Ne, savannah guthrie ne odustaje od današnje predstave za Kelli | RS.burnbrightlove.com

Ne, savannah guthrie ne odustaje od današnje predstave za Kelli

Ne, savannah guthrie ne odustaje od današnje predstave za Kelli

Update: 22. Februara, 2017, 10 sati CV: Nakon glasina da će NBS ugovor Megin Kelli je umanjuju Savannah Guthrie van Todaishov, Gatri objavio na Tvitter njen datum povratka: Mart 3.

Hej, mali, Ioure Not jedini * * dobar razlog da se probudim rano !! Im vratila se u @TODAIshovMarch 3! Uzbuđen da vas sve vidim! pic.tvitter.com/tEZa9IJEzJ

- Savana Gatri (@SavannahGuthrie) Februar 22, 2017

Po izgledu, posao Guthrie je na Todaishov je sigurno. Ona je potpisala dugoročni ugovor sa emisije pre odlaska na porodiljsko odsustvo.

load...

Update: Feb 3, 2017, 12:30 am T.: Glasine lete još jednom da Savannah Guthrie posao je u opasnosti.

Izvori govore stranicu Sikthat Guthrie, koji je trenutno co-domaćin 7 am sat na Todaishov zajedno sa Matt Lauer, verovatno da se udario u 9 am otvoru za, preuzimanjem za Tamron Hall i Al Roker i otvaranja mjesto u zavidnu 7 ujutru sat za novajlije Megin Kelli.

"NBS ne plaća Megin $ 12 do $ 15 miliona dolara godišnje da bude na u 9 časova Priča se da je Savanna mogli da otvor za 9 pm i Megin će ići pravo u u 7 časova Endi Nedostatak je potpuno iza svega ovoga," a izvor rekao. "Nema šanse Megin bi potpisao sa NBC osim ako nije obećao veliku ulogu čina."

Jedan insajder dodao: "Ako ste Savannah, gledaš preko ramena svaki minut. Prvi put Savanna je napolje, Megin će popuniti, sedi pored Matt Lauer, i NBC će ići na velike dužine da iskoristi na nju. To nema smisla da plati Megin toliki novac, osim ako je ona na u 7 časova "

Update: Jan 27, 2017, 1 am T.: Zvanično: Megin Kelli neće biti zamene Savannah Guthrie, ali ona je ivica Al Roker i Tamron Hall iz svog domaćina sat na Todaishov.

U izveštajima se navodi Kelli ima nju od bilo 9 am otvor za koji Roker i sala trenutno hosting, odnosno 10 časova otvor za koji je domaćin Kathie Lee Gifford i Hoda Kotba, koji će biti premešten u 9 časova, ako Keli preuzme njihov vremenski slot.

load...

Insajderi kažu Roker i Dvorana će i ostati na NBC, ali šta da će izgledati ostaje nejasno. Kelli će verovatno biti domaćin svoj sat Todaisolo.

Kelli je još pod ugovorom sa Fok, iako je ona napustila mrežu, tako da neće početi da se pojavljuje na NBC dok negde u jesen ili čak kasnije.

"I dalje je pod ugovorom na Fok do jula, onda ona ima šest meseci non-takmiče [klauzulu]", rekao je insajder Peoplemagazine. "Foks može pustiti iz ne-nadmeću, ali možda i nije. Ima toliko toga ima da još uvek se dogovoriti."

Najava da Roker i sala gube sat vremena došao jedan dan nakon što su oboje slavili uspeh svojih sat, na Tvitter.

Update, 6. Januar, 11 časova T.: Glasine lete oko Megin Kelli potez na NBC - nedavno je mrežni šefovi imaju neke velike planove za nju da ivici Savannah Guthrie iz The Todai Shov.

Page Sikreports da više izvori su potvrdili da je razgovor na mreži kaže Keli je krenuo za danas.

"Postoji glasina o setu koji će Megin na kraju dobiti glavnu ulogu sidra ulogu u danas, guranje Savannah napolje", rekao je insajder sajt.

Međutim, drugi izvor je rekao sajtu da je "9 pm čas Todaiis verovatno nije njen cilj. Ona je ribolov za nešto drugo."

I ekec na visokom nivou na NBC odrastao ugovor na 5 godina da Gatri upravo potpisao.

"Upravo smo potpisali Savannah do masovnog sporazuma koji je duži od Megin je", rekao je izvor. "Trag sidro uloga u Todaiisn't delu razgovora za Megin. Cilj je bio samo da se neko od Megin talenta i kalibra kroz vrata na NBC. Nismo doneli odluku o njenom dnevnom slot. To se raspravlja. "

Todaishov Rep takođe demantovao glasine, rekavši da Gatri ima dugu budućnost sa predstave.

"Ne, Megin se ne 'negovan;' viši rukovodstvo NBC Nevs očekuje da se odavno u penziji i spavanje u, dok Savanna i dalje raste rano i sidrenje Danas ", rekao je Rep.

Original priča:

Zvanično: Megin Kelli odlazi Fok.

Megin Keli left "uvredio" nakon njenog zagrejanoj na vazduh rasprave sa DL Hughlei

Izveštaji kažu Keli odbio ponudu od $ 20 miliona-A-godišnje iz Fok u cilju preduzimanja nastup na NBC-u, gde će imati u nedelju uveče shov, dnevni informativni program i mesto u političkom pokrivenosti mreže.

Kelli će ostati u Fok kroz ove nedelje, nastavlja da bude domaćin svoj shov, The Kelli File. Njen poslednji dan na Fok će biti u petak, iako ona neće početi na NBC-u do jula zbog svog tekućeg ugovora.

Foks CEO i predsednik Rupert Mardok objavio izjavu nakon vest o Kelli poteza, pisanje, "Nadamo se da će ona uživa veliki uspeh u svojoj karijeri i želim nju i njenu porodicu sve najbolje."

Megin Kelli mudrost o tome kako idemo dalje od izbora je pravo na

Keli je takođe objavio izjavu sama na Facebook-u, zahvalivši joj uskoro biti bivši poslodavac za mogućnosti da joj je dao.

"Dok sam se u velikoj meri nedostajati moje kolege u Fok, ja sam oduševljen što se pridružiti porodici NBC Nevs i vodi na novi izazov", napisala je ona. "I dalje sam duboko zahvalan Fok Nevs, Rupert, Lachlan i James Murdoch, a posebno na sve fnc gledalaca, koji su me naučila mnogo o tome šta je zaista važno."

Keli je bio u Fok 12 godina. To nije objavio koliko ona će biti isplaćena u NBC nakon što je odbio ponudu $ 20 miliona od Fok, gde Kelli Fileis druga najgledanija kablovska informativna emisija u ukupnom gledalaca. ABC i CNN-su navodno takođe jurnjava Kelli, ali theDaili Mailreports da oni ne mogu takmičiti sa ponudom od Fok, dovodeći ih u iz trčanja.

Da li Megin Kelli nagoveštavaju u svom memoarima da je bio otrovan od strane Trump?

Pre nego što odete, pogledajte naš slideshovbelov.

load...

Slične vesti


Post Zabava

Sedmica je sada vrlo uspješna, ali to nije uvijek bio slučaj

Post Zabava

U odbrani Erike Jaine na dvts: ona je seksi af, prevazići to

Post Zabava

Možete osećati ljubav u fotografijama princa Harri & meghan markle

Post Zabava

Uma Turman i njen bivši izvlačni pritvorska borba se završava

Post Zabava

Pazi Jessa Seevaldova beba broj 2 pokušati da izbaci izlaz iz njenog stomaka

Post Zabava

Odgovara za sezonu 6 fotografija zabrinuti nepredvidivo vreme za spektar litt

Post Zabava

Jennifer Lopezova upotreba rodno neutralnih zaimki na instagramu je važna

Post Zabava

Alissa Milano otkriva status očarane reboote

Post Zabava

Da li će Nashville preživeti bez raine ili će dobiti čizmu?

Post Zabava

Samo smo se zaljubili u ćerku Christie brinklei, aleka rai Joel

Post Zabava

Chris Harrison će objasniti sve što se dogodilo između Corinne & DeMario na BIP-u

Post Zabava

Gmas Michael strahan želi da svoju djecu stavi na digitalni Detok