Ouatova Bel je napokon rođena, ali naravno da je sve rušio | RS.burnbrightlove.com

Ouatova Bel je napokon rođena, ali naravno da je sve rušio

Ouatova Bel je napokon rođena, ali naravno da je sve rušio

Otkako Le trudna sa rumple bebe, većina navijači su čekali da sve upropasti. Pa, pored dokazivanja kako je užasna čoveka je isand živi do negativca verovatno će zauvek biti, Rumple uništio Belle je priliku da materinstva na večerašnji Once Upon a Time.

OUAT je Kuka i Ema zaista treba da prestanu da se međusobno laže

Rumple jednostavno ne mogu a da ne bude super sebičan i krive svoje akcije na njegovoj strašnoj prošlosti. Govoreći o njegovoj prošlosti, to ne znači da je u redu da Rumple da nastavimo niz tamnu put. Dobijamo da je imao grozne roditelje (uzgred, takođe smo naučili da je njegova majka je Crna vila, zvani loša vila sa tamnim srca koji krade decu umesto da ih zaštiti), bio voljen, napravio neke strašne greške i tako dalje. Teško je da se ne oseća neku vrstu emocija za Rumpleu kada vidite sve što je izdržao. Međutim, takođe je teško navijati za njega kad on nastavlja da tretira Belle kao objekat nego žene koju voli i ljudskog bića je ona.

load...

Dakle, naravno, kada Le konačno porodila, nije bilo pod njenim uslovima i završio u izuzetno srceparajuće način. Prvo, njena trudnoća je ubrzao i rodila pre nego što je bila spremna. Tehnički, to je zle kraljice koji doziraju Belle i prisilio do početka rada, ali možda ako Rumple nije strašno tretira zle kraljice, ona ne bi bila gurnuo da Le roditi.

OUAT je sneg i Šarmantna suoče sa svojom najbrutalnije Heartbreaking prokletstvo još

Svako je samo pretpostavio Rumple je iza ubrzanje Belle trudnoće, ali da li je zaista bitno da li oni znaju istinu? Iako nije završiti nakon preko sa planom izazivanja Belle je rada da bi mogao da smanji sudbinu svog sina sa makazama i pokušati da pokaže sina da Rumple vredi voli, on je još uvek razmišljao o tome i skoro to uradio.

Pa, do kraja Epizoda je Belle rodila, a nakon viziju svog sina odrasla, shvatila je da je jedini način da se ikad imati lep zivot je da ga pošalje negde daleko. Tako je: Rumple otišao toliko daleko da uplaši Belle u što joj sopstveno dete kao način da ga zaštite. Nakon održavanja svog sina u naručju, ona ga predati Blue Fairi, koji ga je odleteo na nepoznatoj lokaciji.

load...

Belle takođe ne bi otkriti da rumple što je imenovan njihovog sina, jer to samo će biti još jedan detalj Rumple mogao iskoristiti da ga pronađu. Plus, kao što je objašnjeno u plamena, majka rumple su ga napustili bez ikakvog ga imenovanja. , Ime je mnogo više od imena; to pokazuje da roditelji vole svoju decu tako što mu ili joj neku vrstu identiteta. Pa Belle bacio natrag u rumple lice držeći ga u mraku. Hladno je, ali šta je očekivao? Ona je udarila prelomnu tačku, a koji može da joj zameri?

Side napomena: Ostaje nejasno da li Le dao njihov sin isto ime kao svog odraslog sina, koji gledaoci su doveli do verujem da je Morpheusa, grčki bog snova.

Nadajmo se da će jednog dana Belle će biti zajedno sa svojim sinom i ona će konačno imati malo sreće u životu. Stvarno, to je ostario vidi njeno srce slomiti iznova i iznova. Ona zaista zaslužuje bolje kao žene, osobe i karaktera.

Once Upon A Timeairs nedeljom u 8 / 7c na ABC.

OUAT je zlo kraljica i Rumple napraviti jedan fantastično đavolski duo

Pre nego što odete, pogledajte naš slideshovbelov.

load...

Slične vesti


Post Zabava

Šakira i gerard Pikue, navodno, pozivaju da se odustanu

Post Zabava

Nevt scamander i Albus dumbledore se udružuju u fantastičnom nastavku zveri

Post Zabava

Grga Sophie Buša o kongresnom obliku za odijevanje može biti preterana

Post Zabava

Najnoviji plamen Kourtnei Kardashian, Iounes bendjima, definitivno je njen tip

Post Zabava

Julia roberts, Kerri vashington i oprah vinfrei su zvanično naši #brunchgoals

Post Zabava

Keshia vitez pulijam deli slatku poruku zahvalnosti zajedno sa svojim sonogramom

Post Zabava

Rob Kardashian & split china nije bio zauvek, ali niko nije stvarno iznenađen

Post Zabava

Potvrđeno je: Jenni slate i Chris evans su ponovo zajedno

Post Zabava

Sam Vaterston donosi Jack McCoi u pravo i red: svu

Post Zabava

Dan u životu Justin Timberlake na 1 maj, jer to će biti možda

Post Zabava

Koja nepristojna slavna osoba je upropastila zabavu Demi lovato na gala u 2018?

Post Zabava

Hillari Clintons burning covfefe boli tako dobro