje za svoje finansijske probleme. "Prema Johnni, on je postavljen na zaraditi 20 miliona miliona $ za turističku, $ 35 za Pirates of the Caribbean: On Stranger Tidesand miliona $ 20 za Mračne senke",! E prijavio. Sada, usred ovog pravnog bitke, izgleda kao da je došao taj novac i nestao.

load...

Džoni Dep navodno ima Prihodi u svom miliona dolara Tužba

Ova bitka je počela kada Dep tvrdi da su ga njegovi poslovni menadžeri koštati millionsin njihovog postupanja sa njegovim finansijama. TMG uradila navodi ova e-pošte će pomoći da se dokaže da je Dep, koji je bio kriv, a ne njima. Per E! 'S izveštaju, TMG uradila je naveo da je "Dep želi da negira ovo otkriće, jer će utvrditi da TMG uradila učinio sve što je u njegovoj moći da bi Depp, i svi njegovih najbližih savetnika, potpuno svestan finansijskog stanja Dep. Ukoliko TMG uradila je pokušavao sakriti Dep je finansije da pokriju-svoju navodno nedolično ponašanje, ne bi više navrata savetuje Depp dugoročni lični advokat, Jake Bloom, i njegov dugogodišnji agent, Tracei Jacobs, o situaciji. "

load...

Slične vesti


Post Zabava

Pogodi koja je jedna od beioncinih dece imala jaja-zs mean chug

Post Zabava

Preživljavanje preokreta nije bilo lako za nedelju dana

Post Zabava

Još jedna poznata dječja zvezda ima jezgro feldmanove leđa

Post Zabava

Milei Cirus je nervozna zbog svoje sestre Noe da se pridruži slavnoj igri

Post Zabava

Mandi moore brani upotrebu N-Vord-a na ovo smo mi

Post Zabava

Jai-z se bori sa zloglasnom tatu sa Kanie Vestom

Post Zabava

Celebs škola Donald Trump na svom ženskom odgovoru na marš

Post Zabava

Gvineth paltrov potvrđuje njen angažman na najviše gvineth način

Post Zabava

Džon Oliver otkriva zlobe iza predloženog budžeta Donalda Trumpa

Post Zabava

Dating dev patel je strava, ali ne i sve do Tilde cobham-hervei

Post Zabava

Jennifer Lopez potvrđuje da je njena porodica u Portoriku sigurna

Post Zabava

Iz prve ruke detalja o pljačkoj Kim Kardashian-a na Zapadu su izašli iz srca