Nick Cannon je proveo božić u bolnici, ali nije potrošio sam | RS.burnbrightlove.com

Nick Cannon je proveo božić u bolnici, ali nije potrošio sam

Nick Cannon je proveo božić u bolnici, ali nije potrošio sam

Update: 28. Decembra, 2016 1:30 am CV: Nick Cannon je ažurirao svoje fanove iz bolnice sa slatkim video poruci na Instagram, da ih zahvalio na podršci jer je isceljuje se iz lupus komplikacija.

Hvala vam za svu ljubav, brigu i molitve. Idemo!! Mi smo svi Ncredible !!! "Imaš samo trenutak. Dakle, to živim kao ti to Ovn!" #HoldOn Dostupna je odmah na Apple muzika, Spotifi, iTunes #Ncredible Isaija 54 17 Nema oružie Formirana Against Me će napredovati! #StandUpDontShoot @shovtime dolazi 2017 !!!

load...

"I dalje sam u bolnici, ali sam hteo da odem odavde stvarno, i ja da znaš da o da ga uzme u potpuno novi nivo", rekao je on na snimku. "Upravo sam sedela ovde odražava i ne mogu da sedim ovde uspavane više. Uzeću ga na potpuno novi nivo, različiti stratosphere, drugačiji mezosferu."

On je nastavio: "Ja sedim ovde samo jača Baš kao Iron Man jake, Incredible Hulk tipa jaka i Buda je rekao da je najbolje:.." Svako jutro da se probudite, vi se ponovo rodio, a šta ti je važno da danas najviše. ". Želim da odem na ovo putovanje sa mnom jer cenim svu ljubav. Nisam znao svi me vole kao da svi smo jači jer smo pregurali 2016. I. Mi ćemo nastaviti. "

U naslova prikaza video snimka, on je napisao: "Hvala ti za sve ljubavi, brige i molitve. Lets Go !! Svi smo mi Ncredible !!!"

Original priča:

Nick Cannon nije stigao da provede Božić kod kuće ili u vili luksuznog odmora (kao što je svojoj bivšoj ženi Kemal Careidid), jer je vezan za krevet u bolnici u Los Anđelesu nakon prijema zbog komplikacija lupusa. Međutim, top nije provesti praznike sam - i on može zahvaliti Kevin Hart za to.

Nick Cannon Božić je, nažalost, uključujući i neke neočekivane vreme u bolnici

load...

Uzimajući u instagram u ponedeljak, 26. Decembra, Kevin Hart deli sliku o sebi, Dick Gregori i Cannon, i on je captioned sa slatkom porukom o zdravlju svog dobrog prijatelja. On je napisao: "Dakle, drago da vidim brata @nickcannon se vratim u sebi. Ništa osim ljubav prema tebi čovek. #GetVellNick #Ncredible."

Tako drago da vidim brata @nickcannon se vratim u sebi. Nothing But Love For Iou Man. #GetVellNick #Ncredible

Top je jasno oseća ljubav i kasnije odveo u Instagram da dele istu photoalong sa porukom zahvaljujući svima onima koji su mu pokazala podršku u njegovo vreme potrebe.

"Čoveče, toliko loving jake vibracije došao da me poseti u bolnici danas! Hvala svima za sve poklone, poruke, komentare, vreme, ljubav i molitve. Idem tamo !!!" pisao, dodajući: "A kada sam se vratio. Radi se o biti #Ncredible."

I sada znamo koliko novca Maraja Keri i Nik top se

Drago nam je da čujemo top je bolje i održavanje takvog pozitivnog razmišljanja, mada je nesumnjivo pomaže da ima tako divan sistem podrške i pomoći mu da kroz ovaj put.

Pre nego što odete, pogledajte naš slideshovbelov.

load...

Slične vesti


Post Zabava

Pogled megane McCain Vezao je čvorovi na tajnom venčanju

Post Zabava

Ova siva anatomska zvezda je tek završila razvod

Post Zabava

Helsinova pesma iz ženskog marša 2018. godine ne treba propustiti

Post Zabava

Ružičasta sila kroz grip da ubije nacionalnu himnu u super čašu LII

Post Zabava

Mreže za šetače mrtvih ljudi su nagovestile na mogućem izlasku

Post Zabava

Oprah vinfrei je nekada bila zabrinuta da je reese leptir imao PTSD

Post Zabava

Donald Trump nastavlja rat sa medijima, Nev Iork vrijeme spremno za borbu

Post Zabava

Nick viall i Vanessa Grimaldi su bili svi PDA tokom DVTS

Post Zabava

Bella hasid je snažna u podršci novoj knjizi njene mame o bolesti limama

Post Zabava

Internet ga gubi nad tim ahs: kultnim klovnovima

Post Zabava

Kate Hudson se vratila na sud zbog starateljstva nad njenim sinom

Post Zabava

Tvoja devojka Nicole Richie se vratila i sada je zapravo u nauci