Naša veoma ukusna lista za Bachelor u raju, jer gavran zaslužuje ljubav | RS.burnbrightlove.com

Naša veoma ukusna lista za Bachelor u raju, jer gavran zaslužuje ljubav

Naša veoma ukusna lista za Bachelor u raju, jer gavran zaslužuje ljubav

Sinoć je bilo tako čudno, zar ne? Bachelorended u slomljenog srca za sve Americi kada Nik Viall izabrao Vanessa Grimaldi, a onda svaka interakcija su imali bilo hladno i cringevorthi i rastojanje između njih je bukvalno opipljiva. U međuvremenu, slatka, slatka Gavran Gejts je poslat pakovanje. Bilo je teško gledati, ali realno, verovatno najbolje.

Toliko o tik-All Book - Džoš Marej i Amanda Stenton Are Back Na

Sada je to horor šou je gotov, vreme je da se fokusiramo na ono što je zaista važno: Bachelor In Paradise. Gejts je već potvrdio član glumačke ekipe kao sinoć (koji je bio ne samo Kris Harison je pritisak na u to, zar ne?). Želimo da vidimo kako pada u ljubavi, to dang. Dobiti tu devojku na avionu u Meksiko pre nego sto se predomisli!

load...

Datum premijere je postavljen za BIP četvrtoj sezoni, ali to ne znači da ćemo čekati da shvatim našu snova cast na Bachelorfranchise odbacuje želimo da vidimo napiti i da se na plaži. A pošto smo tako zaljubljeni u Gejts, želimo da plaža ispunjen sa momcima koji će biti savršen za nju. Bez daljeg odlaganja, evo svaki Bachelordude želimo da vidimo u Plaia Escondida, samo da pobedimo Raven Gates 'srce.

1. Kris Soules

Slika ABC

Ovo je mozgalica. Gejts je Južna devojka skroz naskroz - njena najtopliji sastanak sa Nick Viall uključeni kotrlja okolo i što se u blatu močvare. Princ Poljoprivreda je jedan savršen čovek za nju. A tu je i dobra vest: On je već ponuđena svirku!

"Oni su pozvali prošle godine i ove godine", rekao je Soules US Veekli. Savršen. Gotovo.

Oh. Čekati.

"Ne mislim da moj raspored neće dozvoliti pošteno", dodao je on. "Ne znam. Iskreno, to izgleda kao mnogo zabave. Kada sam otišao da bude Bachelor, otišao sam da nađem ženu i zaista ozbiljno ovo ne želim da ulazim u nešto slično. Tamo gde ja 'm neiskren, znaš ?. Ne želim da pravim budalu od sebe na nacionalnoj televiziji. "

load...

Uh, Kris. Treba nam ovo. Ali on zvuči prilično na ogradi, pa hajde da budemo sigurni da imamo neke rezervne momke.

2. Josh Albers

Slika ABC

Albers nije princ Poljoprivreda, ali je definitivno zemlja dečak. On radi kao varilac u kuna, Ajdaho, koji, kao stipendista Idahoan, ja mogu da potvrdim je Hella zemlja. Osim toga, ako su se venčali i Gejts preselila u Ajdaho, ona i ja bih sigurno mogao biti najbolji prijatelji, zar ne? Nema prikrivenih motiva ovde.

3. Luk Akel

Slika ABC

U redu, dobro. Ja sam prvi koji priznaje nisam veliki fan Pell jer sam mislio da je nekako dosadno - bukvalno jedina stvar Sećam se o njemu Jojo Fletcher sezone bio kada su ušli u kadu i ravno gore onesvestila u njegov aps. Ali skoro sve Tvitter želi da se to desi, i ja znam bolje nego da se raspravljam sa celom internetu. Ne navijam za ovaj uparivanje još uvek, ali bih gledati BIPand vidimo kako igra van.

VhichBachelor u ParadiseVedding Vill Be Shovcased na nacionalnoj televiziji?

4. Džared Haibon

Slika ABC

Haibon bi mogao biti jedan najslađi momak koji je ikada hoda ovoj zemlji, što ga čini jedva dovoljno slatko za Gates. Jedina mana je što Ešli Iaconetti ne može, ni pod kojim okolnostima, biti pozvan na zabavu ove godine. Ona je previše zaljubljen u Haibon i da će sabotira svaku šansu koju ima u ljubavi - svi smo videli kako se stvari odigrava za Caila Kuinn prošle godine - i Gejts je suviše dobro da igram tu igru.

5. Džejms Tejlor

Slika ABC

Svako u Americi kolektivno zaljubio u pevač i tekstopisac Tailor kada je izašao limuzinu, gitaru u ruke, da peva Jojo Fletcher ljubavnu pesmu na Noć 1. On je poslat kući fartoo uskoro, i on zaslužuje ljubav skoro koliko i Gejts radi. Bilo bi tako slatko da su ga našli zajedno.

6. Vels Adams

Slika ABC

Adams, koji je radio emisiju u Nešvilu, je druga zemlja dečak koji će biti toliko velika za Gates. On je porodica orijentisana i ukupno srce, a njegov ideal datum takos, živi bend i onda sede na njegovom tremu. Ne možete mi reći Gejts neće biti dovnfor tog datuma.

7. Aleks Voitkiv

Slika ABC

Voitkiv je slika viteštva - Sećam se kada je jednom rukom je na Čad medveda da štiti JoJo Fletcher (i sve ljude u kući koja psiho pretili da će loviti posle predstava bila gotova)? Voitkiv očigledno nije bio u pravu za Fletcher, ali on je očigledno slatka, i imam osećaj neke varnice će leteti između njega i Gejts.

Eto ti ga, ABC. Ako bismo mogli da dobijemo samo Raven Gates i ovih sedam momci na BIP, to bi bilo savršeno. Nema potrebe za bilo koga drugog. Mi smo potpuno u redu sa pretvarajući ga u mini Bachelorettefeaturing Gejtsa i plaže. Make it happen!

Više: ThatBachelor u ParadiseCouple vi nikada niste shvatili na kraju Called To Kuits

Pre nego što odete, pogledajte naš slideshovbelov.

load...

Slične vesti


Post Zabava

Amber saslušan zvanično nije nad elonskim mošusom

Post Zabava

Laurence basse ima prednost kako bi pobedila sezonu 15

Post Zabava

Najnovija koncertna serija Demi Lovato joj daje priliku da se poveže sa navijačima

Post Zabava

Pogled na seksualno uznemiravanje koje je slučajno primetio tvrdi sa pravnog stanovišta

Post Zabava

George i Amal Cloonei su koristili svoju čekovnu knjigu kako bi napravili ogromnu izjavu

Post Zabava

Chrissi teigen je umoran od saslušanja da John legenda izgleda kao beba

Post Zabava

Konačno znamo sigurno kada se vrati igra prestola

Post Zabava

Putnici su u osnovi Adam i Eve u svemiru, uključujući i seksizam

Post Zabava

Verovatno je vreme da sahranimo svoje nade za sezonu preživelih u hladnom vremenu

Post Zabava

Casei affleck krivio svog poslovnog partnera za donaciju Donalda Trumpa

Post Zabava

Dan venčanja Maksima Chmerkovskog koštaće apsolutno bogatstvo

Post Zabava

U najvažnijim vijestima dana, Dennis kuaid je imao troje