Pregled najzanimljivijih, najčudesnijih i najtiražnijih trenutaka 2018. godine na Kanie Vest-u | RS.burnbrightlove.com

Pregled najzanimljivijih, najčudesnijih i najtiražnijih trenutaka 2018. godine na Kanie Vest-u

Pregled najzanimljivijih, najčudesnijih i najtiražnijih trenutaka 2018. godine na Kanie Vest-u

Kao što smo glavu u kući potezu za 2016., to je vreme da počnete odražava na samo koliko je dobra, loše i divlje stvari su u poslednjih 12 meseci. Za jedan Kanie Vest, 2016 je bio nesumnjivo teško međugodišnji možda najviše ispunjen do sada - a dokaz za to je definitivno u puding. Ne verujete mi?

To je bio valjak-željeznica od godinu dana za Zapad. Počeo godina od započinjanja Tvitter zavadi sa Viz Khalifa, a sada, u decembru, postoje tvrdnje da su on i supruga Kim Kardashian, su uputili zahtev za razvod. Dok je bivši je definitivno istina, a druga je još uvek nepotvrđena, ovi događaji i tona drugih između cementa mojoj teoriji da Zapad kao uradi sa 2016. Kao i mi. 2017 ne može doći dovoljno brzo.

load...

Kim Kardashian, Vest & Kanie Vest odnos je definitivno #goals

A ako si zaboravio kakvu vrstu hijinks Zapada i onih koji su povezani sa njim prošli, uzmimo trenutak da razmisli. Nakon pokretanja kroz ovaj vrhunac (ili možda Lovlight?) Kotur, ubrzo ćete shvatiti zašto Zapad i Kardašan idemo na pauzu do 2016is preko.

Januar: Viz Khalifa Tveets

Čovek je tužan dan... Viz izgubila 2 miliona sledbenika, jer sam tveeted Nisam htela da ni on tako.

- Kanie Vest (@kanievest) Januar 27, 2016

Vest je počela 2016. Godine od strane izlazi oružje ablazing prema Viz Khalifa. 27. Januara, Zapad tueeted se spisak razloga zašto je navodno bolji od Viz Khalifaafter Kalifa pogrešno tumači jednu od Zapada lirics. Nakon pada neke velike opekotine kao, "Tvoj prvi singl je otrcano kao kurac" i "ja mislim da oblačim kul. Volela bih da sam kao mršav i kao visok [.] Možda i ne može biti mršav i visok, ali Uzeću zbog toga što je najveći umetnik svih vremena, kao utehu, "Zapad pao mikrofon. U tvitovi su od izbrisani i odnosi su skrpljen, ali Zapad izašli na ozbiljno kamenitom početka 2016. Godine.

load...

Februar: Život Pablo & Bill Cosbi

Posle mnogo spekulacija o tačnom naslov poslednjeg albuma Zapada (sećam se kada je to bilo Talasi? Onda Sviš? Ah, stari dobri dani), on je premijerno svoj poslednji album veliku pompu u Listening Parti-kosa crta-reviju za svoju ieezi mode linija. To je bio događaj od svih događaja u tom trenutku Zapada godine i mnogo-potrebne boost pozitivnosti nakon njegovog ludog januara.

Bill Cosbi NEVIN !!!!!!!!!!

- Kanie Vest (@kanievest) Februar 9, 2016

Naravno, kao i sa svim stvarima u životu, radi se o ravnoteži. Zapad je poslao neke uzdrmale kroz kroz zajednicu kada je izrazio svoju podršku za komičar Bill Cosbi tokom suđenja krivičnog silovanje ovog drugog.

Juni: "poznate" Video

Biranje dramu do 11, Zapad je ispao 10-minutni-dug video za "Poznati". Video, koji je prikazao poznate ličnosti direktno vezani za Zapad, kao i one brojke koje su više transgresivni i toplo-dugme (kao Donald Tramp i Džordža Buša), ostavila je mnogo vilice Agape zbog svoje hrabrosti. Zapadna uključivanje golih modela Tailor Svift samo stoked vatru koja Svift je bio nesvesno uključeni u pesmi ona nema uticaja u.

A onda jul valjala.

Juli The Tejlor Svift pljunuo

Kao da Zapad i Kardašan hteo da budem siguran naš leto je bilo sve samo ne dosadan, Kardašan odlučio da oslobodi video zapise preko njenog Snapchat dokazuje da Svift dao saglasnost za njeno uključenje u "Poznati", uprkos njenim ranijim javnim izjavama da nije i da je , zauzvrat, osetio nepravda. Zapad-Svift drame je na pomolu za nekoliko iearsnov; Ovaj video izdanje izgledalo samo raspiruju vatru.

Riblja Corba misli da su "svi napolje da ga se"

Avgust: Teiana Tailor kameja

Zapad premijerno svoju drugu video iz života Pabloat na MTV Video Music Avards. Za "Fade" Zapad je zadržao jednostavno uz dobru muziku (Music Label Zapada) Artist Teiana Tailor ples sa visokom energijom i čistom emocijom u prazan teretani. Video je ikona i doneo Zapad vrati u javnu korist. Za kratko, svejedno.

Septembar: To kontroverzna livenje poziv

Pic.tvitter.com/o8sB124An3

- Kanie Vest (@kanievest) Septembar 3, 2016

Kontroverza Ieezi Sezona 4 livenje poziv i kasnije revija je bila još jedna Rocki Point za Zapad i njegov javni imidž. Dok je livenje poziv može se čitati kao pozitivan ili negativan, u zavisnosti od tačke gledišta, o svom pristupu baci isključivo modele boja (Biram da mislim da je pozitivan potez), sama revija otišao sa tupi udarac. Vreme u toku predstave - koji je održan ispred, da te - u kombinaciji sa blokiranjem emisije, gde modeli mora da miruje u premlaćivanju suncu, ostavila žena kolabira tokom predstave iz iscrpljenosti.

Oktobar: Pljačka i posledice

Srećan rođendan mala pic.tvitter.com/Ee38e4LVFj

- Kanie Vest (@kanievest) Oktobar 21, 2016

Događaji od kraja septembra i oktobra 2016 označiti odlučio pad u Zapadnoj sudbinom. Ubrzo nakon Kardašan je opljačkan na gunpointin njenu Paris hotelsku sobu tokom Paris Fashion Veek, Zapad zaustavio njegov koncert u Medison Skver Gardenu u Njujorku i ostavio mesto sastanka da bude sa svojom ženom. Dok su njegova deca bili na sreću ne sa Kardashian tokom pljačke, ceo događaj izazvao je i Zapad da zaustavi upotrebu svih svojih medijskih platformi društvenih dok su se oporavili kao porodica.

Na Kardashian je 36. Rođendan, 21. Oktobar, Zapad sastavio neverovatno slatki video napravljen od kućnih video snimaka u velikoj meri ubila Kardashian otac, Robert Kardashian. Porodica Video montaža bila je neodoljivo pažljivo podseća da, mnogi ljudi pogodili, bio samo pravo dodir za Kardashian u nedeljama nakon njenog pljačke.

Kim Kardashian, neće ostavim Kanie Vest u svoje vreme potrebe

Novembar: Njegove srednje-koncert Rants

U mesecu nakon Kardashian je pljačke, Zapad je izgledalo da ode iz šina tokom svojih koncerata. Video počeli da se pojavljuju na Zapad dešava na velikim jeca bez posebne poruke na umu. Umesto toga, njegovi razgovori Ad Nauseum uključen divlje, slučajne izjave, uključujući i stvari on bi glasao za Trumpif je smetalo da glasa i nejasno baca senku na Jai Z i Bijonse isprovociran. Kada su Rants dostigao vrhunac, Zapad otkazao preostale datume svog Život Pablotour kako bi se pravilno povrate.

Decembar: Hospitalizacija

Što nas dovodi do sada, decembar 2016. Godine prve nedelje decembra ima seenVest izlaz hospitalizationfolloving njegov otkazani turneju i doći protiv glasine o razvodu. Ko zna šta je ostatak decembra važi i za Zapad? Tvoje nagađanje je dobro koliko i moje.

Koje su vaše misli o Kanie je godinu dana? Recite nam u komentarima.

Pre nego što odete, pogledajte naš slideshovbelov.

load...

Slične vesti


Post Zabava

Sledeća filmska uloga Leonarda Dikaprija je jedna koju smo svi čekali

Post Zabava

Naši omiljeni ženski bosovi na TV-u

Post Zabava

8 memova koje nikada nećemo umoriti od deljenja

Post Zabava

Sezonska bolest Mariah carei-a uništava sve njene planove učinka

Post Zabava

Jesse James je zapravo rekla da je varanje deo života

Post Zabava

Drago iznenađenje Andrev Garfield je zaista vrhunac sedmice

Post Zabava

Novi memoari Gaburaja sidiba otkrivaju bolnu borbu sa samoubilačkim mislima

Post Zabava

Verovatno je vreme da sahranimo svoje nade za sezonu preživelih u hladnom vremenu

Post Zabava

Svi muškarci Rachel Lindsai su već jasno stavili u zonu prijatelja

Post Zabava

Svi muškarci treba da se trude da budu Keith urbani na godišnjicu svog venčanja

Post Zabava

Khal drogo & daeneris targarien je imala sjedinjenje i izgubili smo naše hladnoće

Post Zabava

Geri Hallivell je napustila devojke za začine pre 20 godina i sada se izvinjava