Ne možete se složiti, ali Mariah Carei je prokleti heroj | RS.burnbrightlove.com

Ne možete se složiti, ali Mariah Carei je prokleti heroj

Ne možete se složiti, ali Mariah Carei je prokleti heroj

Maraja Keri se bori teško, javno bitku za više od 10 godina - sa sobom. Od ranih 2000-ih, mediji su ogroman je u kategoriji palog '90s anđela, ne za razliku od veoma javnost, vrlo široko prijavio borbe Britnei Spears and Christina Aguilera da zadrže svoju' 90s viselike kontrolu nad pop i popularnosti.

U stvari, Mariah je 2005. Oslobađanje emancipacije Mimi je trebalo da bude pobijanje da upravo to, već je dočekala Mad TVsketchand kritiku od Rolling Stone da je počela, "Kao prvo: Mariah Carei je deveti albuma The Emancipacija mimi, nije sranje kao comprehensivelias 2001 je Glitteror 2002 je Charmbracelet. "To je bio težak milenijum do sada za Mimi. Ali, ako se naslovi ona uhvatio u prvom mesecu 2017. Godine su pokazatelj, ona ne daje više kurac.

load...

Maraja Keri grčeva oko na kože i čipke na vrhu automobila u Novom Video

Verujem da je ovo "novo" Sinan nije ništa novo, ali. Sve je počelo pre oko 10 godina u kadi. Ako postoji nešto ikona za pevača (koje ja lično bih tvrditi ima dovoljno - ona ​​će biti Božić sortirano do kraja vremena, i pokušajte da pogledate u leptira i ne vidi njeno lice), to je bio njen ozloglašeni kupanje u da pozlaćeni kada na MTV Cribs.

Možda ste mislili Maraja Keri usne sinhronizacije je loše, zapamtite na MTV Cribs kada je ušao u kadu sa peškirom na. Pic.tvitter.com/HRjpentiUK

- Treve (@ForgotAboutTrev) Januar 2, 2017

Predstava, koja uzvišen višak, dao poznate ličnosti platformu da se osramotiti i bio je u stanju da postoje u unapred Obama doba pre nego što su svi bili probudio je skoro nešto iz današnje Trump ere. Keri, javlja odmah nakon emancipacija je oslobađanje, pod uslovom predstava je većina gledala i ponavlja epizoda. Sa jednim pokretom nekih mehurića, dala je srednji prst svima ruga joj. Da, možda je izgubio nešto muzički kredibilitet i poverenje, ali ovde je bila, i dalje bestidno bogati, dovoljno seksi da se goli pred kamerama i dovoljno zanimljiva da održi sat vremena specijalno izdanje emisije.

load...

Scientologi može biti pravi krivac iza Maraja Keri i Džejms Packer cepanja

Dakle, ono što ne treba da čudi je činjenica da Keri je još uvek veoma je kada devojka. U decembru, kada je ono što je verovatno najviše pričalo o Eve Times Skuare novogodišnji nastup svih vremena, to nije bilo zato što je zakucan. To je zato što ona ne rukuje se zakucao u takvom inspirativan način. Znam da kad god nešto krene naopako u životu u 2017., ja ću biti kanalisanje Keri gura svoj put kroz ta perja na kraju; pola ples, pola oka kotrlja kroz javne nesreće pet minuta.

Ali to je samo vrh ledenog brega. Sada, ona postaje vrhunski uzor za bilo slomljenog srca, potlačene žene od live streaming u samo rublje i radi se samo rublje, a sve u cilju promovisanja spot.

Moramo moramo.;) @gunnarfitness

Ne bilo koji Music Video. Njen novi video (vatch ispod) je snimljen u Kalabasas vili ona se koristi da podeli sa sada bivše verenikom James Packer, sa kojim je njen raspad je veoma objavljene i vatreno. U njemu, Keri gori $ 250,000 prilagođeni Valentino venčanicu je da će da nosi hodati do oltara. Ako svaka žena u Americi koja je ikada završio angažman ili su razvedeni ili raskinuli sa ne ide van nosi samo grudnjak i izliti celu bocu roze u čast, ovo nije Amerika.

Nemoj pasti na taj spot Mariah Carei "senčenje" James Packer

Ako ste još uvek sa mnom, sada u potpunosti razumeju evoluciju Mimi (slobodno da koriste da kao sledeći zapis naslova, girl). Keri u dobi od 46 je diva smo uvek potreban, ali nije znala smo želeli. Nakon pada sa velike visine, ona je uradila nešto sasvim drugačije od povratka: Ona je isklesan putanju u karijeri koja nije bila očekivana. Nije puze za isti otvor. Ona je izabrao novu i rekao, "Hajde kupi kartu." Ona je ostala sjajno kada joj svi rekli da nije. Ona je imala blizance i ti razneti njen direktan prenos sa "send aktova." Ona je prokleti heroj.

Šta mislite o Maraja Keri novog spota? Recite nam u komentarima ispod.

Pre nego što odete, pogledajte naš slideshovbelov.

load...

Slične vesti


Post Zabava

Kim zolciakova kćerka Brielle strogo kritikovala svoj novi izgled (fotografija)

Post Zabava

Podignite ruku ako su poslednje tri minute sive anatomije učinile da vrisnete

Post Zabava

Nešto je bilo potpuno sa Rian seacrestom na zlatnim loptama iz 2018. godine

Post Zabava

Donald Trump diskutuje o manjinama i ženskim pravima u intervjuu od 60 minuta

Post Zabava

Veliki britanski pečeni boži Perkins je pre nekoliko godina razmišljao o izložbi

Post Zabava

Da li je Diana i prince Charlesov brak implodirali zbog bebe?

Post Zabava

Mali detalji koje ste možda propustili u osam slika prvog izgleda okeana

Post Zabava

Ana zime preda naočare za sunce, svet se raduje

Post Zabava

Ami Schumer će učiniti savršenu Barbiju za male devojčice svuda

Post Zabava

Kate McNinns najbolja imena glumaca nikada

Post Zabava

Najbolji poklon Dak Shepard ikada dobio od Kristen zvona

Post Zabava

Brendan frazer tvrdi da ga je uhvatio moćan čovek u Hollivoodu