Prince Harri je zvanično angažovan na megan marki, i ne možemo biti srećniji | RS.burnbrightlove.com

Prince Harri je zvanično angažovan na megan marki, i ne možemo biti srećniji

Prince Harri je zvanično angažovan na megan marki, i ne možemo biti srećniji

Updated Nov 27, 2017, 3:30 pm CB: Bili smo oprezni optimista da je ova vest bila istina, ali sada, sa sigurnošću možemo reći da je: Princ Hari je potvrđeno da se bavi u Meghan Markle. Konačno! Vijest je potvrđena u ponedeljak ujutro po lokalnom vremenu, Clarence House, koja je izdala zvanično saopštenje o kraljevskom angažovanja i kada će se oženio par.

"Njegovo Kraljevsko Visočanstvo Princ od Velsa je zadovoljstvo da objavi veridbu princa Harija gospođi Meghan Markle. Venčanje će se održati u proleće 2018. Godine više detalja o dan venčanja će biti objavljen u dogledno vreme Njegovo Kraljevsko Visočanstvo i gđa. Markle se uključili u Londonu ranije ovog meseca Princ Hari je obavestio Njeno Veličanstvo Kraljicu i druge bliske članove njegove porodice.. Princ Hari je takođe tražio i dobio blagoslov gospođe Marklenoj roditelja ", kaže se u saopštenju Tvitter Nazad. U saopštenju se takođe potvrdio da će Hari i Markle žive u Notingem Vikendica na osnovu Kensington Palace tokom njihovog angažovanja.

load...

Princ od Velsa je zadovoljstvo da objavi veridbu princa Harija gospođi Meghan Markle. Pic.tvitter.com/zdaHR4mcI6

- Klarens Kuća (@ClarenceHouse) Novembar 27, 2017

E! Nevsfeatured prijavljene reakcije princa Vilijama i Kejt Midlton, kao i Marklenoj roditelja da ovoj uzbudljivoj vesti. Sa svoje strane, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža navodno statedthei're "veoma uzbuđena zbog Harija i Meghan", dešava se kaže: "To je bilo divno upoznavanja Meghan i da vidi kako je srećna i Hari su zajedno."

Marklenoj roditelji izdao je saopštenje kroz Kensington Palace, uz napomenu: "Mi smo neverovatno srećna zbog Meghan i Harija. Naša ćerka je uvek bio ljubazan i pun ljubavi osoba. Da vidimo njenu zajednicu sa Harijem, koji deli iste kvalitete, je izvor veliki radost za nas kao roditelje. Želimo im vek sreće i da su veoma uzbuđeni za njihovu budućnost zajedno. "

I naravno, kraljica nije ćuti o ovom neverovatno radosnu vest. U saopštenju Bakingemskoj palati kraljice Elizabete II i princa Filipa "su oduševljeni za par i želimo im svaku sreću."

load...

Updated Nov 24, 2017, 11:30 pm CB: Napokon se dogodilo. Bakingemska palata je objavio službenu izjavu o svim angažovanja glasinama koje su zagrevanje za princa Harija i njegova dugogodišnja devojka Megan Marklenoj. Ali ne treba se previše uzbuđen, Fam.

Zvanični stav palate je da "ne bi dao pokrenute komentar o Harri ljubavnom životu" prema Elle. Ozbiljno? Zašto se mučiti dali izjavu u sve?

Osim, naravno, oni samo pokušavaju da izgrade hipe, jer stručnjaci smatraju objava dolazi prilično svakog trenutka. Neki kažu da će biti Božić najava, dok su drugi to očekuju prva stvar u 2018. Za početak nove godine. U svakom slučaju, reč je Markle se uselila sa Harijem sa punim radnim vremenom u Kensington Palati, a skoro svi sa bilo kojim znanjem kraljevske porodice kaže da angažovanje najava je neminovan.

Dakle, da, svaki dan, vas dvoje.

Original priča:

U redu, mi ćemo morati Prince Harri i Meghan Markle da samo napred i najaviti već svoj angažman. Svi znaju da dolazi. Hek, mi smo samouvereno je osumnjičen za, kao, godinu dana. Sada je Markle je završio snimanje svoje poslednje ever epizode ​​odela, ovo je očigledno šta je sledeće, pa zašto nije još predložio?

Definitivno Hronologija Megan Marklenoj & Prince Harri je veze u 2017.

Prema insajdera, Hari već hasproposed. To je samo da on i njegova verenica nisu nikoga još govori. U najnovijem izdanju Us Veekli, insajder otkriva da iako nisu dali svoju zvaničnu objavu angažovanja, Harri i Markle su već odredili datum za njihovo venčanje.

"To će sigurno biti letnja venčanja", rekao je insajder, dodajući da je Harri dizajnirao prsten za Marklenoj koristeći dijamante od potegnem koja je pripadala njegovoj majci, princezi Dajani. I po svemu sudeći, iako oni nisu formalno angažovani koliko je u pitanju javni, Markle se kreće u Harri mestu u Kensington Palati prilično sada.

Princ Hari Pined za Meghan Markle za 2 godine pre nego što su počeli Dating

"Ne postoje planovi da žive odvojeno," jedan od prijatelja Marklenoj rekao Us Veekli. "Megan će se pomeriti pravo u."

Dakle, kada su oni u stvari ići u javnost sa ovim? To nije kao da će biti u stanju da sakrije činjenicu da je ona uselila. Prema još jedan insajder, palata je već koordinacionog zvanično saopštenje verenički (i fotografisanje i udružene TV intervju koji će ići s njim), i možemo očekivati da zvanični reč "verovatno će biti neko vreme u januaru", ovaj prijatelj kaže. "To daje Megan malo vremena da se podmiri i da će biti odličan početak za 2018."

Megan Markle i Princ Hari li Nekako, sorta vezane

Dovesti na sledećem kraljevskog venčanja već, fam. Postajemo nestrpljivi.

load...

Slične vesti


Post Zabava

Šakira i gerard Pikue, navodno, pozivaju da se odustanu

Post Zabava

Najnovija koncertna serija Demi Lovato joj daje priliku da se poveže sa navijačima

Post Zabava

Da li će se glumac iz OG-a vratiti za revitalizaciju NBC-a?

Post Zabava

Alec Baldvin piše najneverovatnije knjige o Donaldu Trumpu

Post Zabava

Jennifer Morrison napušta oat, pa šta je sledeće za emisiju?

Post Zabava

Nagrade od 2018. godine biće prikazane samo na prezenterima

Post Zabava

Prikolica Anne je ovde i izgleda tamno, složeno i potpuno strašno

Post Zabava

Kilie Jenner je postala gola za Božić

Post Zabava

Debbie Reinolds je umrla na 84 nakon moždanog udara

Post Zabava

Chris evans Oves je jedan od njegovih novčanih ko-zvezda

Post Zabava

Volimo Selenu gomez, ali 13 razloga zašto je tako melodramatičan

Post Zabava

Vrhunska kuharica Padma Lakshmi govori o tome da je žena u svetu sa kojim dominira muškarac