Nova plesna turneja braće Chmerkovskii će biti porodična stvar | RS.burnbrightlove.com

Nova plesna turneja braće Chmerkovskii će biti porodična stvar

Nova plesna turneja braće Chmerkovskii će biti porodična stvar

Postoje neke veoma uzbudljive vesti dešava u svetu Dancing vith the Starspros, tako da možete da sednete i pripremiti da sve uzme u. Rano ujutro u ponedeljak 5. Decembra Maksim i Val Chmerkovskii napravio uzbudljivu announcementon dobro jutro Amerika. Oni stvaraju novu nogu svog uspešni 2016 plesne turneje, calledMaks, Val & Peta Live on Tour: Poverljivo, i da, oni dodavanjem Peta Murgatroid. To će biti ceo ples turneja puna nekih od najboljih DVTSpros na bloku (žao nije žao da Derek i Julianne Hough), ali takođe će biti velika, stara porodična stvar kao dobro.

Val Chmerkovskii & Džena Džonson Pobednik Best Par Tokom DVTS finale

Dok daje intervju za Entertainment Tonight Val zadirkivali šta da očekujem za predstojeću turneju. "Definitivno ćemo imati mnogo vau trenutaka", objasnio je on. "Mislim da je 'poverljivo' je više od strane iskrenost ćete vi da se na ovoj turneji. Ovaj šou će biti iskren o tome kako se osećamo o ljubavi, kako mislimo o prijateljstvima, šta mislimo o porodici, i to je ono što je poverljivo. Ti ćeš doći do nas vide na način na koji niste nas do sada videli. "

load...

Radila celo leto na ovo. Ako vam se svidja "Our Vai" obići ćete apsolutno love this one. Iskren. Strastven. Loving. Proslava porodice i svih prelepa haos koji dolazi s njim. Datumi turneje dostupni sada na MaksandValTour.com Skidaj karte pre nego što su se svi rasprodate #MVPTour

I Val tačke oko vidi celu Chmerkovskii porodicu na način koji nikada niste videli ranije, prema ET, to znači uključujući Maksimalni i malim sinom Murgatroid je Šaj u turneji kao dobro. Iako nije jasno kako Šaj, koji je i dalje manje od jedne godine, će biti uključeni, nema sumnje da će dodati nešto ekstra poseban na celoj turneji, zar ne?

U Chmerkovskii braća su sigurni da podesite svoje turneje sa nekim jeftinim plesa tokom GMA saopštenju. Izgleda kao da će da bude fer količinu glam na ovoj turneji, ako kostimi i dekor su koristili u emisiji je bilo indikacija. I hej, ne žalim se uopšte. Dovesti. Na. The. Glam.

Hvala @goodmorningamerica !!! Hvala @maksandvaltour cast Hvala ti @villloftis !!! Ne možemo čekati da vam pokažem šta smo radili na koji će biti ništa manje spektakularno! #CanIouTellVeAreEkcited

load...

Maksim Chmerkovskii Stavite sve Feud Glasine to Rest Vith One Sveet Letter

Dok je GMA, objasnio braća zašto su želeli da dovedu Murgatroid na boardthis vreme oko. "Ovaj put smo dovođenja tajno oružje, što je gospođa Murgatroid, ili pretpostavljam da je gospođa Chmerkovskii sada", rekao je Maksim objašnjavajući zašto je došlo vreme za njega i Val dodati nešto novo i uzbudljivo u svoje ranije uspešne turneje formula. "Pošto su delili binu sa Val je bio smešan iskustvo. Nema ništa bolje nego da rade sa svojom porodicom."

Uključite se u @GoodMorningAmerica 8.35am za uzbudljivu najavu. To je teško drži ovu tajnu. #MVPLive @maksandvaltour

Maksim Chmerkovskii & Karta Murgatroid Da je Većina Magični Vedding 2017. Godine

Ali naravno Maksim mogao da drži u svojoj uzbuđenja za turneju koja je ležala ispred:. "Bringing Peta na samo čini da je mnogo više smisla da se ne mogu čekati na turneju sa svojom porodicom i samo se u autobusu sa malom bebom Šaj i da ga bude deo toga, kao dobro. "

Jasno je da je cela Chmerkovskii klan je oduševljen o Maks, Val & Peta Live on Tour: Poverljivo i Dang. Mislim da prilično sam oduševljen o tome sada previše.

load...

Slične vesti


Post Zabava

Nemojte da budete zabrinuti Briel Biermann je pokvaren sa kapitalom

Post Zabava

Emma kamen i Hillari Clinton imaju ženu naših snova

Post Zabava

Ladi gaga ozbiljno krši mnoge zakone u njenom videu john vaine

Post Zabava

Ashton Kutcher pravi emocionalnu molbu i rešava online trolove u jednoj sednici

Post Zabava

Supernatural mora odmah vratiti kastel

Post Zabava

Ova narandžasta je nova crna sezona 5 spoilers treba razmotriti pronto

Post Zabava

Gigi Hadid gleda na sjajnu sliku sebe sama svaki dan

Post Zabava

Neka bude suza, jer Daniel dan-Luis samo prestane da glumi

Post Zabava

Princ Harriova devojka Meghan marka je savremena princeza koja nam je potrebna

Post Zabava

Koji glavni lik na mrtvom hoda će umreti Sljedeće u neganskoj bitci?

Post Zabava

Internet je zapaljen nakon sinoćne epizoda epizoda

Post Zabava

13 stvari koje ne znate o Chloe Grace Moretz