Ono što Jane, devica, dobija pravo u vezi sa žalosnim procesom | RS.burnbrightlove.com

Ono što Jane, devica, dobija pravo u vezi sa žalosnim procesom

Ono što Jane, devica, dobija pravo u vezi sa žalosnim procesom

Džejn VirginSeason 3 svakako lukavstvu kada je predstava ubijen Michael (Bret Dier) u sred sezone. To je nešto što navijači sumnja se može desiti u nekom trenutku, ali kako i kada je došlo njegova smrt, pa, to je prilično šokantno.

Dok si Mourning ThatJane Device smrti, Ekecutive Kaže Pokaži Vill Go On

Od tog trenutka, navijači su gledali kako Jane život drastično promenio od zvanično postala udovica i kako ona nastavlja da nosi tri godine kasnije. Međutim možete osetiti o smrti Mihaila i kako JTVchose da rukuje na Jane priču od nadmašuje većinu svog sirovog i emocionalni proces tugovanja, nema sumnje da im je dobila dosta u pravu u vezi žalosti.

load...

Kao Jane, izgubila sam nekog koga volim iz vedra neba. Na samo 13 godina, moj brat je umro sa 16 godina u saobraćajnoj nesreći. Ispostavilo Mi Vorld naglavačke, i uskoro sam pogodio pravo šamar u lice sa bolom. Očigledno, tip gubitka Jane doživljava u odnosu na moje je znatno drugačija, ali i dalje mogu da se odnose na njen proces tugovanja, kao i činjenica da je ona morala da se oprosti nekome neočekivano u tako mladom uzrastu.

Svako tuguje drugačije, ali svako ko je pretrpeo neodoljivu tragediju apsolutno razume gubitak i sve emocije koje dolaze sa njim. I Jane Virginis radi upravo to na realističan način.

Uz to, tu je ono što Dramedi je do sada dobila pravo o procesu tugovanja.

1. Realnost je neodoljiv

Slika: Tumblr

Bez obzira na to koliko je vremena prošlo, realnost je uvek tu čeka. Za Jane, ona pokušava da se izbori sa Michael smrti sve dok što joj pisanje snove i biti sjajna majka svom sinu, Mateo. Pronalaženje tog balansa je teško, a da ne pominjemo dalje ogromna. Ponekad je lakše ignorisati realnost i utopiti svoju tugu u žalosti, ali postoje trenuci u kojima bi radije ići o svom svakodnevnom životu i zaboraviti tugu zajedno. U osnovi, realnost može biti veliki kuja kada se radi sa gubitkom.

load...

2. Vreme ne leči sve rane

Slika: Tumblr

Za razliku od uobičajena fraza tvrdi, vreme zapravo ne leči sve rane. Bez obzira da li je to bio jedan dan, tri meseca ili 20 godina, tuga je uvek tu vreba iza tebe. Ponekad imate dobar dan, a onda ponekad imate loš dan. To je nešto Jane je sada shvatio. Iako je prošlo tri godine od Michael umro, ona je još uvek boli i plače.

3. Anksioznost i napade panike

Slika: Tumblr

Kao što je prikazao u Sezona 3, Epizoda 12, Džejn pati od anksioznosti i često dobija napade panike u vezi sa Michael smrti. To je sasvim uobičajena među mnogim pojedincima koji su morali da se pozdravim sa nekim koga jako volim, uključujući i mene. To je kao telo ne može da održi korak sa svim emocijama, glavobolju, stres, tuga i sve ostalo što dolazi sa bolom i završiti u opštoj panici.

Hvala, porodica, za razumevanje tuga Deca prolaze kroz Kada bratu ili sestri Dies

4. Sve može izazvati emocije

Slika: Tumblr

Bilo da se radi omiljena pesma, omiljena boja, omiljeno broj ili omiljena hrana, šta i sve što može izazvati emocije. To se dešava često sa Jane kad god vidi nešto što je podseća na Michael. Retko ja, kao Jane, ikada dan bez gledanja, čitanja, opažanju nešto što me tera da razmišljam o mom bratu.

5. Postoji i tama i svetlo

Slika: Tumblr

Kao Alba rekao Jane u jednoj epizodi, "Moramo pustiti malo svetlosti u." Sa smrću voljene osobe, tama može biti ogroman. U zavisnosti od dana, osetićete da ostanu u tami, nego ulazak u svetlost. Uspone i padove su nepredvidivi, ali sigurno osećate oboje.

6. Sve će zauvek biti "drugačiji"

Slika: Tumblr

Kako vreme prolazi, živi svoj život ne postaje lakši, već drugačije. To je jedini način mogu da se setim da je opisuje, i jasno Alba dobija da je to dobro. "A tvoj život će biti ponovo lepa, samo na različite načine", rekla je Džejn u jednoj epizodi. Nisam mogao da kaže da je bolje da sama.

7. Žalost je složena

Slika: Tumblr

Jane je uspona i padova pokazuju da je tuga je iznad jednostavna. Tu mogu biti takozvani "faze tuge", već kao neko ko zna ponešto o tome, ja ne verujem da postoji pravilnik o pravu ili najbolji način da žalim. To je složena i jedna od najtežih stvari da razume ili objasni osim ako se odnosi na nekoga ko zna tačno kako se osećaš.

Džina Rodrigez pravi svačijem Javs Drop Vith Her Super-Edgi Nev Look

8. Imajući nečiji memorija živ

Slika: Tumblr

Uprkos pozdrava Majklu pre tri godine, Džejn nastavlja da Michaelovu memoriju živ. To je zaista teško, posebno kada je osoba više nije ovde u telu. To je jedan od razloga Džejn uživaju razgovara sa starim partnerom Mihaila, Dennis. Ona voli čuje nove stvari o Majklu jer drži ga u životu malo. Nije svako voli da priča o smrti voljene osobe, ali bih voleo da to uradi upravo iz istih razloga kao i Jane.

9. Biće srećan je u redu

Postoje trenuci kada Džejn je srećan, kao i svaki put kada Mateo čini njen osmeh ili kada je dobila knjigu. Pogodi šta? To je u redu. Samo zato što neko umre, ne znači da ne smeš da se oseća srećnim, osmeh ili uživati u svetlu.

10. Tuga nikada ne odlazi

Slika: Tumblr

Tri godine kasnije i Džejn je uvek tuguje Michael, koja pokazuje da se taj bol nikada nestaje. Ima dana koji su bolji od drugih, ali, nažalost, kad neko koga volite duboko umre, tuga je uvek tu tapkanja te po ramenu.

Hvala, Jane Devicu, jer realno predstavljajući tugu i pomaganje drugima razumemo šta je to reći zbogom zauvek u voljenom osobom.

Jane se ponedeljkom Virginairs na 9 / 8c on The CV.

Girl Crush: Zašto Džina Rodrigez Da li je uzor I Vant For Mi Daughter

Pre nego što odete, pogledajte naš slideshovbelov.

load...

Slične vesti


Post Zabava

Kim Kardašian zapad je optužen za aproprijaciju u kulturi

Post Zabava

Evo svih slavica koje su imale angažovane prstenje za Božić

Post Zabava

Kćerka Kim Zolciak izaziva ogorčenje zbog svoje plastične operacije (video)

Post Zabava

Džo Mena kaže da Ben driebergen nije junak koji je preživio, za koji mislite da je on

Post Zabava

Nick carter je optužen za seksualno napadanje drugog pop zvezda

Post Zabava

8 bizarne činjenice o prošlosti ljubavi prošlosti koje objašnjavaju puno

Post Zabava

Katrina radke kaže da je obradovala prevarene fanove o eliminaciji preživjelih

Post Zabava

Mindi Kaling i senator cori booker su u suštini zaljubljeni

Post Zabava

Dakle, Kristen Bell i Dak Shepard-ov trogodišnjak sada vrišti f-reč

Post Zabava

Adele je potvrdila svoj brak na najhrabriji način

Post Zabava

Sharon Osbourne je problematična feministkinja sa Kim Kardašijanskom kritikom

Post Zabava

Zato gledate RHOA - to ne znači da znate Brielle Biermann