Naši omiljeni ženski bosovi na TV-u | RS.burnbrightlove.com

Naši omiljeni ženski bosovi na TV-u

Naši omiljeni ženski bosovi na TV-u

Ikada želeli da poseduju svoj posao, vodi kancelariju kod doktora, upravljanje pripravnika u bolnici ili vlada kraljevstvom? Zašto ne žive posredno kroz ove TV gazde?

Jessica Jones (Kristen Ritter), jessica Jones / Defenders

Džesika Džons je karakter naslov na Netfliks / Marvel serije. Ona poseduje svoju privatnu istragu poslovanja i koristi svoje natprirodne moći da se nakon zlostavljanja muškaraca. U Defenders, njen poseban brend sarkazma čuva trojicu na svom timu u skladu.

load...

Annalise Kiting (Viola Davis), Kako da biste dobili Avai Vith Murder

Annalise Kiting ima svoju advokatsku praksu i radi kao profesor prava. Ona je vrsta dame ne želimo da se kače sa - ali koja izaziva svoje učenike i kolege u veoma neočekivane načine.

HTGAVM Season 4 Spojleri, uključujući i nove Likovi

Liz Limun (Tina Fej), 30 Rok

30 Rockgave nas Tina Fej u svom najboljem. Liz Limun je uvek na vlasti, čak i kada ona nije bila, a njen duhovit duhovit odgovor je izdvajalo kao šefa.

Cookie Lion (Taraji P. Henson), Empire

Jessica Pearson (Gina Torres), Suits

Džesika Pearson igrali neuporedivo Gina Torres, advokat u Pearson Spectre Litt na SAD serije odgovara. Ona je tako jaku volju i žestoka da je često nadmašuje glavne likove emisije. Što može biti razlog zašto ona ima svoj spin-off vođe radova.

Elaine Barrish (Sigournei Veaver), Political Animals

Elaine Barrish ostavlja varanje muža (koji je samo da se desi da bude Predsednik Sjedinjenih Američkih Država), a zatim ide na ostvariti velike političke prekretnice za sama. Ona je matrijarh, politički vođa i diplomata, a ona zaslužila više od običnog mini-seriju.

load...

Kolin krila (Džesika Henvick), Iron Fist / odbrana

Kolin krilo vodi dojo za rizične mladih u Njujorku. Ona smatra da će dobijamo deca koji su uključeni u nešto im daju bolju šansu za uspeh u životu, a radi se naći stipendije da im pomogne da ostvare svoje snove. Ona je filantrop kao i šefa, koji je najbolji vid šefa da bude.

Kapetanica Kathrin Janevai (Kate Mulgrev), Star Trek: Voiager

Vice admiral Ketrin Džejnvej je bio glavni lik u TV seriji Star Trek: Voiager, koji je emitovan na UPN od 1995. Do 2001. Godine je bio kapetan USS Voiager, jedan od najvećih tehnički sposobna brodova u floti. Bila je, do nedavno, jedina žena Zvezda Trekcharacter da je glavni protagonista u zvezda Trekseries ili filma.

Šta treba da znate o Sonekua Martin-zeleno, NevestStar TrekLead

Lesli Knope (Ami Poehler), Parkovi i rekreacija

Lesli Knope je jedan od pojedinačnih većina utvrđenih žena u karijeri koji je ikada krasio naše TV ekrane. Kao javni službenik u odeljenju Parks and Recreation od Pavnee, Indiana, Lesli želi da motiviše svoje osoblje - i sebe - da daju 110 posto, sve vreme, čak i kada je teško ili strašno.

Mindi Lahiri (Mindi Kaling) The mindi Projekat

Mindi Lahiri je doktor sa apsolutno poverenje u njenu sposobnost da bude ne samo neverovatna vođa, ali i neverovatna, zabava žena sa aktivnom društvenom životu. Ona je zabavna i uvrnuta bez da odlaže ili previše zahtevna, a mi je zbog toga.

Lorelaj Gilmor (Loren Grejem), Gilmore Girls

Lorelaj Gilmor je radio svoj put do od beskućnike sobarica na suvlasnika sebi svojstven kafanu. Ona je glasno, šefica i malo flertujem - što čini njen otac Super neprijatno kada dođe da je poseti na poslu. Lorelaj čini tačka da se upoznaju svaku od svojih zaposlenih i zadovoljiti njihove potrebe onoliko koliko mogu.

Gilmor GirlsCreator Ima "čudesne" novu komediju

Olivija Papa (Keri Vašington), Skandal

Olivija Papa je žena iza uspeha predsednika na skandal. Na površini, ona je osoba PR ali ona je i mnogo više. Bez straha da postavim teška pitanja, stavlja ljude u teškom položaju ili tvrdi njen autoritet da se nešto uradi, Olivia je žena na koju treba računati, a ona neće pustiti na putu bilo šta stoji.

Cj Cregg (Allison Jannei), Vest Ving

Kroz toku The Vest Ving CJ Cregg je iz Bele kuće za štampu sekretar za načelnika štaba Bijele kuće - stav je zaradila preko nemilosrdno gura, stalnu sposobnost da ostanu na loptu i sposobnost da zavrti reči na način koji veoma nekoliko drugih ljudi mogli.

Miranda Bejli (Čandra Vilson), Hanna

Neukusno Naci Šalu na stranu, Miranda Bailei uvod u sivoj je Anatomihas sišao kao jedan od najpoznatijih uvođenja scenama u seriji. Ona je vođa bez gluposti ko ima nultu vremena za igre, izgovora ili manje-nego-zvezdane nastupa. Ona nema sumnje u ukazuje na slabosti ili problema, a ona traži najbolje od svih.

Šta to Vatch Do igre na ThronesFinale Season povratak u 2019.

Sansa Štark (Sofi Terner), Game of Thrones

Kao najstariji Stark, sansa sada radi Vinterfell. Ova devojka je prošla kroz toliko muchhardship tokom Game of Thrones, a sada je konačno bi mogao da bude glavni. To je mnogo zaslužena pozicija moći, a jedan ima (za sada) se koristi za veće good.Tagged u
load...

Slične vesti


Post Zabava

12 stvari koje treba znati o ovome smo mi Chrissi Metz (i zašto smo je toliko voleli)

Post Zabava

Roark Luskin zapravo aplaudira Rajanu Ulrichu zbog toga što je izdao na preživelu

Post Zabava

Knjiga koja trenutno izlaže Donalda Trumpa je napravljena u TV emisiji

Post Zabava

Vaš posao iz snova koji radi sa Barakom je stigao

Post Zabava

12 Badass žena će te prevariti do sledeće žene čudesa

Post Zabava

13 razloga zašto se čuje ponavljanje i donosi promene

Post Zabava

Proslavite premijeru sezone 13 bachelorette sa našom epskom pitom

Post Zabava

Oda tvog negana - jer on nije najgori zlikovac na tv-u

Post Zabava

Džek nije morao da umre u ovo smo mi - neko ga je mogao spasiti

Post Zabava

Advokat Miša Barton se ne slaže sa glasovnim glasovima o seksu

Post Zabava

Siva anatomska spinova emisija dolazi sa ovom zvezdom

Post Zabava

Lena dunham nije raspoložena da se pokloni novom tijelu