Poznate priče o paranormalnim susretima koji će vas iznenaditi | RS.burnbrightlove.com

Poznate priče o paranormalnim susretima koji će vas iznenaditi

Poznate priče o paranormalnim susretima koji će vas iznenaditi

Oktobar je sinonim sa svim stvarima natprirodnim i čudnom, i TV može dokazati. Kao da najnoviji šou Fok je, Ghosted, natprirodno tematikom šou za cilj da zagolica vašu smešnu kost, nije bilo dovoljno, tu je tona ostalih TV emisija isprajmirani da te uplašim dođavola napolje. Mislim The Ekorcist, American Horror Stori: Cultand čak i dugotrajni CV hit Supernatural.

Kada je reč o emisijama sa čudnom ili natprirodnim tema, to je vrlo verovatno da je neko na bazi emisiju o nekom iskustvu koje su imali IRL. U stvari, 2013 Haris anketi da 45 odsto Amerikanaca veruje u duhove, što znači da ako je neko učestvovao u pisanju jezivo TV emisiju nije imao iskustvo strašno, možda jedan od poznatih ličnosti koje su uključene bi imao tu natprirodno susret. Čini ukupan smisla, zar ne?

load...

21 Celebriti Hellouin parovi Kostimi Ve Love

Naravno, to je zabavno reći priče o duhovima u ovo doba godine. To je manje zabavno kada su priče su zastrašujuće i istinito. Ovi slavni ne mogu da te preispitamo priče o duhovima, ali ako si skeptik i ranije, samo možda pročitate ovaj članak i naći se ponovo razmatraju. Ne treba ti horore ili TV emisija da uđu Halloveen duhu ove godine!

Uključite svetlo, uzmi udoban ćebe i nasele u nekim zastrašujućim pričama. Naravno, neki od ovih celebs su glumci, ali to je na vama je da odlučite da li se ponašaš dok je prenosio svoja lična iskustva sa natprirodnim. Na kraju krajeva, oni već imaju slavu, pa zašto bi oni moraju da lažu?

1. Demi Lovato

U 2013. Godini, Lovato, rekao BuzzFeed priču o svom domu u Teksasu, koji je progoni duh po imenu Emili.

"Idem Ghost Hunting. Moja kuća u Teksasu je tako smiješno proganja. Ne od lošeg duha, ali devojčica. Mislim da se zove Emili", objasnio je Lovato. "Imao sam medij doći i Ghost Hunters, i oboje mi rekli isto ime, Emili. Bilo je toliko puta da sam je videla kada sam odrastao. Videla sam je u ormaru jednom. Kada sam bio 3 godina, moja mama uhvatio da govori nešto sama. Ona je pitao: "Ko to pričaš?" i ja rekao, "Moj najbolji prijatelj Emili." Ona je razigran. Verovatno bi oko 11 ili 12 godina, možda mlađi. "

load...

2. Carrie Fisher

Fisher priča je počela kada je njen dobar prijatelj R Gregori Stivens je umro od predoziranja, dok u krevetu sa Fišer u svom domu.

Nakon toga, Fišer je rekao čudne stvari počele događati u njenoj kući, a ona je i dalje mogla osjetiti Stevens prisustvo.

"Svetla će ići na i van, i to [talking] igračka mašina [Imala sam] da ode u noći, samo po sebi, u ormaru", rekao je Fišer u intervjuu 2006. Godine sa Vaniti Fair.

3. Majli Sajrus

Sajrus je imao takvu zastrašujuće susret sa duhom u iznajmljenom stanu u Londonu tokom njenog 2009. Turneje koja je imala da napusti. Ona je opisala incidentto Elle UK.

"Jedne noći, moja sestra [Noa] - zvuči ludo da ti kažem - ali ona je stajala u kupatilu, i odjednom sam čuo njen vrisak trčim tamo, a voda je nekako prevrnuo na toplo.. Poluga je okrenuo, ali ona nije ga se, i to je gorelo je. Bila je zaista crveno. "

Sajrus je imao svoju susret previše, "Mislio sam da sam videla malog dečaka koji je sedeo na sudoperi i gledao me se istuširam. Sedeo sam tamo sledeće noći, a možda sam lud, ali ja bih se zakleti da mogu da vidim ovo mali dečak sedi tamo na sudoperu, udaranja noge. "

Incidenti su izazvala Sajrus da malo kopaju u istoriji kuće. Ona je otkrila da je nekada u vlasništvu porodice tri, ali su roditelji umrli, ostavljajući svog sina siroče. Sajrus insistira da je dečak videla je bio siroče sin.

"Morao sam da se" ona otkriva. "To nije laž. Nikada neću ostati tamo više nikad."

4. Patrik Stjuart

Stjuart je video duha, dok je na sceni obavlja Vaiting for Godotat Teatar Roial Haimarket.

"Upravo sam video duha. Na sceni, tokom Act One", Stjuart je rekao da se BFF Ian McKellan u 2009. Priči u Telegraph.

Stjuart je dodao da je čovek koga je videla je nosio bež kaput i keper pantalone, što odgovara opis John Baldvin Buckstone, glumca i direktora pozorišta u sredinom 19. Veka.

Priča je tako jezivo da je čak uključeno u dokumentarcu o pozorištu.

"Nam rekao sve Patrik o tome. On je bio zapanjen. Ne bih rekao uplašena, ali ja bih impresioniran", rekao je Najdžel Everette, direktor pozorišta Roial Haimarket.

5. Jennifer Lopez

U 2012. Godini, Keša, rekao je Rian Seacrest da je imala seksualne ekperiencevith duh.

"Imam pesmu koja se zove" Supernatural ". O seksu sa duhom", objasnila je ona. "Ja sam živeo u ovom Flophouse na ruralni Canion, a bilo je to čudno energija koja je živela tamo, a ona me je stalno noću i probudi me. I to je napredovao u ovom mračnom, seksualno duha."

"Veoma sam otvoren za njega", dodala je ona. "To nije me plašiš, ali to je deo zabave."

6. Joan Rivers

U intervjuu za Larri King, reka je otkrila da joj je Menhetn stan je ukleta.

"Osetio si užasno i strašno, a stvari su zaključane da ne bi trebalo da bude zaključan", rekao je reka. "Govorio sam, 'Ovo je glupo. To je besmislica. Postoji razlog za to." A onda u jednom trenutku bih, "Ne može se reći da više. Nešto se dešava ovde." "

To nešto? Rivers otkrila: "Ova dama je umro u stanu i ona je samo bila ljuta.."

7. Ariana Grande

Grande ima možda najstrašnija priču na listi.

U 2013. Godini, ona je ispričao priču na Complekmagazine. Ona je bila u Kanzas Citiand posetio Haunted Castle i "Stull Cemeteri, koji je poznat kao jedan od sedam kapije pakla na Zemlji", objasnila je ona.

"Osetila sam taj bolesni, neodoljivu osjećaj negativnosti preko celog kola, a mi mirisalo sumpor, što je znak demona, a bilo je muva u autu slučajno, što je još jedan znak demona", rekao Grande "bio sam kao, 'Ovo je strašno, idemo." valjane sam niz prozor pre nego što smo napustili i rekao, "Izvinjavamo se. Nismo hteli da prekinu svoj mir." Onda sam uzeo sliku, a postoje tri super-različita lica na slici. - oni su lica udžbenika demona "

Grande nastavio: "Sledećeg dana sam pokušao da pošalje [sliku] za mog menadžera, i to je rekao," Ovaj fajl ne može biti poslat, to je 666 megabajta. " Ne šalim se. Imala sam direktorijum koji se zove "demoni" koje su imale slike sa svim SCREENCAPS u njemu, ali tada čudne stvari počele događati sa mnom, pa sam ga obrisan. "

Ona je rekla da je jedan od čudne stvari uključene instance samo nekoliko nedelja pre intervjua, kada je išla na spavanje. "Upravo sam dobila od telefona, i čim sam zatvorio oči, čuo sam stvarno glasan Rumble pravo po glavi. Kada sam otvorila oči, odmah zaustavio, ali kada sam zatvorio oči ponovo počelo sa šapatom. Svaki put sam zatvorio oči, počeo sam da viđam te zaista uznemirujuće slike sa, recimo, crvene oblika. Onda sam otvorio oči i vratio na telefon i bio je kao, "ja sam jako uplašena, a ja ne želim da idem u krevet večeras. ' "

Ona je nastavila: "Onda sam scooched preko na levoj strani kreveta, jer je tamo najbolja usluga je u mojoj sobi, a bilo je to ogromna crna materija. Ja ne znam šta je to bilo. Ja počeo da plače. Ja sam bio na telefonu kao, "Šta da radim, šta da radim?" i oni su rekli, "Reci mu da EFF se." Mislila sam, da neću to uraditi. To će ga uznemiri, pa sam ću da se smiri i ne hrane u nju, jer sve što želi je strah. Hrani se strahom. Gledao sam ga pomerite na prednji deo mog kreveta, a onda sam zaspao na telefonu. Probudio sam se, a ona je nestala. "

8. Merilin Menson

Niko ne treba da bude iznenađen da ime Manson je na ovoj listi. On je bio otvoren o svojim paranormalnim susretima i svoju priču, čak je rekao u 2009. Epizodu na Celebriti Ghost Stories.

On je rekao da je naišao duha u kući svojih dedova kao dete, a sastanak ostavio ga nije mogao da spava.

Iskustva Manson-a sa duhovima nisu ostavili ga skeptičan prema duhova filmova. "Film kao Paranormal djelatnošću Gledao sam to i osetio condescended ili uvredio, jer sam imao više strašno, više zastrašujuće, a još zanimljivije i uverljivi iskustva da se desi da ja ne mogu da objasnim. Mislim da su ohrabreni mom interesu u stvari koje možda ne bi trebalo da gledaju u. "

9. Kejt Hadson i Goldi Hon

U DVD dodacima za njenu 2005. Film Skeleton Kei, Hadson, rekla je ona i njena majka, Hon, vidi mrtve ljude.

"Video sam duhove mnogo puta", rekao je Hadson. A ona je rekla u intervjuu 2014. Godine na emisiji Chatti Manthat njena majka ih vidi, takođe.

"Nije baš vidi, ona se oseća duh", objasnila je ona. "Peti energije. Verujem u energiju. Verujem da su naši mozgovi mogu manifestovati u vizuelne stvari."

Hudson, nije strašno kada se to dogodi. "Kada vidite nešto, vi treba da kažete energiju koja je godina, a da oni ne pripadaju. Kada vaš mozak je odlepila na vas, možda ćete morati da ga podsetim. Zašto je bio mrtav smešno? "

10. Keanu Reeves

Rivs ispričao svoju priču o duhovima tokom epizodu Jimmi Kimmel Live ". To je bilo u Njujorku. Bilo je cool. Tako da sam ja, kao, malo dete. Verovatno sam 6, 7 godina [u] novi stan. Mi bi došli iz Australije. Renata, moje dadilje, bio je u spavaćoj sobi ", rekao je Rivs. "Postojao je ulaz, a odjednom, mi tražimo tamo i ova jakna dolazi maše kroz vrata, samo prazna - nema glave, nema tela, nema noge To je samo tamo, a onda nestaje.. "

On je nastavio: "Ja sam bio malo dete, pa sam pomislio," To je interesantno. " A onda sam pogledao preko u dadilje. " To je bio njen šokiran lice koje ga je shvatiti šta su upravo videli je bilo stvarno.

11. Dan Aikroid

To bi imalo smisla da Aikroid, i sam Ghostbuster, će imati Ghost Stori ili dva.

"Imao sam nekoliko iskustava. Video sam stvari kreće na našem šalteru, a vrata otvaraju i zatvaraju. Neko popisan u bedvith mene jednom", rekao je Aikroid tokom 2013. Intervjuu za Eskuire.

"Bila sam sama u kući i odlučio da spavam", podsetio je on. "Zatvorio sam vrata u sobu, ali nije ga zaključali. Probudio sam se. Video sam vrata otvorena, a ja prevrnuo i pogledao je na krevet, i video sam depresiju u dušeku, kao da je neko bio uzimajući tamo. I pomislio sam, "ja ću se okrenuti i snuggle se pored njega." Bio bih iznenađen da sam njegov tip, ali kada si mrtav, vi ćete uzeti ono što možete dobiti. "

12. Matthev McConaughei

McConaugheia je smestio u svom novom domu kasno noću, kada je čuo nešto što je zvučalo kao kap dime na staklenim stolom. Buka ga odlepio toliko da on nije ni smetalo stavljanje na odeću kao lutao goli i naoružan palicom.

"Ja idem dole, i tu nema ništa", objasnio McConaugheia. "Sada znam da je ona, jer sam od tad madam Blue." Ali ne bojte se: Madam Blue je očigledno "kul duh." McConaugheia je dodao, "Možda mi je akt sve vreme zato smo se zajedno." Pa, da, to ima smisla.

13. Piter Džekson

Džekson je rekao njegov duh priču još 2009. Tokom razgovora sa britanskim Channel 4.

On i njegova supruga su boravili u stanu preko puta St. James Theatre u Londonu.

"Probudio sam se jednog morningand bio je figura u sobi, bila je veoma strašno, imala je vrištala lice, vrlo optužujuće, ona je dama oko 50 godina", rekao je Džekson. "To je zapravo zastrašujuće. Ona je na kraju kreveta. Ona klizio preko sobe i nestao u zidu. Sedeo sam u krevetu i misli, sam stvarno vidio?"

Kada Džekson je rekao svojoj ženi šta je video, njen odgovor je bio jezivo: "Da li je to žena sa vrišti lice?"

Ispostavilo se da je žena sa vrišti licu je bio dobro poznat širom St. James Theatre. Mnogi su videli ženu, koja je navodno glumica koja je izvršila samoubistvo nakon lošeg Vaudeville pregled.

"Kažu da sebe manifestuje u pozorištu sa vrištala lice Ponekad ona videla. - isti duh", objasnio je Džekson. "Ona mora da nauči da se smeješ malo."

14. Emma Stone

Kamen veruje da je duh njenog pokojnog dede je proganja ostavljajući četvrtine za nju naći.

Ona je objasnila da David Letterman "Postoji duga porodična istorija sa četvrtine. Moj deda ostavlja odaje. To je samo neverovatno."

Kada Lettermana činilo skeptični, Stoun je dodao: "To je on! To je apsolutno ga."

load...

Slične vesti


Post Zabava

Ovo je učinilo Julia louis-dreifus postignutom za njenu nedavno lečenje Chemo

Post Zabava

Ričard Simons zahvaljuje LAPD-u što je imao leđa

Post Zabava

Rori Feek ažurira svet u svom životu godinu dana nakon Joeiove smrti

Post Zabava

Ne, Olivija Mun ne zove Justin Therouk

Post Zabava

Ima toliko dokaza koji ukazuju na to da je Anvar Hadid novi GF prelepa starija glumica

Post Zabava

Harri stilovi albuma su tako vrući jer to nije kao ostalo

Post Zabava

Matthev McConaughei pogrešno veruje da holivud mora da prihvati Trump

Post Zabava

Vanessa Lachei održava povredu dok vežba za DVTS

Post Zabava

Billie lourd lepo se seća Keri Fisher i debbie Reinolds

Post Zabava

Evo šta Isabelle huppert kaže o povratku protiv Ella

Post Zabava

Da li će se glumac iz OG-a vratiti za revitalizaciju NBC-a?

Post Zabava

14 uloga koje garantuju Nicole Kidman će uvek biti super zvezda