Može li siva anatomija preživeti sada kada je [spojler] nestao? | RS.burnbrightlove.com

Može li siva anatomija preživeti sada kada je [spojler] nestao?

Može li siva anatomija preživeti sada kada je [spojler] nestao?

Mi smo svi ljubitelji Grai je Anatomihere, zar ne? Zbog toga, mi ne pravimo pretenzije o kakvoj emisiji dobili smo sami navučen na. 'Tis ne veselo, nade vrsta zabave, gde svako dobije srećan kraj. Kao Meredith, to je mrak i Tvisti. Dakle, bilo je samo pitanje vremena kada će Shonda Rhimes odbačena još jedan od naših omiljenih likova.

Koliko dobro si do knovGrei je Anatomi? Testirajte svoje znanje sa ovom kvizu

Setite se Sezon 13 sredinom sezone zimskog finale, što je ostavilo sudbine dva omiljenih Grei Sloun Memorial lekara koji balansiraju: kako Amelia i Alek.

load...

Amelija nekako nestao. Ona je postala širom poznatu Runavai Bride od zaustavljati i ostavljajući samo tužno-sack poruku za Oven. Gde je otišla? Da li je ona vraća? Zašto mora Rhimes odvode ljude od nas? Da li smo kažnjeni?

Što se tiče Alek, pa je Aleks-ed da je u pravu u nekim prilično ozbiljan tople vode savladavši deluca na mrtvo ime. U njegovu odbranu (ako postoji takva stvar u ovom slučaju), on je ušao u šta je mislio da je DeLuca seksualno zlostavljanje Jo.

Da skratim, on se bavi sa zakonitosti i sudske stvari za neko vreme sada. Tu je definitivno govori o Aleks ide u zatvor - i Justin Chambers kreće na posle duge i uspešne rok na Medi-seriji. Naravno, svi bismo mnogo više vole da ignorišu takve dosadne glasine, ali je postalo sve teže da budu optimisti da će Aleks izbegne zatvorsku kaznu.

I prokletstvo, ako smo je pravi, još uvek nismo u celom "Hajde da vafli" govor Aleks je. Neko negde za injekciju javorov sirup za naš dečaka, zar ne?

load...

To nas dovodi do trenutne (čitaj: Perpetual) države nestrpljivo čeka i pitao čija je glava bila na Rhimes 'panja ovaj put. Izgleda da smo večeras dobili naš odgovor previše.

Tokom super-napetom epizodu - priprema Epsom soli, jer ćeš trebati lepo, dugo potopiti u kadi nakon ovog - Bejli, Arizona i Džo putuju u zatvoru visoke bezbednosti ženskom zatvoru. Naravno, ne znamo da na prvi pogled; Mi samo znamo da je Bejli je bio velika kokoška oko gde god su krenuli.

Kada stignu, saznajemo da su tu da obavi proceduru na trudnom zatvorenika. Nožne, udaranje, grize, potpuno nestabilna i često neracionalno zatvorenik, ni manje ni više. Ovo oduševljava nikome, najmanje od svih Bailei. Međutim, Džo i Arizona je ubedim da ova devojka treba i zaslužuje njihovu pomoć.

Nakon ozbiljne, mada pomalo predvidljiva, komplikacije, oni završiti isporuku beba prevremeno da spase svoj život. Pošto je majka još uvek vezan lisicama za krevet, ovo je i brutalno da gledaju i jasno nehumani.

Kolekcija na bestGrei je Anatomi memi tamo

Kada se sve sabere, devojka i beba i završiti dobro. Ali cela mučenje postavlja važna pitanja o ženskim pravima tokom boravka. Znate kako Shonda Rhimes radi - ona ​​voli stranu socijalnog komentara sa svojim hitnih medicinskih slučajeva.

Ali, ono što se desilo nakon što su lekari ostavili u bolnici postavlja još jedno veoma važno pitanje.

U početku, kao što je Bejli, Arizona i Džo voziti nazad prema Grai Sloan, mislite, "Hm, kako zanimljivo da je cela ova epizoda je o samo ove tri žene i medicinski slučaj potpuno nevezanih za bilo koji od redovnog rasporeda likova."

Osim, nije bilo povezano. U masakriranje trenutku - Onaj smo svi slute - Bejli otkriva da je Alek je o priznanju krivice dogovor sa DAHeis zvanično ide u zatvor, svi. Praktično ste mogli da čujete kolektivno tugu u Fandom je.

Podignite ruku ako se osećate kao da bi trebalo da bude podrška grupa za one od nas koji osećaju lično žrtva Rhimes? * Podiže ruku *

Dakle, postavlja se pitanje na ruci je: Da li Grei'sgo na bez Alek Karev? Jedan od retkih preostalih OG karaktera i jedan od poslednjih OG momcima u emisiji, Aleks nije samo osoba Meredith sada. On je sve naše lice. Mi smo već izgubili McDreami; možemo pozdraviti sa Aleksom previše?

Dok sam svakako spadaju u tabor ljudi ožalošćenih u samom misli da ne vidite Alek na našim ekranima svake nedelje, sa opreznim optimizmom, ja kažem: "Da."

Grei'svill go on. Baš kao što jeste posle McDreami umro. I snaga pokazuju da će nastaviti da sija je žene. U ovom trenutku, serija je zaista o ženama osnaživanje međusobno i biti jedni drugima srodne duše. Oni su heroji sopstvenih priča.

DidGrei Anatomi Alek Kareva samo potvrditi da je napušta šou?

Ako je potreban dokaz, jednostavno gledati ovonedeljni epizodu. Išli smo ceo sat sa nari čoveka na vidiku. Naravno, pominjanje Alek je bio neka vrsta naše poništavanje, ali budimo realni: Bejli, Arizona i Džo lako nosio sat.

Ja, na primer, radujem se kako će žene nositi sa izazovom plovidbe Grai Sloan bez jedinstven Alek Karev.

Šta misliš? Hoćeš li da gleda sada kada Aleks Izgleda da je nestao?

Pre nego što odete, pogledajte naš slideshovbelov.

load...

Slične vesti


Post Zabava

Dženifer Lopez je upravo odgovorila na najgore pitanje o Marc Anthoni

Post Zabava

Matt Garza pokušao je da školuje Jessica chastain-a na kontroli rađanja i propao

Post Zabava

Tailor svift i Joe alvin pokazali su neki PDA tokom vikenda

Post Zabava

To nije samo flip ili flop koji čini Christine el moussa prilično kul

Post Zabava

Eric Dickerson nikada ne bi trebao da bude na slavnoj učenici

Post Zabava

Strani stvari star Shannon Purser upravo su postali dragi Abbi za milenijale

Post Zabava

Avril Lavigne i Chad Kroeger ponovo su se udružili i da, osećao se tako dobro

Post Zabava

Spremite se da Anvar Hadid napravi sve naslove ove godine

Post Zabava

Da li je Richonne mrtvog hodanja previše dobar da bi bio istinit?

Post Zabava

Solange je skroman poziv za gramotski bojkot jer, Beionce

Post Zabava

Šakira i gerard Pikue, navodno, pozivaju da se odustanu

Post Zabava

Još jedna poznata dječja zvezda ima jezgro feldmanove leđa