Olivia Vilde je ikada imala najgori rođendan | RS.burnbrightlove.com

Olivia Vilde je ikada imala najgori rođendan

Olivia Vilde je ikada imala najgori rođendan

Moze li neko da ode i proveri Olivia Vilde? Mislim da bi mogla da se ozbiljno povredi odmah i razumljivo. Vajld je imao jednu od najgorih rođendan ikada (pretpostavljam, mada sumnjam da sam suviše daleko od tog broja) kada je objavio tokom vikenda da je ona izgubila voljenog psa, Paco, na njen 34. Rođendan. Kao pas majku i čoveka sa osećanjima, to me je udario pravo u oseća. Ne mogu ni da zamislim šta Vajld je sada prolazi.

Olivia Vilde Poruke bolnica Flashback PIC za ćerke prvog rođendana

Osećanja su tako, tako stvarno tamo na Instagram u nedelju kada Vajld posted sećanja na nju i Pacovith na naslova u-memoriam. "Lost moj najbolji prijatelj sinoć", napisala je ona. "Pako je bio ljubazan, mudar, nežan, volim duša. Mogu da postavite hiljadu fotografija tolikih avantura. Ove slike me podsećaju kako mirno me je. Moje srce se oseća sada slomljena. Sve što mogu da tražim je da razmotri usvajanje štene, i da ih voleti sa svim što imaš. Ovo je za sve neverovatnih prijateljima Paco koji su bili tako ljubazni da mu tokom godina. Ja sam zauvek zahvalan. " Moze li neko da donese mi maramicu? Ja sam struji ovde!

load...

Izgubio sam najboljeg prijatelja sinoć. Pako je bila neka vrsta, mudar, nežan, ljubavi duša. Mogu da postavite hiljadu fotografije toliko avantura. Ove slike me podseti kako mirno me napravio. Moje srce se oseća sada slomljena. Sve što mogu da tražim je da razmotre usvajanje štene, i da ih voleti sa svim što imaš. Evo za sve neverovatnih prijateljima Paco koji su bili tako ljubazni da mu tokom godina. Ja sam zauvek zahvalni.

Uilde foto skup pokazuje srećnija vremena sa Paco snuggling i druženje kao i svaki dobar pas mamu i pasa sin uradio. Jasno je Uilde veza sa Paco nije bilo kraja i da izgubi da će trajati dugo vremena da se obradi. Ono što nije jasno je kako Pako umro, nije da je stvarno važno; izgubi voljenu ljubimca nikada nije, nije lako.

Molim vas da ne Sramota Olivija Vajld za ljubljenje njenog sina?

Samo kratko vreme pre ovog neočekivanog gubitka, Vajld je postavljen srećniji photoof ona i njena slatka porodica - glumac Džejson Sudeikis i njena deca, Otis 3, i Dejzi, 1 - visi u svojim udobnim odeći i ima dragoceno vreme sa porodicom.

load...

"Ono što mogu li da zamolim za na ovoj 34. Rođendan? Samo beskrajnom zdravlje i sreću za ove magične manijaka. Hvala, hvala hvala, milion puta, hvala", napisala je ona kao naslova u veoma divnog foto.

Šta sam mogao da zamolim za na ovoj 34. Rođendan? Samo beskrajna zdravlje i sreću za ove magične manijaka. Hvala, hvala hvala, milion puta, hvala.

Chrissi Teigen tuguje zbog gubitka njenog psa cica sa mnoštvom Pics

Nadajmo se da je u stanju da sada snuggle do njene porodice; ona će verovatno biti potrebna svojoj ljubavi u ovom veoma teškom trenutku.

load...

Slične vesti


Post Zabava

Kim Kardašian zapad se još uvek ne vraća u središte pozornosti

Post Zabava

Mama june gubitak težine trebalo bi da bude mnogo više od osvete

Post Zabava

Pa, da li neko vidi sličnost između penelope Cruz i donatella versace?

Post Zabava

Kritikujući Trinu Lenu Dunham komentariše sve što želite, ali ostavite svoje telo na miru

Post Zabava

Hajde da brinemo o tvome trivijalnosti pre nego što novi film pada

Post Zabava

Hodajući mrtvi moraju znati da možemo sve više koristiti Isusa u našim životima

Post Zabava

Fergie ima najmanje jednog navijača nakon svoje katastrofalne himne

Post Zabava

Sve što znamo o volji i Grace-u, uključujući i sezonu 2

Post Zabava

Gigi Hadid, rasista? Buda kolačić je u nekim nevolji

Post Zabava

Vanessa Lachei održava povredu dok vežba za DVTS

Post Zabava

Prince Harri može pozvati više od jedne bivše devojke na svoje vjenčanje

Post Zabava

Istorija ružnih plača na Oskarima