Novi promo dnevnika vampira je dodatni dokaz Bonnie će umreti | RS.burnbrightlove.com

Novi promo dnevnika vampira je dodatni dokaz Bonnie će umreti

Novi promo dnevnika vampira je dodatni dokaz Bonnie će umreti

Finale the Vampire Diariesseries je skoro ovde. Još uvek je teško poverovati voljeni drame će uskoro doći kraj posle osam sezona. Postoje samo dve epizode ​​otišli ​​sa pretposlednjeg epizodu emitovanja ovog petka, 3. Marta.

Da li će Boni mora da umre da Bring Elena Back forTVD je finalna epizoda?

Kao krajnji epizoda prilazi, Teaser nakon teaser nastavlja da bude oslobođen. U ponedeljak, drugog TVDpromo je otkriven, a ovaj put je uključen neki Delena akciju. Bilo je toliko Promos teasing Nina Dobrev povratak kao Elena, ali bilo je jedva bilo detalji otkrivaju.

load...

Očigledno, serija će se voditi računa o pokazuje previše snimke, ali oni su očigledno osećaju velikodušan, jer smo konačno mogu da gledaju Elena i Dejmon ujedini nakon toliko vremena. Kao što možete videti u nastavku, Jelena dobija veliki osmeh preko njenog lica, Dejmon radi sa njom i oni prihvate. Da li je još neko samo da jeza? Video pokazuje Stefana kaže, "Velcome back". Velcome back zaista, Elena Gilbert.

NevVampire DiariesTheori O Elena nije samo Ludi, lomi srce

Iako je ova Teaser (i skoro svaki do jednog za finale serije) se vrti oko Elene povratka, dobijamo neke loše vibracije oko Bonnie. Od Kaj put Elena u magični komu i povezan je život Bonnie, to je bilo jasno jedini način za Elena da ikada probuditi se ako Boni umre.

Do sada, to ne izgleda kao da je bilo koji drugi prihvatljiv način za Elena da se vrati, osim ako joj BFF Bon-Bon umire. U poslednjem trenutku, još jedan način da se uštedi i Elena i Boni mogli biti otkriveni, ali izgleda češće nego ne da će Boni biti znak pozdrava tokom finalnog TVDepisode.

load...

U teaser iznad, Damon i Stefan su u sakoe, koji su najverovatnije one su nosili Stefan venčanje u Caroline. Ako je definitivno slučaj, onda to znači Jelena će se vratiti do današnjih dana, a ne negde u budućnosti, nakon Boni je ostario i živeo dug život. Znaš šta to znači? Sigurno izgleda kao fanova Bolje se spremi da se oprostim Bonnie Bennett.

Ako Stefan i Damon ruho u poslednjem TVDpromo nije dovoljno ubedljiva, onda evo nekoliko drugih znakova koji Boni je tako umreti.

1. Neko će umreti

Prema Entertainment Veekli, neko će diein finale TVDseries. Medij je na setu za snimanje u poslednjoj epizodi i gledao sahrana održati. To je onaj koji je dovoljno emotivno da izazove Jelena da plače. Kako je rekao izvršni producent Džuli Plec, "Želeli smo da odemo veliki, emocionalno, sa akcijom, a uz spektakularni toga. Mi smo apsolutno osećaju ep."

Elena bi vrlo dobro da plače zbog gubitka svog BFF. Ako Boni umre, koji će sigurno napraviti za jedan veliki, emocionalne i epske epizodu.

2. To je jedini način da ona bude sa Enzo

Trenutno Bonnie je u osnovi imaju vezu sa duhom. Boni je tako izgubljen bez Enzo i njeno srce nastavlja da bole. Njena ljubav prema Enzo nikada neće nestati, i koji je bolji način za nju da provedem ostatak svog života sa svojom pravu ljubav nego što je umro? Ona i Enzo duše će onda biti zajedno.

To verovatno ne bi bio prvi izbor za ljubitelje, ali TVDmore često nego ne voli da se probije srca gledalaca. Naravno, Enco mogu biti vraćeni u život nekako, ali mi stvarno ne mislim da će se desiti.

3. Ona je stvorila alternativni dimenziju

Da li mislite da je ovo bez razloga uopšte? Posle Stefana ubio Enzo, Bonnie je bol, tuga i psihičke sposobnosti bile dovoljno jake za nju da stvore alternativni dimenziju da zadrži Enzo sigurno od bivšeg lidera pakla, Cade. Ako umre, Boni i Enzo lako može rest zajedno u ovom skrivenom dimenziji. Svašta može da se desi na TVD, zar ne?

4. Ona može da pobedi Katherine

Sada kada se zna da Katarina preuzima Hell i vraća za osvetom, koji bolje da je pobedi od Bonnie? Boni samo bi mogao da skine Katarini, sačuvajte svoje prijatelje i držati Mistik Falls sigurno. Ako je to slučaj, koji takođe može da znači da će umreti u tom procesu. Boni je upravo tip osobe da sebe žrtvuje da spasi one koji voli.

Ko zna da li će Boni biti taj koji će umreti, ali ako je, nema sumnje da neće otići bez borbe i bez savršenog danak.

Finale The Vampire Diariesseries emituje u petak, 10. Marta u 8 / 7c na The CV.

Nina Dobrev AnnouncesVampire Diaries izaći sa 23 slika i Sveet Message

Pre nego što odete, pogledajte naš slideshovbelov.

load...

Slične vesti


Post Zabava

Bivša I & R zvijezda Michael muhni ostaje čista zbog te glasine o seksualnom uznemiravanju

Post Zabava

Niti Ian somerhalder niti Nikki trska ne bi mogli da se drže mesec dana ćutanja

Post Zabava

Amber saslušan zvanično nije nad elonskim mošusom

Post Zabava

Reese vithspoon & Rian phillippe žele o kćeri Avi na njenom 18. rođendanu

Post Zabava

Ari Luiendik Jr. raskinuo sa svojom djevojkom za Bachelor - ugh

Post Zabava

Kao žena, evo kako bih se odupreo ako bih živela tokom priče o sluškinji

Post Zabava

Thandie Nevton je previše dugo potcijenjen od strane Hollivooda

Post Zabava

Tinejdžerka Kim Zolciak je pozvala na trening struka (fotografija)

Post Zabava

Dolazi film o soulcicle-u i ove glumačke glumice u njemu

Post Zabava

Svet želi mnogo da se bori sa Leeom bachelorette-a

Post Zabava

[spojler] umro je na mrtvoj srednjoj sezoni, a rat je na putu

Post Zabava

Tailor svift govori o svom slučaju seksualnog zlostavljanja javno po prvi put